- Konu Sahibi acemi_anne_91
-
aynen ben de eşimin akrabalarında gördüm bunu,
yemek yapılıyor mutfakta ocağın üstünde duruyor, acıkan tabağına koyup yiyor,
soğumuşsa soğuk soğuk yiyorlar mesela,
bi de sadece ana yemek oluyor, yanında salata, cacık, turşu vs yeme alışkanlığı yok,
bizim ailede bayramlarda ya da misafirde öyle bir sofra kurulur ki, masada ikramlıklara yer kalmaz,
bana çok tuhaf geliyor hala.
Aynı aynıııı ya bu yemekler nasıl soğuk yenir bende anlamadım. Gerçekten salata yok bide bayramlarda tatlı sarma falan ikramı olur ya çikolata vs tutulur onları bile gidip canın isteyince kendin alıyorsun. Tamamen self servis
Garipler gerçekten. Evinde aç kalıp yemek için AVM gitmekde ilginçmiş.O yuzden bana garip geldi. Beklemeseler bile, en azindan cayin altini kapatmasinlar. Veya, iste kahvaltida felan ne varsa ayrilsin banada bir tabak degilmi? Cok tuaf. Annem, esime onlara gidince ye ye diye nasil israr eder, bolca cesit yapar. Bazen burda gercekten inanmazsiniz ama kuru 1 dilim ekmekle artan iki domates yada salataliga kaliyorumsonra esim beni avm ye goturuyor orda yiyorum :)
Aynı aynıııı ya bu yemekler nasıl soğuk yenir bende anlamadım. Gerçekten salata yok bide bayramlarda tatlı sarma falan ikramı olur ya çikolata vs tutulur onları bile gidip canın isteyince kendin alıyorsun. Tamamen self servis
aynisi burda da devam ediyor. 1 aydir salata, tatli yemiyorum disarisi haric
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?