Bu zamana kadar kendi annenizden bile izin almayacağınız bir konuda - ki bu sağlık- kaynananızın ne haddine ya gitsin mi diye sormak. Sonra çocuğunuz olmasa sana kısır der kusur bulur. Rahim filmi önemli oysa. Eşinizin buna fırsat tanıması da acı. Kendi kızı Servet dökse de emin ol lafını etmez ama kaynana icin sen oğlunun parasını sömüren el kızısın. Sen olmasaydın paraları o yiyecek neticede. O yğzfen bu kadının Ömrü ince hesap yapmakla geçecek. Yerinde olsam çocuk yapmam. Bebeğine bir zıbın bile alamazsın o kadından izin almadan. Ayrıca kocaman insanların kaynana ile bir yere gitmesi ne kadar üzücü. Demek ki eşin ya sana güvenmiyor ya da bi hastaneye bile gidemeyecek durumda görüyor seni.Merhabalar hanımlar. Ben kv ile yaşıyorum. Bir ay önce, doktora gittim doktor rahim filmi çekilmemi önerdi, devlette sıra çok var, randevu alman çok zor, dedi ve bana özel bir yer önerdi 350 tl. Ben de gitmek istediğimi söyledim kv ağız büktü ta o zamandan. Gidip eşime gitsin mi diye sormuş bide (sebebi gitmemi istememesi cimrilikten) neyse eşim tabikide gdiicek dedi bu ses çıkaramadı. Olaya çok saçma bi yerden başladım biliyorum ama anlamanız için ayrıntılı anlatıyorum. Neyse bugün gittik eşim iş yerinden izin alamadı, kv nin benimle gelmesini istedi. Neyse daha sokağın başında bana ayy cüzdanımı evde unuttum dedi, ki, inanmıyorum onu birazcık tanıdıysam bilerek bıraktı. Bir şey olmaz dedim. Evde yiyip gitmiştik zaten aç değildik. İşimizi hallettik bu markete soktu beni kola alıyo işte abur cubur aldı yanlış anlaşılma olmasın parasında değilim zaten çok bir şey tutmadı aldık yedik. Sonra ben akbilimi doldurmaya gittim doldurdum, kendinkini de doldurtuyo bana yolda kalırım diyo doldurtuyo dediğim para 10 tl ama beni salak yerine koymasına sinir oluyorum. Eşimle geçen hafta dışarı çıktık kuzenlerle kuzenin eşi instagramdan hikaye paylaşıp yediğimiz tatlıları paylaşmıştı beni de etiketlemişti(instagram kullanmıyorum kullansam da paylaşmam ben )kv bunu gördü yok işte israf bilmem ne falan diye laf sokuyo ama görümcem 250 tl ye haşema alıyo. Benim burda dert ettiğim şey para değil kv nin aşırı cimri olması ve sağlığım için yaptığım harcamanın gözüne gelmesi ve haftada, bir izni olan eşimle dışarı çıktığımızda harcadığımız paranın hesabını yapması ve laf sokması. Eşimle konuşmalı mıyım? yoksa gereksiz bir konu mu. Allahtan eşim parayı dert etmez ama kv aşırı cimri ve paragöz. Sanırım ben de ona benzedim onun gibi paragöz oldum çıktım artık 10 tl nin hesabını yapar oldum
Ayna etkisine maruz kalmissiniz.bence eşinize hiç lafını açmayın gerek yok eşiniz zaten annesinin huyunu biliyordur söyleyip de kendinizi kocasını dolduran kadın konumuna düşürmeyin. Siz de aklınızı kullanın paranızı yedirmeyin . Ayrıca siz caliamiyorsanjz unutmayın ki o parayi da kv bin oğlu kazanıyorMerhabalar hanımlar. Ben kv ile yaşıyorum. Bir ay önce, doktora gittim doktor rahim filmi çekilmemi önerdi, devlette sıra çok var, randevu alman çok zor, dedi ve bana özel bir yer önerdi 350 tl. Ben de gitmek istediğimi söyledim kv ağız büktü ta o zamandan. Gidip eşime gitsin mi diye sormuş bide (sebebi gitmemi istememesi cimrilikten) neyse eşim tabikide gdiicek dedi bu ses çıkaramadı. Olaya çok saçma bi yerden başladım biliyorum ama anlamanız için ayrıntılı anlatıyorum. Neyse bugün gittik eşim iş yerinden izin alamadı, kv nin benimle gelmesini istedi. Neyse daha sokağın başında bana ayy cüzdanımı evde unuttum dedi, ki, inanmıyorum onu birazcık tanıdıysam bilerek bıraktı. Bir şey olmaz dedim. Evde yiyip gitmiştik zaten aç değildik. İşimizi hallettik bu markete soktu beni kola alıyo işte abur cubur aldı yanlış anlaşılma olmasın parasında değilim zaten çok bir şey tutmadı aldık yedik. Sonra ben akbilimi doldurmaya gittim doldurdum, kendinkini de doldurtuyo bana yolda kalırım diyo doldurtuyo dediğim para 10 tl ama beni salak yerine koymasına sinir oluyorum. Eşimle geçen hafta dışarı çıktık kuzenlerle kuzenin eşi instagramdan hikaye paylaşıp yediğimiz tatlıları paylaşmıştı beni de etiketlemişti(instagram kullanmıyorum kullansam da paylaşmam ben )kv bunu gördü yok işte israf bilmem ne falan diye laf sokuyo ama görümcem 250 tl ye haşema alıyo. Benim burda dert ettiğim şey para değil kv nin aşırı cimri olması ve sağlığım için yaptığım harcamanın gözüne gelmesi ve haftada, bir izni olan eşimle dışarı çıktığımızda harcadığımız paranın hesabını yapması ve laf sokması. Eşimle konuşmalı mıyım? yoksa gereksiz bir konu mu. Allahtan eşim parayı dert etmez ama kv aşırı cimri ve paragöz. Sanırım ben de ona benzedim onun gibi paragöz oldum çıktım artık 10 tl nin hesabını yapar oldum
Eşim buna fırsat vermedi kv nin genel olarak huyu bu paragöz biri. Ne olur ne olmaz diye hep hastaneye beraber gidiyoruz sizce ne yapmalıBu zamana kadar kendi annenizden bile izin almayacağınız bir konuda - ki bu sağlık- kaynananızın ne haddine ya gitsin mi diye sormak. Sonra çocuğunuz olmasa sana kısır der kusur bulur. Rahim filmi önemli oysa. Eşinizin buna fırsat tanıması da acı. Kendi kızı Servet dökse de emin ol lafını etmez ama kaynana icin sen oğlunun parasını sömüren el kızısın. Sen olmasaydın paraları o yiyecek neticede. O yğzfen bu kadının Ömrü ince hesap yapmakla geçecek. Yerinde olsam çocuk yapmam. Bebeğine bir zıbın bile alamazsın o kadından izin almadan. Ayrıca kocaman insanların kaynana ile bir yere gitmesi ne kadar üzücü. Demek ki eşin ya sana güvenmiyor ya da bi hastaneye bile gidemeyecek durumda görüyor seni.
