- 19 Kasım 2013
- 18.764
- 33.852
- 798
- Konu Sahibi Buyuk_umutlar
-
Aman ya yapmayın. Böyle sormadan gelip evinize yerleşen insanlar hamileyken yada çocuğunuz var diye acır mı size?Çocuk çok istiyorum. Icimdeki bebek boşluğu benim canimi çok acitiyor. Belki hamile kalirsam teselli olur bana. Hamileyim adiyla girer odaya kapiyi kapatirim gelinlik gorevlerimden siyrilirim
Böyle bir zihniyetteki adamla yaşanmaz, kesinlikle kabul etme gerekirse kapıyı göster eşine de ... Ne saçma insanlar var ya ...Merhaba arkadaşlar. Ben 2 yillik evliyim. Ben baküde dogdum buyudum. Eşim de universiteye girdiyinden bu yana burada yaşiyor. Ailesi yardimli isimli memlekette. Ben konuya geçeyim. Kari koca kapjşmişlar. Artik birbirlerine tahammulleri yok. Kp 3 gun once geldi bize. Neyse ben de pazar gider sandim pazartesi işte nede olsa. Bakiyorum gitmiyor. Dun gece eşim dediki babam gitmek istemiyor artik burda kalmak istiyor şok yaşadim. Eşim diyorki bir kaç gune annemleri de getiricem. Sonra toprak alip ev dikeriz artik temelli ailecek bir yere toplaniriz. Bizim burdaki evimiz 64 metre kare. Ama onlarin memleketteki evleri 2 katli. Kafayi yiycem ben burda düdük gibi yerde 5 kişi napayim. Hepsi sabahin korunde uyanir uyumazlar. Ve gelinden de onlarla ayni zamanda kalkmayi beklerler. Dizden yukari ve omuzlar gorunecek şeyler giymeye izin vermezler evde bile, biraz gurultulu insanlar. Zaten oyle olmasalar kavgayla kendilerini tüm koye rezil etmezler.. gorumcem engelli. Ben yeni duwuk yaptim. 40 gun daha yeni tamam oldu. Inanin gozumun yaşi kurumadan şok ustune şok yaşiyorum. Zaten evlendiyimde gorumceme bakacagimi biliyordum. Evin tek oğlu eşim. Ailesinin bizimle kalacaklarini da biliyordum ama daha 55 yaşlarindayken diyil ya. Kv.nin babasi hastaydi. Soylene soylene ona bakardi kv. Benim bebeklerimle ayni haftada o da vefat etti. Şimdi o da gitti ya hemen bir behane ariyorlarmiş gidelim oraya diye. Çok kotuyum. Zaten bebeklerimi kaybedince ruyadan uyanmiş gibi oldum şimdi sanki yeniden ruyadan uyandim. Ben nasil yapicam onlarla kucucuk evde. Eşim akşama kadar işde. Bana soz vermişdiki temmuzda işe çikma seni gezdiricem şehir şehir. Guzel yerlere goturucem. O da fos çikti anlayacağiniz. Çunki artik bizim onlar varken yanimiza gorumcemi almadan bir deniz krnarina gitmemiz bile mumkum deyil. Eşime nasil soyleye bilirim? Nasil bir yol izleyeyim? Saygisizlik olmadan. Resmen hayattan söndum. Gozumun yaşi daha durmadan beni ikinci bir zorluğun içine atiyorlar. Ben kendime bile hizmet edemez durumdayim napjcam ben
Sakin çocuk yapma , seni mahvederler , önce bu işi hallet , kabul etmeBabasi yuzune gitmiycem demiş. O da kovamaz. Dün istemediyimi soyledim. Yerleşip kalicaklar zaten. Bazen eşim nobette oluyor. Annemi çagiriyorum yalniz kalmayayim diye. Babam bile gelince akşamina kalmiyor. Siz rahat olun diyor. Yani bunlar nasil rahat ediyorlar. Banyo misafir odasinin tam karşisi. Biz çocuk dusunuyoruz ben nasil sabahin korunde 1 gunden 1 gusul alayim. Trafikde gibi birbirimize deyerek evde gezicez
