kv-eşim

Alıp takur tukur kıracaksın o bulaşıkları karınca çöreklenmiş diye bak bakalım bir daha yapabiliyor mu

sen çalışırken ne hakla sana gelip kalmayı düşünebiliyorlar ve iki elti daha var ne alaka sana :) artı kvnin eli ayağı tutuyorsa niye başkasının evinde kalsın ne garip insanlar. eşin duygusal açıdan bakıyor ama yanlış bakıyor... eltilerin çalışıyor mu çalışmıyorsa kasıt ara

Bu kayinvalidelerin amacı nedir ya niye illa oğullarının evinde kalmak isterler benim de oğlum var inşallah bir gün bende böyle olmam. Sonuçta 15 dk mesafede oturuyormus ve kendisi de rahatsız değilse niye KP ile size geliyorlar ki evinde baksin arada yoklayin yani. Benim bir arkadaşımın kayinvalidesi de her cuma kalmak için onlara gider ve 10 dk lik yerde oturuyor. Evde eşini okula giden çocuklarını bırakıp gidiyor hem de. Allah akıl versin merhamet versin kendileri gelinken isterler miydi acaba? İnsan nasıl rahat eder elin evinde anlamıyorum oğlumun evi diye düşünüyorlar da evin iç işlerinden bayan sorumlu sonuçta rahat olmaz yani. Allah iyilik versin tüm kayinvalidelere

1 ELTİM VAR..diğer abisi bekar..
eltim çalışmıyor..zaten eltimle 15 sene beraber oturmuş sonra karşı dairesine geçtiler..onunla da kv arası pek iyi değil..

amin..

Bazen diyorum ki kızımı yetiştirme yurdunda büyümüş, anne babası olmayan bir adamla mı evlendirsem. No kayınvalide no kavga.
Kv sanki size yerleşmek için oğlunun aklına giriyor oğlu da o hışımla sizi ezmeye çalışıyor gibi. Hasta diye kayınpedere bakmak zorunda değilsiniz üstelik çalışıyorsunuz. Bence taviz vermemeye devam edin. Bekara boşanmak kolay derler ama eşim böyle davransa ben gittiği yere kadar gitsin bittiği yerde de bitsin derdim herhalde.

Benim kv de ameliyat olmuştu ve çocuğum çok küçüktü .uykusu da çok sorunlu bir çocuk.bende çalışıyorum.eşim annesi hastaneden çıkınca oraya gidip bir hafta kalacağımızı söyledi.çocuğun beşiğini falan herşeyi taşıyacakmışız.ha bir de şu var ki ben sabah işe gidiyorum çocuğu annemlere bırakıyorum akşam eve geliyorum.bu süreç orada devam edecek ve ben akşamları onların geçmiş olsuna gelen misafirlerini ağırlayacağım.şok olmuştum böyle birşey düşünebiliyor olmasına.dedim kızı var yan bina da gelini var hayırdır kendinize eşşek arıyorsanız yanlış kapıdasınız dedim.küstü eşim 1 hafta konuşmadı.umrumda dahi olmadı gün içinde gittim annesinin yanına bir de çiçek götürdüm geçmiş olsun dedim 10dk oturup çıktım.eşime de söyledim sen gidip aylarca kalabilirsin bence mahsuru yok diye.yani umursamayın yıldırma politikaları tamamen

Bence KV amacı sizi ayırmak çünkü yaptıklarının akla mantığa yatar yanı yok.

Bu adamla omur gecmez. Defalarca problemler ailesi yuzunden ciktigi halde yine ayni seyi yapmaya devam ediyor. Ailesinin de anladigi yok. Sanirim anlamayacaklar da. Bir omur siz bu paikolojik siddetle ugrasacaksiniz sonra da bir gun yilip herseye tamam diyeceksiniz. Sindirilmeye calisiyorsunuz.
Kv nin boyle oldugunu biliyorsunuz madem aramayin. Belliki arayinca uzerinize yikilmaya calisiyor. Mesafeyi koyun o aile ile. Esiniz de konusmazsa konusmasin. Siz de konusmayin. Biterse de uzulmeyin, demek ki esiniz de evliliginden cok ailesi tarafinda demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…