kv-eşim

15dk lık mesafede kalmaya gelmek ne ola ki.
Evlerinin suyu mu çıkmış anlamadım.
Gerçekten sinir harbi zor bir durum.

Sende haklısın oda haklı bende haklı herkez haklı neeyse ben gıdiyim batıyorum

Allah yardımcınız olsun sonuna kadar haklısınız. Kp vefat ederse hiç şansınız yok kv size yerleşir. Ne diyeyim Allah eşinize akıl fikir versin durumunuz zor gerçekten

onu ben de bilemedim :)

hastayken kabul etmeme nedenim devamlı olarak bende kalmak isteyen bi kayınvalidem olduğu için..2-3 ay kalıcaklardı ama bende biraz korktum açıkçası 2-3 ay deyip temelli yerleşcekler diye çünkü öyle bi kadın...bir de ben zaten çalışıyorum 8 de evde oluyorum ne gibi bi faydam olabilir sizce? kendi evinde de kayınvalidem ilgilenicek ben de kalmış olsada..boşu boşuna neden huzurum kaçsın?

bende öyle düşünüyorum ama anlatamıyorum hem 15 dk lık mesafe hem altlarında araba var ama yatma peşinde devamlı..

Kayınvalideniz çok yüzsüzmüş. Bir daha gelirse en ufak hizmet yapmayın. Ev işi, çamaşır asma, ütü, temizlik vs yapın, çocuğunuzla ilgilenin. Çayı, yemeği, servisi, yatak serme vs her şeyi kendi veya eşiniz yapsın. Köle gibi kullanmasın sizi.

Bir de çalışan kadınsınız ve sizin aileniz gelince hizmetini kocanız yapmıyor.

Neden hep bu erkek aileleri ekşiyor çiftlerin tepesine anlamıyorum.
Aslında onların yaptığı her emrivakide kendi aileni dolduracaksın evine bak nasıl oluyormuş..

Salak kadın madem soruyorsun aldığın cevaba göre hareket et. Aklı sıra size inat yapıyor ona göre hareket edin diye..

Hiç eşinizle sözel olarak inatlaşmadan o gün eve gidebileceğiniz en geç saatte gitmeliydiniz. Sorana "bugün planım olduğunu herkes biliyordu. Kimse için değiştiremem" diyecektiniz. Mesaj yerine gidecekti..

Bence eşinizle ciddi bir konuşma zamanı gelmiş. Siz onun ve ailesinin hizmetçisi veya etkisiz eleman değil onun eşisiniz.
Köprüden önce son çıkış olduğunu hissetmeli. Aynı şeyi sizin aileniz yapsa ne düşünür?
Koşulsuz saygı diye bir şey olamaz.
Saygı göreceksin ki saygı gösteresin..

Allah yardımcınız olsun sonuna kadar haklısınız. Kp vefat ederse hiç şansınız yok kv size yerleşir. Ne diyeyim Allah eşinize akıl fikir versin durumunuz zor gerçekten[/Q

aynen

Bu dediğinizi daha önce denedim onlar yine yatıya geldi bende gidip yattım sabah kalktığımda yemeklerini yemiş çaylarını falan içmişlerdi bulaşıkları da makinaya bile dizmeye gerek duymamış bana hediye bırakmıştı:) ve en takıntılı olduğum konu mutfakta bulaşık kalması :)

Yatmak isteme sebebi nedir, tek mutfak masrafi mi derdi? Hizmet edilmesi mi? Cocuguna yakin olmak istemesi mi? Siz calisirken cocugunuza kim bakiyor, kayinvalide mi yoksa?

Eşinizle açık açık konuşun.yapmak istedikleri çok saçma çünkü.çalışmayan bir insan olsanız ve evler uzak olsa sizin ev hastaneye yakın vs olsa neyse.amaçlar başka demek ki.kendi ailenizin,evinizin huzurunu bozmamak için anlatın eşinize.

Ya konuda haklıda hastaykende istememiş konu sahıbı :/ bilemedım şimcik .ne dıycemi

Hasta olan kp, kv değil. Kadının gayet de eli ayağı tutuyormuş..
Ayrıca evleri uzak da değilmiş. Başka şehirden gelip tedavi görse tabi ki kendi çocuğunda kalır.

Oğlu mu bakacak sanki babasına? Gelin hepsine bakacak.
Ayrıca kim olursa olsun ev sahibinden izin almadan o evde plan ya-pa-maz..

Evin bir bireyi olan çocuğun odası boşaltılacakmış. Bak hele plana?
Temelli yerleşiyoruz diyemiyorlar da ayak yapmışlar..

Vay hadsızler goruyonmu yaptıklarını

Cok iyi yapmissiniz, esiniz de konusmazsa konusmasin!!! Sakin geri adim atip yuz vermeyin. Ne saygisizlar ya. Calisan insansiniz ve isinizin oldugunu soylemenize ragmen emrivaki yapip geliyor. Esinizle sakin bi zamaninizda konusun ve kv nin yaptigini anlatin! Bence telefonla aramayin bile baksaniza elinizi veriyorsunuz kolunuzu kaptiriyorsunuz. Ve ayrica oglu degil siz bakacaksiniz onlara, bunu bile bile size nasil sormazlar evinizde isteyip istemediginizi? Cocugunuzun duzeni bozulacak siz iki kati calisacaksiniz , tam zamanli calismaniza ragmen. Bu kadina degmez baksaniza bosanmaniz bile onun yuzunden olacak.

Siz doğru olanı yapmissiniz.
K.v olmasaydı ya da bakamicak durumda olsaydi eşine olabilirdi belki.
Ama kendi evinde daha rahat bakar bence.

1. sizde yatılı kalmaya niye bu kadar taktılar kafayı. Bence dedikleri olmamış ya hiç sizde yatılı kalıp sözümü geçirdim egosunu yapacaklar eşiniz de dahil.

Sen haklısın ve iyi yapıyorsun. Ya ayrılırsınız yada kocan yola gelir bence tavrını bozma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…