- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Kv geline alınan bileziklerden sonra gidip aynısından alıyor. Sorunun ana kaynağı bu.
Ben farketmezdim herhalde çok önemli bir durum değil benceHanımlar nişanı olan bir gelin ile kv aynı bileziği takar mı? Gelinin bu durumdan haberi yok. Nişana geldiğinde ona takılacak olan bileziklerden aynisini kv ninde kolunda görüyor. Gelin olsaydınız tepkiniz ne olurdu?
Kv geline alınan bileziklerden sonra gidip aynısından alıyor. Sorunun ana kaynağı bu.
TakarHanımlar nişanı olan bir gelin ile kv aynı bileziği takar mı? Gelinin bu durumdan haberi yok. Nişana geldiğinde ona takılacak olan bileziklerden aynisini kv ninde kolunda görüyor. Gelin olsaydınız tepkiniz ne olurdu?
Gelin,abartma istersenKv geline alınan bileziklerden sonra gidip aynısından alıyor. Sorunun ana kaynağı bu.
Olmazdı tepkim işin açığı dikkat bile etmezdim banane zaten altın takmak çok kezban geliyor gencecik kadınlara hiç yakıştırmıyorum kendim de bir daha takmayacağım için umrum olmazdıHanımlar nişanı olan bir gelin ile kv aynı bileziği takar mı? Gelinin bu durumdan haberi yok. Nişana geldiğinde ona takılacak olan bileziklerden aynisini kv ninde kolunda görüyor. Gelin olsaydınız tepkiniz ne olurdu?
geline bilezik takıldıysa kimin kolunda hangi bilezik var bakmayacak ,böyle bir durumda o gelin kimse fesatlığına üzülürüm.Kayınvalideye de alacağı gelin için acırdım.Hanımlar nişanı olan bir gelin ile kv aynı bileziği takar mı? Gelinin bu durumdan haberi yok. Nişana geldiğinde ona takılacak olan bileziklerden aynisini kv ninde kolunda görüyor. Gelin olsaydınız tepkiniz ne olurdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?