- Konu Sahibi eceslemnaz
-
Sende haklısın oda haklı bende haklı herkez haklı neeyse ben gıdiyim batıyorumben istemiyo değilim gelsin gitsinler çaya yemeğe..tabikide gelicekler..benim derdim yatma kalkma meselesi ve en büyük problemim bana haber vermeden kendi kafasına göre evime gelip kalması helekii işim var müsait değilim dediğim halde..
yoksa ben de çok isterdim eşimin ailesi gelsin yemeğimizi yiyelim çayımızı içelim..
onu ben de bilemedim :)
bende öyle düşünüyorum ama anlatamıyorum hem 15 dk lık mesafe hem altlarında araba var ama yatma peşinde devamlı..
Allah yardımcınız olsun sonuna kadar haklısınız. Kp vefat ederse hiç şansınız yok kv size yerleşir. Ne diyeyim Allah eşinize akıl fikir versin durumunuz zor gerçekten[/Q
aynen
Kayınvalideniz çok yüzsüzmüş. Bir daha gelirse en ufak hizmet yapmayın. Ev işi, çamaşır asma, ütü, temizlik vs yapın, çocuğunuzla ilgilenin. Çayı, yemeği, servisi, yatak serme vs her şeyi kendi veya eşiniz yapsın. Köle gibi kullanmasın sizi.
Bir de çalışan kadınsınız ve sizin aileniz gelince hizmetini kocanız yapmıyor.
Ya konuda haklıda hastaykende istememiş konu sahıbı :/ bilemedım şimcik .ne dıycemi
Vay hadsızler goruyonmu yaptıklarınıHasta olan kp, kv değil. Kadının gayet de eli ayağı tutuyormuş..
Ayrıca evleri uzak da değilmiş. Başka şehirden gelip tedavi görse tabi ki kendi çocuğunda kalır.
Oğlu mu bakacak sanki babasına? Gelin hepsine bakacak.
Ayrıca kim olursa olsun ev sahibinden izin almadan o evde plan ya-pa-maz..
Evin bir bireyi olan çocuğun odası boşaltılacakmış. Bak hele plana?
Temelli yerleşiyoruz diyemiyorlar da ayak yapmışlar..
Vay hadsızler goruyonmu yaptıklarını
Sen nıe böyle yazdınkı şimdi ben zatn yorumun sonuna ne dıycemı bılemedim herkez kendince haklı dedim zatenSize yapılan gayet mantıklı yoruma bu şekilde cevap??
Aşırı saygısızmışsınız size yazmaya gerek yok bravo size..
Sen haklısın ve iyi yapıyorsun. Ya ayrılırsınız yada kocan yola gelir bence tavrını bozma.merhaba herkese
benim sıkıntım yine kv biraz uzun olabilir kusura bakmayın..önceki konular da az çok bahsetmiştim kv nasıl biri olduğundan..benim kp böbrek hastasıydı tam düzeldi derken mide kanseri olduğunu öğrendik ameliyatla temizlendi eve çıkmıştı ama yine kötü oldu hala hastanede tedavi görüyor.2 ay önce ameliyat oldu..
1.problem ameliyattan sonra eve çıkmasına yakın oldu..
bir gün eşim beni aradı ve' babam hastaneden çıkınca bize gelicek 2 3 ay kalıcak kızımın odasını boşaltıp oraya babama yatak koyucaz 'dedi.ben tabi şok olmuştum noluyoruz falan dedim ve kabul etmedim..şimdi bana kızıcaklar olucak ama kabul etmeme nedenimi söyliyim kv her fırsatta bana yerleşme peşinde olan bir kadın çay içmeye geliyoruz deyip 3 4 gün yatılı kalan biri.. kv yle arabayla 15 dk lık mesafede oturuyoruz.kendi evleri varken bana gelmeleri çok saçma olduğunu düşünüyorum.ve ayrıca tam zamanlı çalışıyorum..bu nedenle istememiştim.eşimle bu yüzden ayrılma noktasına bile geldik ve ben taviz vermedim evlerine gittiler..bu olay böyle kapandı.
2.problem ise geçen hafta sonu oldu cuma günü işyerimdeyken kv aradım nasılsın falan demek için kv de de cumartesi günü gelcek misiniz diye sordu.benimde cumartesi günü annemle dışarı çıkmak için plan yapmıştık bunu kv me söyledim ve yarın gelemem pazar günü bakarız dedim..
cumartesi günü sabah eşim beni aradı annem bize yatıya gelmiş sen annenle yarın çık dedi..bende kabul etmedim.çok sinirlendim orası benim evim ve ben işim olduğunu söylediğim halde kalkıp bana gelmiş.o inat yapıosa ben daha çok yaparım dedim..ben bugün gidicem diye söyledim..eşimde annesine söylemiş heralde kayınvalide ben eve gelmeden gitmişti..
ama şuan eşim benimle konuşmuyo aramız gittikçe ailesi yüzünden açılıyo..sanırım benim ayrılık nedenim ailesi olucak..
Sen nıe böyle yazdınkı şimdi ben zatn yorumun sonuna ne dıycemı bılemedim herkez kendince haklı dedim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?