Ayna etkisi nasıl oluyor acabaAyna etkisine maruz kalmissiniz.bence eşinize hiç lafını açmayın gerek yok eşiniz zaten annesinin huyunu biliyordur söyleyip de kendinizi kocasını dolduran kadın konumuna düşürmeyin. Siz de aklınızı kullanın paranızı yedirmeyin . Ayrıca siz caliamiyorsanjz unutmayın ki o parayi da kv bin oğlu kazanıyor
Bence kendisi bazen sabredemiyorum çok baskın olmaya çakışıyo olamayınca bana kinleniyorSınır bozucu olan paragozlugu degıl bence hareketlerı ve tavırları
Aalında normaşde öyşe değil evet cimri ama bugünkü kadar değildi. 350 tl ödemem zoruna gittiCanım kv yanında goturmeseydın nıye goturdun. Huyunu bılıyorsun benım kv karısmaz o ıslere ben tutumluyum o cok harcar sever ben ona kızarm ıcten ıce para kolay kazanılmıyor sonucta. Bu konularda karsı taraf nasıl tavır alırsa oyle haraket edıyorum. Bana ozen gosterene bende gosterıyorum.
Bu zamana kadar kendi annenizden bile izin almayacağınız bir konuda - ki bu sağlık- kaynananızın ne haddine ya gitsin mi diye sormak. Sonra çocuğunuz olmasa sana kısır der kusur bulur. Rahim filmi önemli oysa. Eşinizin buna fırsat tanıması da acı. Kendi kızı Servet dökse de emin ol lafını etmez ama kaynana icin sen oğlunun parasını sömüren el kızısın. Sen olmasaydın paraları o yiyecek neticede. O yğzfen bu kadının Ömrü ince hesap yapmakla geçecek. Yerinde olsam çocuk yapmam. Bebeğine bir zıbın bile alamazsın o kadından izin almadan. Ayrıca kocaman insanların kaynana ile bir yere gitmesi ne kadar üzücü. Demek ki eşin ya sana güvenmiyor ya da bi hastaneye bile gidemeyecek durumda görüyor seni.
350 tl bır gomlek alan var. Ona kalmamıs yanı hadı kv kendı butcesınden odese neyse tamm dersın ama esıne destek oluyor mu maddı olarak ondan kaynaklı olabılır bu tavrı. Annemde tek abıme destek hıc tesekkur Allah razı olsun demez annemde artk cımrılestı cunku kadına deger verıp bırsey almazlar.Aalında normaşde öyşe değil evet cimri ama bugünkü kadar değildi. 350 tl ödemem zoruna gitti
Hayır eşim her hafta para verir kp verir diğer çocukları verir. Haftalık en az 300 tl geçer eline en azını söylüyorum size.350 tl bır gomlek alan var. Ona kalmamıs yanı hadı kv kendı butcesınden odese neyse tamm dersın ama esıne destek oluyor mu maddı olarak ondan kaynaklı olabılır bu tavrı. Annemde tek abıme destek hıc tesekkur Allah razı olsun demez annemde artk cımrılestı cunku kadına deger verıp bırsey almazlar.
Nasıl peki sizce fikir verin lütfenBuna siz izin veriyorsunuz. Konudan tek anladığım bu.
Hayır paralar ayrı ben ona sormadım gidicem dedim elinde olsaydı engel olucaktı kendince. Ama karışamadı buda dert oldu sanırmBeraber yaşıyormuşsunuz, anladığım kadarıyla da çalışmıyorsunuz. Doktor muayenesini kayınvalideye sorup izin alıyor gibi konuşuyorsanız demekki keseniz bir. Ne fark eder bu saatten sonra kimin neyi ödediği anlayamadım.
Sizin üzerinizden vereceğim örneğiAyna etkisi nasıl oluyor acaba
Bir kere bence hangi sebeple hastaneye gittiginizi söylemeniz yanlış. Doğal olarak yapılacak işlemi de tutarını da bilmemesi gerekir. Soylememeliydiniz. Hadi diyelim soylediniz, neden eşinize o soruyor. Sorduğu anda eşiniz de tepki vermemis yani gidecek demesi değil senlik bı durum yok anne demesi lazımdı.Nasıl peki sizce fikir verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?