Kv mi cimri ben mi anlamadım.

Benimkide böyle yanımda hiç para harcamaz hep benden bekler harcamaması olmamasından değil haa kiyamadigindan çok para gitmesin diye hep karşıdan bekler beni çok rahatsız ediyo dışarda bişeyler ismarliyim diyorum bin pişman oluyorum burnumdan getirmişti alıştım artık ama sizin eşinizle aranızdaki para muhabbetine karışamaz cocukmusunuz siz

Sağlığınızla ilgili bir durumda para muhabbeti yapması rahatsız edici. Ama markette yapılan harcama ile akbil çok büyütülecek şeyler değil bence. Eşinize söyleyip huzurunuzu kaçırmayın.:)

Hahaha aynı brnim kv kız kardeşi evli kendine son moda yeni bir şey alsa bekarken almıştı der ki 6 senelik evli

Aman eşiniz sizin tarafınızda olsun da, bide anacılar var tam dayaklık.
Ben olsam sinirlenip bahsederdim eşime, herkes haddini bilecek.

iyi de siz kendniz gidin. benm arkadasımda hamile masallah her yere kendi gidiyo arkadaslarıyla görusur eder. bazen hastaneye kontrole de kendi gittiği de oldu. eşinz yok gelsin derse bile canım ben bi yere de ugrıycm fln de yada öncesidne öyle söyle kv yannda teklf etmesn eşiniz. ya bence umursamayın kendi hayatınıza bakın. bırakın eşinz görsun o cvplasın annesine siz kendi hayatınıza bakın. markete fln sokmus sık sık yapmasına izin vermeyın aaa annecm yanımda da fazla para almadım diyin ali, veli bu kadar verdi diyin sizde. yani ne bileyim 10 yapmayında dediklerini 2 yapıverin. yada tamam diyip kendi bildiğinizi yapın. .

Tamam da kaynana ile kalıyorsanız aynı evde illa ki o da size harcama yapıyordur evin ihtiyaçları yemesi içmesi vs. Ayrıca onun yanında para konuşarak para olarak bir beklentiniz vardı gibi geldi hani o versin gibisine. Hem sizde onun bir marketten aldığına bir akbile çok takılmışsınız ne olur ki yani aldıysanız yaptıysanız çok mu? sizde ona harcama yapmak istemiyorsunuz. Hem eşinizin izin alabileceği bir güne randevu alabilirdiniz. Kendi anneniz ablanız teyzeniz falan yok muydu ikinizinde yaptığı tavır yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…