Kv kp gorumcem temelli bize yerleşiyor.

Çocuk çok istiyorum. Icimdeki bebek boşluğu benim canimi çok acitiyor. Belki hamile kalirsam teselli olur bana. Hamileyim adiyla girer odaya kapiyi kapatirim gelinlik gorevlerimden siyrilirim
Aman ya yapmayın. Böyle sormadan gelip evinize yerleşen insanlar hamileyken yada çocuğunuz var diye acır mı size?
Bebek için bekleyin, 64 m2 evde onca kişi olmaz.
Sizde o ailenin bireyisiniz size sormadan,onayınızı almadan böyle emrivaki yapamazlar.
Yerinizde olsam her türlü zorluğu hissettirirdim eşime,sevişmek mi istiyor,ev kalabalık duş alamam diyip dönüp arkanızı yatıp uyuyun. Yüz vermeyin, ailesine ev mi tutar ev mi yapar kendi bulsun bir yolunu.

Böyle bir zihniyetteki adamla yaşanmaz, kesinlikle kabul etme gerekirse kapıyı göster eşine de ... Ne saçma insanlar var ya ...

Sakin çocuk yapma , seni mahvederler , önce bu işi hallet , kabul etme

Çocuk çok istiyorum. Icimdeki bebek boşluğu benim canimi çok acitiyor. Belki hamile kalirsam teselli olur bana. Hamileyim adiyla girer odaya kapiyi kapatirim gelinlik gorevlerimden siyrilirim
Inanmiyorum sana , bu kafayla çok cekeceksin cokk , bari doğacak sabi ye acı

Bu yaptığınız bencilliğe girer yalnız. Önce halihazır da olan sorunu çözün sonra çocuk düşünürsünüz. Ki şu ortamda çocuk olsa bile mutlu olamazsınız tam tersi sinir hastası olur çıkarsınız. Kendi isteğinize göre yetiştiremezsiniz mümkün değil. Evin idaresini eline alan kadın çocuk yetiştirmeyi size bırakır mı sanıyorsunuz ?

Inanmiyorum sana , bu kafayla çok cekeceksin cokk , bari doğacak sabi ye acı
Canim bu konu olmamişdan once de istiyordum bebek. Çunki 40 gun once 4 aylik ikizlerimi kaybettim. Goz yasim durmuyor. Içimde bebek boşluğu var. Yani durumdan siyrilmak için bebeklerimi kullanmiyorum. Sadece canim aciyor 40 gundur o aciyi dindirmek istiyorum. O yuzden soyluyorum bebeyi. Yoksaki onlari kaçirmak ya da onlara karşi kullanmak için değil

Valla senin kv ve k.peder senin eve yerleşmeye bahane arıyor bence, bu bir plan da olabilir, uyanık ol..

Son düzenleme:
Benim kendi annem babamla ayni şehirdeyiz. Biz ora her gittiyimizde kiskandilar. O yuzden artik planla da olsa buraya yerleşmeye karar verdiler. Evet plan malesef(
Sakin kabul etme gerekirse eşine deki Tm sen git ailenle köye yerleş onlarla mutlu mesut yasa , sakın hamile kalıp bunlarla yaşamaya çalışma Allah aşkına, kendine iş bul çalış muhakkak ..

Çocuğu kullanırsın demedim , çocuk yaparsan herşeye mecbur bırakırlar çocuğu onlar sana karşı kullanır, şuan çocuk yapma iş bul çalış, ve sakın kabuk etme

Canım lohusalığın kendisi de hormonlardan dolayı bir mücadele istiyor. Bak 2 seneye yaklaştı ben doğum yapalı, daha toparlayamadım. Kimi insan zor geçiriyor bu dönemleri. Ya sen de öyle olursan? Bence psikolojik olarak çok güçlü hissetmeden ve diğer tüm sorunları çözmeden bu işe kalkışma. Yıpranan sen olursun. Bebek direkt sana arkadaş olarak doğmuyor öyle hayal etme, bunun olabilmesi için minimum 3sene lazım. O 3 senede uykusuzlukla mı, yorgunlukla mı, kayın aileyle mi savaşacaksın? Çok yıpranırsın.

