Eşine söyleki bir daha sen öğmediğinde verecek cevabı olmasın..Eşime Söyleyeyim mi
İşte sarılmadı da orada herkese sarıldı tek bana sarılmadıZaten kv elini genelde opnem sarilirim. Cok da gerek yok.
Sehpa tasima olayimda kv oyle soyleyince ayyy belim agriyo siz taşıyın der gecerdim. Sen kv agzina bakiyo gibisin. Elini opturmemesi bile dert olmus salla bosver
Evet ya o yasta kadın bir deBen senin yerinde olsam bir dahaki aile toplantısında merhaba der otururum asla ne el öpmeye ne de yanaktan öpmeye ne tokalaşmaya hiiiiiiç yeltenmem.. Hayırdır derse de böyle iyi derim mesafemi orda milletin içinde koyar keyfime bakarım yokmuş gibi yaparım yani.. Hele o sokakta beni görmezden gelecek hiiç umrumda olmaz.. Ne takıyosun canım.. Öyle fesatlığıyla hönk diye kalıverir valla.. Sinir oldum kadına..
Hep böyle ya insanlardan soğuk ve kendini beğenmişAranizda kotu bisimi gecti. Yoksa evlendiginizden beri boylemi.
Onca insanın içinde öyle Söylemek istemedim terslelnrk istemedimEl öpmekten de el öptürenlerden de nefret ederim. Kendi ailemde hiçbir şekilde el öpülmez. Sarılır öperiz birbirimizi.
Eşimin ailesi ise el öptürmeye o kadar çok meraklıdır ki her karşılaşmada el suratıma doğru uzatılırdı ve el öpüyormuş gibi yaptığımda bile midem bulanır. O eller ile kimbilir hangi pis şeyi ellediler diye düşünmeden edemem.
Geçen yıl el öpmeyi bıraktım. Kim elini öpmem için uzatırsa kıvırıp tokalaştım. Siz işte bir şekilde kurtulmuşsunuz öpmekten. Bundan sonra da el öpmeyin ama kayınvalidenizin eşini doldurma ihtimaline karşı eşine uygun dille söyle bence. Yarın bir gün oğluşuna karın elimi öpmüyor diye gazı verebilir.
Sehpa taşı gelin dediğinde benim adım gelin değil Ayşe vs deyip erkeğin olduğu yerde kadın ağır yük taşımaz diye de cevap verseydiniz.
Işte eşim o an orada değildiEl opturme olayina ne guzel iste birdaha opmezsin olur biter.
Heee ben su sen dur gelin yapar olayina gicik oldum
Keske orda sende hemen esini cagirsaydn cnm bi dakika gelip sunu tasirmisin diye arkasindanda siritarak kaynanaya baksaydin
Ozaman gor bak bidaha sana is kosturuyormu
Ya onu hakl bulursaEşine söyleki bir daha sen öğmediğinde verecek cevabı olmasın..
Tokalaştı uzaktan beri benle hiç sarılmadı bileEl öpmeyi hiç sevmem ,tokalaşmak daha cazip gelir ve kv sırf bunu size yaptıysa bir daha da öpmeyin tokalaşıp geçin.
Size gelin yapsın diye direten bi kv varsa o kafaya sahip bir kadınla aynı ortam da bile bulunmamaya çalışırdım mümkünse ...
Evet bi daha yaparsa duymam bileSende o gelin yapar siz durun deyince geri çekil.. seni görmezden gelen birinin lafları hiç umrumda olmazdı. Onun lafının üstüne hiç istifini bozma mal gibi kalsın herkesin içinde.. ısrar ederse hayır istemiyorum de..
Benimki de öyle yaptı hani sanki nisbet yapar gibi eşime sarıldı kocaman öptü aynı Dediğin gibi bana gelince uzaktan tokalaştı sadece çok şaşırdımBenim kv de herkesi özellikle eşimi mmmmaarrrçç mmmmuuuurrrrçççç öpüyor sıra bana gelince de beton gibi suratını, şiddetle suratıma vuruyor.Havayı bile öpmüyor yani.Sanki sille atıyor kadın.
Ay nefret bir insan yaNe şanslısın
Bir daha öpme Faslı olmaz işte
Uzaktan tokalaş
Hiç sevmem ben el öpmeyi helede kv
Birkaç defa tokalaştım ben elini öpmedim diye eşimi fiştekledi kaynanam eline tükürim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?