- 8 Temmuz 2017
- 400
- 341
- 33
- 31
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Alsa noluyo onu anlamadım çok saçma ya altı üstü bilezik. Sanki gelinin nişan kiyafetinin aynısını bende nisanda giyicem demiş gibi abartmissinizKv geline alınan bileziklerden sonra gidip aynısından alıyor. Sorunun ana kaynağı bu.
Ya şu insanlar nelere takılıyor.Hanımlar nişanı olan bir gelin ile kv aynı bileziği takar mı? Gelinin bu durumdan haberi yok. Nişana geldiğinde ona takılacak olan bileziklerden aynisini kv ninde kolunda görüyor. Gelin olsaydınız tepkiniz ne olurdu?
Olabilir ne var bunda zaten hep aynı modeller.kadin takmış bilezik ona şükredin modeline takılmayın Gelin'de durduğu gibi onda durur mu hiçKv geline alınan bileziklerden sonra gidip aynısından alıyor. Sorunun ana kaynağı bu.
Hanımlar nişanı olan bir gelin ile kv aynı bileziği takar mı? Gelinin bu durumdan haberi yok. Nişana geldiğinde ona takılacak olan bileziklerden aynisini kv ninde kolunda görüyor. Gelin olsaydınız tepkiniz ne olurdu?
Ya bir hatun bilezik takmayı nasıl sevmez
( takmam sevmem diyen arkadaşlar olmuş da)
Alamadığım bir model gördüğümde uykularım kaçardı
Gerçi hepsi satıldı ev aldım
Ama takmadan duramam aldım yine
Eşimin ailesinde bayanların ev ve gezme altınları farklı
“ ay ev altınımla gelmişim” gibi bir cümle duyduğum oluyor çoğu kez
Konu sahibinin sorusuna gelince bence takabilir hiçbir sakıncası yok derim ben
Sevgili kv ler gelinin rahatsız olabileceğini düşünmüyor.
bu sorun değil ki ..beğenmiş kendine de almış. bunun neresi sorun??Kv geline alınan bileziklerden sonra gidip aynısından alıyor. Sorunun ana kaynağı bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?