kv-eşim

eceslemnaz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2017
45
30
8
35
merhaba herkese
benim sıkıntım yine kv biraz uzun olabilir kusura bakmayın..önceki konular da az çok bahsetmiştim kv nasıl biri olduğundan..benim kp böbrek hastasıydı tam düzeldi derken mide kanseri olduğunu öğrendik ameliyatla temizlendi eve çıkmıştı ama yine kötü oldu hala hastanede tedavi görüyor.2 ay önce ameliyat oldu..
1.problem ameliyattan sonra eve çıkmasına yakın oldu..
bir gün eşim beni aradı ve' babam hastaneden çıkınca bize gelicek 2 3 ay kalıcak kızımın odasını boşaltıp oraya babama yatak koyucaz 'dedi.ben tabi şok olmuştum noluyoruz falan dedim ve kabul etmedim..şimdi bana kızıcaklar olucak ama kabul etmeme nedenimi söyliyim kv her fırsatta bana yerleşme peşinde olan bir kadın çay içmeye geliyoruz deyip 3 4 gün yatılı kalan biri.. kv yle arabayla 15 dk lık mesafede oturuyoruz.kendi evleri varken bana gelmeleri çok saçma olduğunu düşünüyorum.ve ayrıca tam zamanlı çalışıyorum..bu nedenle istememiştim.eşimle bu yüzden ayrılma noktasına bile geldik ve ben taviz vermedim evlerine gittiler..bu olay böyle kapandı.
2.problem ise geçen hafta sonu oldu cuma günü işyerimdeyken kv aradım nasılsın falan demek için kv de de cumartesi günü gelcek misiniz diye sordu.benimde cumartesi günü annemle dışarı çıkmak için plan yapmıştık bunu kv me söyledim ve yarın gelemem pazar günü bakarız dedim..
cumartesi günü sabah eşim beni aradı annem bize yatıya gelmiş sen annenle yarın çık dedi..bende kabul etmedim.çok sinirlendim orası benim evim ve ben işim olduğunu söylediğim halde kalkıp bana gelmiş.o inat yapıosa ben daha çok yaparım dedim..ben bugün gidicem diye söyledim..eşimde annesine söylemiş heralde kayınvalide ben eve gelmeden gitmişti..
ama şuan eşim benimle konuşmuyo aramız gittikçe ailesi yüzünden açılıyo..sanırım benim ayrılık nedenim ailesi olucak..

15 dk lık bir mesafeymiş...

Hastane çıkışı niye kendi evlerinde değil de sizin evinizde 2-3 ay kalsın ki ne alaka yani...
Hem çalışan bayansınız...

Kv,kpeyle kendi evinde daha güzel ilgilenebilir...

Kayınvalidenin siz önceden söylemiş olmanıza rağmen yatıya gelmek istiyor olmasına da anlam veremedim...

Değişik bir aile...

işte bende onu anlamıyorum..ve her seferinde eşimle çok büyük tartışmalar yaşıyoruz iki gündür konuşmuyoruz..bugün gidip güzellikle tekrar konuşucam.. ama artık sanki evliliğimin fazla bi ömrü kalmamış gibi hissediyorum

Eşiniz kardeşleri varmı?

Tek çocuksa, size yönelmeye çalışıyor olabilirler...

Eşiniz tek kardeşse bence hastane çıkışı isteği 2-3 ay olmamak şartıyla kabul edilebilirdi. Kendi anneniz olsa siz de diyemezdiniz bana kalırsa bakamam diye

Bence konusma. Cocuk degil, yetiskin bir adam. Ailesine yararlanmak icin seni ezip geciyor.

Burnu sürtsün biraz. Sen ailenin hizmetcisi degil, onun esi oldugunu anlasin. Anlamiyorsa evet bosanmaya kadar gitsin ve gidip kendisi biricik babasina baksin. Sakin taviz verme canim. Dogru yoldasin.

Çalışan bir kadınmışsınız, kayınvalidenizin Eli ayağı tutuyorsa eşiyle kendi ilgilenmeli. Kayınvalidenizin size karşı tavırları da baştan aşağı yanlış ancak bu çatışma evliliğinizi çatırdatma noktasına getirebilir. Orta yolu bulmaya çalışmak zaman zaman idareci davranmak daha doğru olabilir

kv sağken cocugun odasını bosaltıp kp sizin bakmanız cok sacma
hayatta olmasa eşi, muhtac olsa anlarım
insan kendı rahatsız olur ya ne biçim insanlar

evet 2 abisi daha var..bir abisi bekar, bir abisi evli kv karşı dairesinde oturuyor..kv amacı zaten bana temelli yerleşmek ben korkumdan çaya bile artık çağırmıyorum..çünkü ne zaman çağırsam rahat 1 hafta yatıolar..benim evi tatail köyü olarak görüyo heralde akşamları bile olsa hizmet edicek birini arıyo

ben eşimle konuşmiyim mi yani ne diyosunuz? bende biran önce konuşup nolcaksa olsun havasındayım şuan

Kv resmen rüştünü ispatlamaya çalışıyor biraz da oğlundan yüz bulduysa kendince gücü arkama aldım modu...
Bazen erkekler ailesinin gerçek niyetini ya da art niyetini göremiyor geç görüyor sabırlı olun eşinizle kimse için kötü olmamaya çalışın

Allah sabır versin canım biran önce esinle arani duzeltirsin is Allah
Ailenin küçük oğlu eşiniz galiba kimi insanlarda bu zihniyet vardır 10 tane cocugu da olsa kv ve kpye evin küçük cocugu bakar sizinkilerde öyle galiba
Çok zor bir durum allah eşinize akıl fikir versin diyorum canim

5 sene olucak 2 ay sonra 5 senedir sabrediyorum zaten son 1 senedir bu yatma kalkma mevzusuna sesimi çıkartoıyorum..
öncedende söylenirdim ama artık kızgın bi şekilde söylemek zorunda bırakıyorlar

Sonuçta herkesin evi herkesin düzeni zaten çalışan bir bayanmisiniz işten yorgun argın geliyosun şöyle ayaklarını uzatıp dinlenemezsin bile evlemi ugrascan onlarlami yada kendinizlemi
Eşiniz hiç rahatsız olmuyormu bu durumdan benimki olur mesela dört gözle bakar insanlar evden gitsinde şöyle rahatliyam diye

Eşim rahatsız olmuyo kalsınlar nolucak sanki deyip duruyo..ama ben taviz vermek istemiyorum çünkü yüz verince astarını isticekler biliyorum.

bende öyle düşünüyorum ama anlatamıyorum hem 15 dk lık mesafe hem altlarında araba var ama yatma peşinde devamlı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…