- 17 Aralık 2015
- 27.131
- 49.640
- 598
Kendi annem farklı şehirde, hiç bakmadı çocuğuma, kayınvalidem bakıyor.valla kız anneleri sabah gelir bakar akşam da damada görünmeden gider. ama sözkonusu erkek annesiyse bakması bile lütuf. çünkü niye çünkü erkek annesi
Tabiki hayır eşim sabah alıp getirir akşamda yemekten sonra götürürüz diye düşündüm
Çünkü kv.o evde yıllarca oturmus konu komşu çok orda ona
e haklıBenimki küsmez
Çünkü arada söyle şimdi ben bakayım ki yaşlanınca da siz bana bakın yüzüm olsun der
Genelde tüm konulara ılımlı ve yapıcı yorum yapmaya gayret ederim.
Sizin konunuzda kendimi zorlasam da bunu yapamadım.
Kayınvaldenizin yerinde olsam sizin çocuklarınıza bakmazdım.
Akşam kadını evine göndermek için ne desem? Nasıl yapsam? Diye kafa yoracağınıza, sinirlerinize hakim olma yollarını arayın, gerekiyorsa bir psikiyatriste görünün,size sakinleştirici versin.
Yazık kadına,nerdeyse günde 12 saat ağır işçilik yapıyor üzerine bir de sinirli gelin hanımdan laf işitiyor.
Eşinize de ayrı yazık, buna göz yumuyor.
Allah kalplerinize merhamet versin.
Meşhur laftır arkadaşım anne-baba evladına bağ bağışlamış evlat bir salkım üzüm tattırmamış.Cok yerinde bir yorum yazmissiniz, burada bazi konular okuyorum cok sasiriyorum. Bir arada tum gun cocuguna annesi bakan bir kadin annesinin evinde yemesinden, masraf fazlalastigindan sikayet ediyordu. Nasil vicdanlari var insanlarin
... kayinvalidemle hic anlasamam ama benim cocuguma biraz emegi gecsin, onun hatrina kalbini kirmam konu ne olursa. Kaldi ki sadece sevmeden sevmeye gorsede arada karismasinada ses etmem, kocamin annesi diye. Annelik buyuk emek, buna saygi duyarim birde esimin annesi sonucta. Boyle konulari okuyunca hayretler icerisinde kaliyorum, bazi insanlar hic iyilik haketmiyorlar
Meşhur laftır arkadaşım anne-baba evladına bağ bağışlamış evlat bir salkım üzüm tattırmamış.
Annem yarım kilodan daha az kıymadan bol ekmekli köfte yapardı biz çocukken,sayıyla 5'er köfte koyardı babamın,benim ve kardeşimin tabağına,kendisi 2 tane alırdı,
ben anne sana kalmadı deyince;
'Siz yeyin yavrum ben çok sevmiyorum zaten' derdi.
Anacığım yemedi yedirdi,sabaha kadar uyumayıp folklor kostümümü dikip yetiştirdi.
Bunlar ilk aklıma gelenler,yoksa fedakarlıkları say say bitmez.
Anamın,babamın yediği lokmayı sayarsam, saygısızlık,hürmetsizlik edersem Allah evime bereket ve huzur vermez,ben böyle düşünüyorum.
Kaldı ki sabahtan akşama iki çocuğuma tertemiz,şefkatle,sevgiyle bakacak elini bırakır, ayağını öperim.
Bu kayınvaldemler için de geçerli,kocam da ağaç kovuğunda büyümedi.
Akşam olunca yanına sokulduğumuz,canım cicim dediğimiz kocalarımızın analarını sığdıramıyoruz evlerimize,ayıptır,günahtır.
Meşhur laftır arkadaşım anne-baba evladına bağ bağışlamış evlat bir salkım üzüm tattırmamış.
Annem yarım kilodan daha az kıymadan bol ekmekli köfte yapardı biz çocukken,sayıyla 5'er köfte koyardı babamın,benim ve kardeşimin tabağına,kendisi 2 tane alırdı,
ben anne sana kalmadı deyince;
'Siz yeyin yavrum ben çok sevmiyorum zaten' derdi.
Anacığım yemedi yedirdi,sabaha kadar uyumayıp folklor kostümümü dikip yetiştirdi.
Bunlar ilk aklıma gelenler,yoksa fedakarlıkları say say bitmez.
Anamın,babamın yediği lokmayı sayarsam, saygısızlık,hürmetsizlik edersem Allah evime bereket ve huzur vermez,ben böyle düşünüyorum.
Kaldı ki sabahtan akşama iki çocuğuma tertemiz,şefkatle,sevgiyle bakacak elini bırakır, ayağını öperim.
Bu kayınvaldemler için de geçerli,kocam da ağaç kovuğunda büyümedi.
Akşam olunca yanına sokulduğumuz,canım cicim dediğimiz kocalarımızın analarını sığdıramıyoruz evlerimize,ayıptır,günahtır.
kadın ömrünü harcamış hala da harcıyor kendi hayatı yok gene de yaranamıyorGenelde tüm konulara ılımlı ve yapıcı yorum yapmaya gayret ederim.
Sizin konunuzda kendimi zorlasam da bunu yapamadım.
Kayınvaldenizin yerinde olsam sizin çocuklarınıza bakmazdım.
Akşam kadını evine göndermek için ne desem? Nasıl yapsam? Diye kafa yoracağınıza, sinirlerinize hakim olma yollarını arayın, gerekiyorsa bir psikiyatriste görünün,size sakinleştirici versin.
Yazık kadına,nerdeyse günde 12 saat ağır işçilik yapıyor üzerine bir de sinirli gelin hanımdan laf işitiyor.
Eşinize de ayrı yazık, buna göz yumuyor.
Allah kalplerinize merhamet versin.
2500 mu afedersiniz ama ohaaa hangi sehirde yasiyosunuz.butun maas bakiciya gidiyor zaten calismasa daha iyi08.00 05.00 arası komşum 2500 ödüyor bakıcısına evde yeme içme arada hediye de cabası.e kayınvalide 3 4 saat daha fazla yalnız kalıyormuş çocuklarla bu da en az 3000 eder.ha bu arada 2500 tek çocuk bedeli 2 olsa belki fazla alırdı .kayınvalide ye ayda 3000 verin o zaten akşamları seve seve kalır evinde meraklı değildir o da sığıntı olmaya emin olun tavrınızın farkındadır kadıncağız
ankara da yaşıyorum sigorta da yapılıyor mecbur artık bakıcılara ondan yükseldi ucretler2500 mu afedersiniz ama ohaaa hangi sehirde yasiyosunuz.butun maas bakiciya gidiyor zaten calismasa daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?