- 11 Eylül 2017
- 45
- 30
- 8
- 35
- Konu Sahibi eceslemnaz
-
işte bende onu anlamıyorum..ve her seferinde eşimle çok büyük tartışmalar yaşıyoruz iki gündür konuşmuyoruz..bugün gidip güzellikle tekrar konuşucam.. ama artık sanki evliliğimin fazla bi ömrü kalmamış gibi hissediyorum
Çalışan bir kadınmışsınız, kayınvalidenizin Eli ayağı tutuyorsa eşiyle kendi ilgilenmeli. Kayınvalidenizin size karşı tavırları da baştan aşağı yanlış ancak bu çatışma evliliğinizi çatırdatma noktasına getirebilir. Orta yolu bulmaya çalışmak zaman zaman idareci davranmak daha doğru olabilirmerhaba herkese
benim sıkıntım yine kv biraz uzun olabilir kusura bakmayın..önceki konular da az çok bahsetmiştim kv nasıl biri olduğundan..benim kp böbrek hastasıydı tam düzeldi derken mide kanseri olduğunu öğrendik ameliyatla temizlendi eve çıkmıştı ama yine kötü oldu hala hastanede tedavi görüyor.2 ay önce ameliyat oldu..
1.problem ameliyattan sonra eve çıkmasına yakın oldu..
bir gün eşim beni aradı ve' babam hastaneden çıkınca bize gelicek 2 3 ay kalıcak kızımın odasını boşaltıp oraya babama yatak koyucaz 'dedi.ben tabi şok olmuştum noluyoruz falan dedim ve kabul etmedim..şimdi bana kızıcaklar olucak ama kabul etmeme nedenimi söyliyim kv her fırsatta bana yerleşme peşinde olan bir kadın çay içmeye geliyoruz deyip 3 4 gün yatılı kalan biri.. kv yle arabayla 15 dk lık mesafede oturuyoruz.kendi evleri varken bana gelmeleri çok saçma olduğunu düşünüyorum.ve ayrıca tam zamanlı çalışıyorum..bu nedenle istememiştim.eşimle bu yüzden ayrılma noktasına bile geldik ve ben taviz vermedim evlerine gittiler..bu olay böyle kapandı.
2.problem ise geçen hafta sonu oldu cuma günü işyerimdeyken kv aradım nasılsın falan demek için kv de de cumartesi günü gelcek misiniz diye sordu.benimde cumartesi günü annemle dışarı çıkmak için plan yapmıştık bunu kv me söyledim ve yarın gelemem pazar günü bakarız dedim..
cumartesi günü sabah eşim beni aradı annem bize yatıya gelmiş sen annenle yarın çık dedi..bende kabul etmedim.çok sinirlendim orası benim evim ve ben işim olduğunu söylediğim halde kalkıp bana gelmiş.o inat yapıosa ben daha çok yaparım dedim..ben bugün gidicem diye söyledim..eşimde annesine söylemiş heralde kayınvalide ben eve gelmeden gitmişti..
ama şuan eşim benimle konuşmuyo aramız gittikçe ailesi yüzünden açılıyo..sanırım benim ayrılık nedenim ailesi olucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?