Inanmiyorum sana , bu kafayla çok cekeceksin cokk , bari doğacak sabi ye acıÇocuk çok istiyorum. Icimdeki bebek boşluğu benim canimi çok acitiyor. Belki hamile kalirsam teselli olur bana. Hamileyim adiyla girer odaya kapiyi kapatirim gelinlik gorevlerimden siyrilirim
Bu yaptığınız bencilliğe girer yalnız. Önce halihazır da olan sorunu çözün sonra çocuk düşünürsünüz. Ki şu ortamda çocuk olsa bile mutlu olamazsınız tam tersi sinir hastası olur çıkarsınız. Kendi isteğinize göre yetiştiremezsiniz mümkün değil. Evin idaresini eline alan kadın çocuk yetiştirmeyi size bırakır mı sanıyorsunuz ?Çocuk çok istiyorum. Icimdeki bebek boşluğu benim canimi çok acitiyor. Belki hamile kalirsam teselli olur bana. Hamileyim adiyla girer odaya kapiyi kapatirim gelinlik gorevlerimden siyrilirim
Canim bu konu olmamişdan once de istiyordum bebek. Çunki 40 gun once 4 aylik ikizlerimi kaybettim. Goz yasim durmuyor. Içimde bebek boşluğu var. Yani durumdan siyrilmak için bebeklerimi kullanmiyorum. Sadece canim aciyor 40 gundur o aciyi dindirmek istiyorum. O yuzden soyluyorum bebeyi. Yoksaki onlari kaçirmak ya da onlara karşi kullanmak için değilInanmiyorum sana , bu kafayla çok cekeceksin cokk , bari doğacak sabi ye acı
Valla senin kv ve k.peder senin eve yerleşmeye bahane arıyor bence, bu bir plan da olabilir, uyanık ol..Annemleri işe katicam. Babam da razi olmaz. Benim buyuk ablam teyzemin gelini benim gul gibi ablam kv kahri çeke çeke 46 kilodan bir gram artamiyor. 10 senedir çekiyor. Şimdi Allahin izniyle yeni eve çikacaklar. Diyer ablamin kv.sk herseye kendisi karar verir. Ablam kendi çocuklari için bir karar aldigini hatirlamiyorum. Bizler boyle seyleri gorduyumuz için benim ayri kalmam onlari mutlu ediyordu ama ablalarim ayri çikacaklar InsaAllah bense tam tersi. Boşanma dusunemem eşimle etle kemik gibiyiz. O da çok zor durumda. Her zaman eşim işden gelince kanapede sarilir sohbet ederiz. Gider gelir birbirimizi surekli operiz. Yakin arkadaş gibi saatlerle sohbet ederiz. Tv bazen aylarla açmiyoruz bile. Dizi buluruz bir seyrederiz ama 3 gundur sadece gece uatak odasinda 10 dak sohbet etmeye firsat buluyoruz. Onlar tarafda oyle içli dişli olunmaz anne baba yaninda eşle. 2 sene ayri da kalsak kilometrelerce uzakdan ne sorunlari olsa bize yansittilar. Asla çocuklarimizim huzuru bozulmasin demediler. Kv.nin babasi hastayken her defasinda arayil agladi dert yandiki bizi çok yoruyor falan. Eşim de diyorki anne ben ne yapa bilirim tedavisini aliyor babam işte ben ne yapa bilirim. Ama her defasinda bana ayri dert yandilar eşime ayri. Dusukden bir kaç gun somra bir akrabalariyla kavga edip mahkemelim olmuşlardi benim en çok desteye ihtiyacim olam zaman eşim babasima yardima gitti. Ne yapsaydi babasi mahkemeye verilmişdi. Yani çok huzursuz insanlar. Çok zor
Benim kendi annem babamla ayni şehirdeyiz. Biz ora her gittiyimizde kiskandilar. O yuzden artik planla da olsa buraya yerleşmeye karar verdiler. Evet plan malesef(Valla senin kv ve k.peder senin ece yerleşmeye bahane arıyor bence, bu bir plan da olabilir, uyanık ol..
