• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ile ne sıklıkla konuşuyorsunuz

Ben utanmasin benim evimdeyken diye cay iciyor atiyorum al yanina sundan ye bos icme diyom ben icemiyom cayi bos diyom sen de iyi alismissin diyo..sonra esim lokum getirmis al ye ben yememde sütum gelsin diye yiyom diyom ben de sana yedirmezdim zaten lohusasim diye diyor ki bura bemim evim benden kiskaniyo benim evimdekileri
Aynı mı olurlar

Onlar beni hic aramadiklari icin bende aramam.basta arardim haftada bir ben hastalandim hamile kaldim bi kere aramadilar bende hic aramiyorum.arada laf sokar kimin gelini ariyomus diye bende aaa ne guzel derim.hic tinlamiyorum herkese hakettigi kadar deger vereceksin

Ay abla valla boşanma sürecin konuşma tarzın hayata yaklaşımın aynı ben galiba senin yaşına geldiğimde aynı durumda olucam inşallah ben de sen gibi şunlardan kurtulabilirim seni çok seviyorum valla bahtın güzel olsun
Amin canim eger karar verdiysen bas tekmeyi gitsin. Giden yillar oluyor.

Giyimime kuşamıma laf ediyorlar sürekli bana öteki muamelesi yapıyorlar Türk’üm diye
Ne kadar münakaşa ederseniz o kadar zor durumda olursunuz..
Giyimin kuşamın eşini ilgilendirir. Eşinle güzelce konuş ve ailesine bunu söylemesini rica et.
Irkçılık hiç doğru birşey değil, bunun da farkında değiller onlar.
Cahil ile münakasa malesef ki faydasızdır..
Kulaklarını tıkayıp eşinle mutlu olmaya bak bence..
Senin iyi niyetini görünce belki yaptığından utanır senden özür dilerler..

Ya bana örtün örtün diye demediklerini çektirmediklerini bırakmadılar en son bize geldiklerinde örtünmeyeceğim dedim tunik giyerim salaş giyinirim ama o kafamı kapatmayacağım dedim
Tunik de giyme bir türbanlı olarak söylüyorum baskalarını boşver içden gelir bunlar zorla değil eşin ne diyor

Haftada bir iki kere evine gideriz. Onun dışında pek aramam. Bir işim olursa arıyorum. Havadan sudan konuşmak için değil. Başlarda arardım sonradan böyle oldu. Benim KV çok meraklıdır çok soru sorar gereksiz gereksiz konuşur hep bir dedikodu modunda. Kötü insan değil de bunlar benim hiç sevmediğim özellikler. Kimi kınadım da başıma geldi acaba :KK70:

Ayri sehirlerdeyiz. Bir sorun yasamadik aramiz kotu diyemem. Ama bayram ,dogum,ölüm,kandil vs oyle gunlerde ararim sadece. Normalde niye aramiyorum diye esime laf etmisligi var gibi geliyor ama pek umursamiyorum icimden aramak gelmiyor. Ama bizim bulundugumuz sehire evlerine kalmaya geldiklerinde haftada 1 ya da 15 gunde bir esimle beraber giderim.

Saygida hurmette hizmette guleryuzde kusur etmiyorum. Arayip aramamak da bana kalmis laf soylese bile zorla arayamam daha inata biner bende yani.

Her gün hem de görüntülü:KK43:
Ayyy ne konuşuyorsunuz bacım hergün hergün, daha daha nasılsından öte ne var? Ben bayramdan bayrama olmadı 3-4 ayda bir konuşuyorum önce daha sıktı haftada birdi ama açtım arayı kafam rahat (kp ile bayramlarda ve hastalık okursa geçmiş oldun olarak)

Ayda veya iki ayda bir köye ziyarete gideriz orada görürüm onun dışında telefonla arama falan yok aramızda O bize hemen hemen hiç gelmez bugüne kadar toplam 5 kez belki gelmiştir
Bence böyle süper
Ama biz ilk günden beri Böyleyiz

....

Ise giderken yolda, hem annemi hem k.validemi arar hayir dualarini alirim. Duruma gore de haftada 1 veya 2 kere gider goruruz. Kendisini cok severim, sevildigimi de bilirim cok sukur. Iliskilere gore degisir bu durum. Yani ben gorev gibi gormem, icimden gele gele ararim.

Önceden her cuma.. Evlendikten sonra, evlilik sürecinde yaptıları için hiç aramıyorum..
Eşim için; doğum günü, anneler günü, başınız sağolsun da filan ararım..
Hep o arar.. Açmazsam hemen eşimi arar.. Eşimde beni arar.. Onu da açmam.. :KK70:
Bir kere, yoğunsun galiba hiç aramıyorsun dedi, evet çok yoğunum şuan telefonunuzu zor açtım, bir daha açamayabilirim dedim, sustu.. Yani baştan mesafeyi korumak gerek..

Her gün arasanız da niye saat başı aramadı derler fazla yüz vermeyin .

Ayyy ne konuşuyorsunuz bacım hergün hergün, daha daha nasılsından öte ne var? Ben bayramdan bayrama olmadı 3-4 ayda bir konuşuyorum önce daha sıktı haftada birdi ama açtım arayı kafam rahat (kp ile bayramlarda ve hastalık okursa geçmiş oldun olarak)
Ne kadar özeniyorum bir bilsen:)ben aramam bana kalsa 10 günde bir ararım ama onlar her gün arar,torunlarını görür,hal hatır sorar kapatırlar...

Kv geçen gün annemgile geldiğinde beni hiç aramıyor konuşmuyor diye benden şikayetçi olmuş biz zaten hemen hemen her hafta gidiyoruz hafta da 2 ye sarktığı bile oluyor ilk zamanlar çok sık gidiyorduk artık eşimle kavgadan önümüzü göremediğimizden azaldı. Ben babamın evindeydim yine biliyosunuz babamın geri git git demesiyle eşim de annesini almış bizim kapıda bitmişler söz vermesi üzerine geri döndüm neyse babam benim kv ile konuşmuş sorunlar azaldı galiba eşimle tüm sorunlarımızın temelinde de eşimin ailesinin ve eşimin benim arkamda ailemin olduğunu bilmemesinden beni hor görmesinden kaynaklanıyordu neyse kv sürekli beni aramıyorun üstünde durmuş siz kv ile ne sıklıkla konuşup görüşüyorsunuz
Hiç mumkunse şeytan görsün yüzünü ama o şeytani eteğinde sallar

yıllar yıllar önce sık sık...
sonra hafta da bir kaç kez..
sonra mı ?inanın aramıyorum...
ararsa konuşmak istemiyorsam duymadım diye bir bahanem var...
konuşan olursa da aaa aileler aranması gerekiyor mu ?ama benim ailemi aramadıgı için oglunuz onu örnek aldım diyebiliyorum

Back
X