Kırmaktan korkma yoksa kırılan sen olursun.
Al karşına eşini, 'kimseyle aynı evde yaşayamam, ailen cok gelmek istiyorsa onlara ayri ev tutulsun. Birlikte yasayamam, ister büyük ev ister kucuk ev olsun farketmez' diyeceksin.
Zaten eşin, illa gelecekler ailemle yaşayacağız derse ayrıl gitsin bu adamdan hic bir halt olmaz.
Ama sen sadece susup trip yaparak devam edersen onlar gelir 60 mt² eve yerleşir kendini minicik evde hizmetçi olarak buluverirsin. Birde cocuk yaparsam giderler diyorsun yasin kac ya asıl o zaman yardim ayağına dahada yerleşir asla gitmezler

Suç sende böyle herşeye susarsan cekeceksin, valla kusura bakma kendi ellerinle hayatını başkalarına teslim ediyorsun, esin de babası gibi eğer öyle olmasa evinizde oturun burda ne işiniz var derdi , ben olsam pılımı pırtımı toplar giderdim o da ailesiyle naparsa yapsın derdim , resmen sana tuzak kurmuşlar ailece esin de bu planın içinde haberin olsun..

Aynı şey benim başıma geldi . Kv kp kavga etti kp memleketten kalkıp bana geldi birkaç ay kaldı. Bn saygıda kusur etmedim. Sonra kv arasi düzeldi. Baktı burada ekmek elden su gölden. Hizmetini eden var Kv ve çocuklarını buraya getirmeye yeltendi. Tabi ben sabrımın sonundaydim. Ve 180 derece döndüm. O güler yüzlü saygılı gelini kendi elleriyle kötü gelin yaptılar. Ve ben başladım kp surat yapmaya suratina bakmamaya . Yemeğini önüne koyup odadan çıkıyodum. Hiç muhatap olmuyodum. Eşim çok çalıştığı için evde uzun kalamiyodu o yüzden yaptıklarımı görmüyordu. Eşim varken çaktırmıyordum tavırlarımı. Ve kp bi kaç gün anca dayandı. Anladı fazlalık olduğunu. Topuklarını totosuna vura vura döndü memlekete eşimle de sonrasında tartışmalar yaşadık, görümceler doldurmaya çalıştılar eşimi benim yüzümden kp durmamış evimde diye ama ben geri adım atmadım kavgaysa kavga. Düşüncelerimi açıkça ifade ettim eşime. Bi kaç hafta tartışma küslükle geçti. Ama ben zafere ulaştım.
Bunca yıl onca çocuk yaparken iyiydi ben evlenince mi kötü oldular. Ben onlara hizmetçilik yapmak için mi evlendim. Aç değiller açıkta değiller sağlıkları yerinde çok şükür. Ben neden bu eziyete katlanayım. Zor durumda olsalar Allah rızası için der sevap umuduyla sineye çekersin ama öyle bi durum yok tamamen keyifleri için beni kullanma niyetindelerdi.
Beni resmen kendi elleriyle bu hâle getirdiler. Evlenmeden önce gelinlerin neden eş ailesine bukadar tavırlı olduğunu anlayamazdım. Şimdi yaşayarak tecrübe ettim maalesef. Şuan hepsine set koydum . Kapıma gelince çayını çorbasını önlerine koyarım ama fazlası yok bende ne güler yüz ne muhabbet. Çünkü azıcık samimi olunca hep başa dönüyoruz.
Şimdi herkes yerini biliyor. Benimle yaşamak gibi bi hayalleri yok çünkü ben surat asan kötü gelinim
Sana da tavsiyem çekirdek ailenin muhafazası için kötü gelin olmaktan korkma. Onlarsa seni kırmaktan korkmuyorsa sen hiç korkma. Eşinle tartışabilirsin küslük yaşayabilirsin. Bunlar gelir geçer. Sen açıkça kendini ifade et gerekirse bi mektup yada uzun bi mesaj yaz gerisi eşine kalmis. Ve bir an önce kp postalamaya bak ve rahat ettirmeye çalışmaktan vazgeç. Çünkü kendi ailesindeki huzursuzluk ve kavgalari senin evine tasiyacakalar. Seninle yasayinca kari koca polyanna ya mi dönecekler.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkur ediyorum. Boyun eymiycem. Dusunduklerimi diycem. Gozumu açtiniz tesekkurler
hadi bakalım insallah buraya yaz yine ama aglasanda basını dik tut bunu engelledin engelledin yoksa yaprak dokumu fikret olursun huysuz bi kaynana hasta bi görümce anlayısssız ve ilgilsiz bi koca ooooo asıl o evin dengesi sensin kocana cokk buyuk bi rest cek

Arkadaşlar hepinize çok teşekkur ediyorum. Boyun eymiycem. Dusunduklerimi diycem. Gozumu açtiniz tesekkurler
Nedense ben inanmadım sen herşeyi kabul edip onlarla yaşamaya razı geldin , bir anda aydınlanma yaşayacağına inanamadım, umarım kendin için biseyler yapar ve tepkini koyarsın biran önce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…