Sakin kabul etme gerekirse eşine deki Tm sen git ailenle köye yerleş onlarla mutlu mesut yasa , sakın hamile kalıp bunlarla yaşamaya çalışma Allah aşkına, kendine iş bul çalış muhakkak ..Benim kendi annem babamla ayni şehirdeyiz. Biz ora her gittiyimizde kiskandilar. O yuzden artik planla da olsa buraya yerleşmeye karar verdiler. Evet plan malesef(
Çocuğu kullanırsın demedim , çocuk yaparsan herşeye mecbur bırakırlar çocuğu onlar sana karşı kullanır, şuan çocuk yapma iş bul çalış, ve sakın kabuk etmeCanim bu konu olmamişdan once de istiyordum bebek. Çunki 40 gun once 4 aylik ikizlerimi kaybettim. Goz yasim durmuyor. Içimde bebek boşluğu var. Yani durumdan siyrilmak için bebeklerimi kullanmiyorum. Sadece canim aciyor 40 gundur o aciyi dindirmek istiyorum. O yuzden soyluyorum bebeyi. Yoksaki onlari kaçirmak ya da onlara karşi kullanmak için değil
Canım lohusalığın kendisi de hormonlardan dolayı bir mücadele istiyor. Bak 2 seneye yaklaştı ben doğum yapalı, daha toparlayamadım. Kimi insan zor geçiriyor bu dönemleri. Ya sen de öyle olursan? Bence psikolojik olarak çok güçlü hissetmeden ve diğer tüm sorunları çözmeden bu işe kalkışma. Yıpranan sen olursun. Bebek direkt sana arkadaş olarak doğmuyor öyle hayal etme, bunun olabilmesi için minimum 3sene lazım. O 3 senede uykusuzlukla mı, yorgunlukla mı, kayın aileyle mi savaşacaksın? Çok yıpranırsın.Çocuk çok istiyorum. Icimdeki bebek boşluğu benim canimi çok acitiyor. Belki hamile kalirsam teselli olur bana. Hamileyim adiyla girer odaya kapiyi kapatirim gelinlik gorevlerimden siyrilirim
Suç sende böyle herşeye susarsan cekeceksin, valla kusura bakma kendi ellerinle hayatını başkalarına teslim ediyorsun, esin de babası gibi eğer öyle olmasa evinizde oturun burda ne işiniz var derdi , ben olsam pılımı pırtımı toplar giderdim o da ailesiyle naparsa yapsın derdim , resmen sana tuzak kurmuşlar ailece esin de bu planın içinde haberin olsun..Eşime tavirliyim zaten. Işe giderken de neyin var diyor, lutfen boyle durma diyor. Soz hakki yok malesef babasi kendisi tercih etti ve varini yoğunu satip yerleşicek eşimin de soz hakki yok. Ama hep bjrda kalirlarsa hersey guzel olucak havasi yaratti. O yuzden eşime çok kirildim
hadi bakalım insallah buraya yaz yine ama aglasanda basını dik tut bunu engelledin engelledin yoksa yaprak dokumu fikret olursun huysuz bi kaynana hasta bi görümce anlayısssız ve ilgilsiz bi koca ooooo asıl o evin dengesi sensin kocana cokk buyuk bi rest cekArkadaşlar hepinize çok teşekkur ediyorum. Boyun eymiycem. Dusunduklerimi diycem. Gozumu açtiniz tesekkurler
Nedense ben inanmadım sen herşeyi kabul edip onlarla yaşamaya razı geldin , bir anda aydınlanma yaşayacağına inanamadım, umarım kendin için biseyler yapar ve tepkini koyarsın biran önce...Arkadaşlar hepinize çok teşekkur ediyorum. Boyun eymiycem. Dusunduklerimi diycem. Gozumu açtiniz tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?