• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ile ne sıklıkla konuşuyorsunuz

xZyrax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
533
404
103
Kv geçen gün annemgile geldiğinde beni hiç aramıyor konuşmuyor diye benden şikayetçi olmuş biz zaten hemen hemen her hafta gidiyoruz hafta da 2 ye sarktığı bile oluyor ilk zamanlar çok sık gidiyorduk artık eşimle kavgadan önümüzü göremediğimizden azaldı. Ben babamın evindeydim yine biliyosunuz babamın geri git git demesiyle eşim de annesini almış bizim kapıda bitmişler söz vermesi üzerine geri döndüm neyse babam benim kv ile konuşmuş sorunlar azaldı galiba eşimle tüm sorunlarımızın temelinde de eşimin ailesinin ve eşimin benim arkamda ailemin olduğunu bilmemesinden beni hor görmesinden kaynaklanıyordu neyse kv sürekli beni aramıyorun üstünde durmuş siz kv ile ne sıklıkla konuşup görüşüyorsunuz

Kv geçen gün annemgile geldiğinde beni hiç aramıyor konuşmuyor diye benden şikayetçi olmuş biz zaten hemen hemen her hafta gidiyoruz hafta da 2 ye sarktığı bile oluyor ilk zamanlar çok sık gidiyorduk artık eşimle kavgadan önümüzü göremediğimizden azaldı. Ben babamın evindeydim yine biliyosunuz babamın geri git git demesiyle eşim de annesini almış bizim kapıda bitmişler söz vermesi üzerine geri döndüm neyse babam benim kv ile konuşmuş sorunlar azaldı galiba eşimle tüm sorunlarımızın temelinde de eşimin ailesinin ve eşimin benim arkamda ailemin olduğunu bilmemesinden beni hor görmesinden kaynaklanıyordu neyse kv sürekli beni aramıyorun üstünde durmuş siz kv ile ne sıklıkla konuşup görüşüyorsunuz
Hic aramiyorum.
Ayda bir gideriz sadece 15 dk otururuz o kdr.

Ayhhh şu kvler. O sizi arıyor mu peki?

Nerdeyse her hafta görüşüyoruz biz gitmezsek onlar muhakkak gelirler. Haftada bir kayınvalidem beni arar. Ben onu sık aramam. Zaten görüşüyoruz diye. Çalışırken çocuğuma bakıyordu o zaman 2 ayda bir falan giderdik. Araşmazdık. Galiba torunları özledikleri için arıyorlar geliyorlar benimle alakası yok :halay:

Kaç gün de bir gidiyorsunuz veya arıyorsunuz ? amma çok konu oldu . Kişiden kişiye değişir .Kimi her gün , kimi sende bir. Bizim kriterlerimize göre mi hareket ederceksiniz bunu anlamış değilim. Konu olsun diye mi açıyorsunuz ? Bunu siz kendinize göre belirleyeceksiniz . Aramak isterseniz arar, gitmeniz gerekiyorsa gidersiniz.

aman söylensin dursun. istemiyosan aramamaya devam et. mecbur değilsin. oğluyla konuşsun yetmiyo mu? senin eşin anneni arıyor mu devamlı?
Hayır ama annemler eşimle iş gereği sürekli olmasalarda irtibat halindeler eşime malını satacak yer buluyolar

siz boşanmıyor muydunuz?
Babam sürekli üstümde baskı kuruyor,git diye sürekli hem de ve bana o evde ucube gibi davranıyor canıma tak etti ben de en iyisi 1 sene daha dişimi sıkıp okuluma devam edip mesleğimi elime alınca hem eşime bağlı kalmam hem de aileme bağlı kalmam diye düşünüp tamam dedim çünkü akrabalar bile sürekli 3 ay oldu daha diye üstümde baskı kurup beni ezdiler

Ben sadece bayramda gordum. telefon ıse 2 ayda bır felan konusuruz o esımle beraberken konusması denk gelırse bazen benı ıster, ben hıc aramam bır de gecen gun sadece mesaj yazdım o kadar. Yanı bılemıyorum bastan boyle alıstık ben daha fazla samımı olmak da ıstemıyorum zaten.

Back
X