Haklısımız sanırım özel mesaj atabilir miyim?bir sakıncası yoksa :)Sizin üzerinizden vereceğim örneği
Kv çok cimri siz bunu biliyorsunuz o yüzden onun yanında bilinç altiniz ister istemez bu konuya odaklı siz fark etmeseniz bile onunla dışarı çıktığınızda ona giden her 1 tl gözünüze batıyor ve 1 tl nizin dahi giymesini istemediğiniz için temkinli davranmaya başlıyorsunuz onun yanında. Tabiki bu temkinlilik kv yaptığı cimrilige benzer oluyor bu da ayna etkisi oluyor.
Aynı olayı başkasıyla yasarsanız hatta tüm gün birebir aynı olsa bilinç altiniz ona cimrilik imasinda bulunmaz. Yani bir arkadaşınız cüzdanını unutabilir gelirken yolda onun için bazı harcamalar yapar akbilini doldurur üstüne de ne önemi var canım dersiniz
Böyle kvler bi bitse artik ya ..Merhabalar hanımlar. Ben kv ile yaşıyorum. Bir ay önce, doktora gittim doktor rahim filmi çekilmemi önerdi, devlette sıra çok var, randevu alman çok zor, dedi ve bana özel bir yer önerdi 350 tl. Ben de gitmek istediğimi söyledim kv ağız büktü ta o zamandan. Gidip eşime gitsin mi diye sormuş bide (sebebi gitmemi istememesi cimrilikten) neyse eşim tabikide gdiicek dedi bu ses çıkaramadı. Olaya çok saçma bi yerden başladım biliyorum ama anlamanız için ayrıntılı anlatıyorum. Neyse bugün gittik eşim iş yerinden izin alamadı, kv nin benimle gelmesini istedi. Neyse daha sokağın başında bana ayy cüzdanımı evde unuttum dedi, ki, inanmıyorum onu birazcık tanıdıysam bilerek bıraktı. Bir şey olmaz dedim. Evde yiyip gitmiştik zaten aç değildik. İşimizi hallettik bu markete soktu beni kola alıyo işte abur cubur aldı yanlış anlaşılma olmasın parasında değilim zaten çok bir şey tutmadı aldık yedik. Sonra ben akbilimi doldurmaya gittim doldurdum, kendinkini de doldurtuyo bana yolda kalırım diyo doldurtuyo dediğim para 10 tl ama beni salak yerine koymasına sinir oluyorum. Eşimle geçen hafta dışarı çıktık kuzenlerle kuzenin eşi instagramdan hikaye paylaşıp yediğimiz tatlıları paylaşmıştı beni de etiketlemişti(instagram kullanmıyorum kullansam da paylaşmam ben )kv bunu gördü yok işte israf bilmem ne falan diye laf sokuyo ama görümcem 250 tl ye haşema alıyo. Benim burda dert ettiğim şey para değil kv nin aşırı cimri olması ve sağlığım için yaptığım harcamanın gözüne gelmesi ve haftada, bir izni olan eşimle dışarı çıktığımızda harcadığımız paranın hesabını yapması ve laf sokması. Eşimle konuşmalı mıyım? yoksa gereksiz bir konu mu. Allahtan eşim parayı dert etmez ama kv aşırı cimri ve paragöz. Sanırım ben de ona benzedim onun gibi paragöz oldum çıktım artık 10 tl nin hesabını yapar oldum
Öncelikle çok teşekkür ederim eşim ev alıp çıkmak istiyor ama kv ayrı ev konusu açılınca kalpten gideceğini öeleceğini sürekli ima ederek eşimi korkutuyor ama ev alırsak sorun olmaz çıkabiliriz diye düşünüyorumAh ah ah su muhabbetlere bak Ya Rabbim bu dunya valla bana fazlaaaa burda konulari okudukca deliriyorum
Oncelikle rahim filmini cok uygun fiyata cekilmissin
Ben 600 lira verdim ilcede yasiyorum ve özel
2.si abur cubur meselesinde bisey yok odemissin bitmis gitmis ama otobus parasini yüklemek sinirimi bozdu. Mecbur degilsin kocasi ödesin deli.mi ne ya
3.su esinle haftada bir çıktığında istersen 500 tl harcarsin onu ilgilendirmez
4 neden onun evinde kalıyorsunuz???
5 burada bazi arkadaşlar neden hastaneye tek gitmedin demiste rahim filminde insan neyle karsilacgani bilmiyor inanin arkadaslar bende cok stres yapmıştım esimin odaya girmesini istemistim sonra bu muymuss yaaa dedim 2 ay oldu cekileli. Eve geldim banyo temizledim yemek falan yaptim ama insan bilemiyor belki konu sahibi de tedirgin oldu veya anestezi aldi ki ben anestezisiz cekildim oma ragmen cok rahatti ufak bi agri oldu adet agrisi gibi bilmeyen arkadaşlar icin soyluyorum
Siz bu evleri ayiramaz misiniz bu cimri kadinla ona takildim ben ya
Rica ederim. Ooo bide tiyatrocu yani.. ay hicbise olmaz ona 2 gun aglar 3.gune susar bence. Kalpten gidecekmis. Ayhh. Hepsi ayri bir model bunlarin. Insallah alirsiniz kisa surede evÖncelikle çok teşekkür ederim eşim ev alıp çıkmak istiyor ama kv ayrı ev konusu açılınca kalpten gideceğini öeleceğini sürekli ima ederek eşimi korkutuyor ama ev alırsak sorun olmaz çıkabiliriz diye düşünüyorum
Haklısın sinir olmakta ama eşine söyleme bişeyMerhabalar hanımlar. Ben kv ile yaşıyorum. Bir ay önce, doktora gittim doktor rahim filmi çekilmemi önerdi, devlette sıra çok var, randevu alman çok zor, dedi ve bana özel bir yer önerdi 350 tl. Ben de gitmek istediğimi söyledim kv ağız büktü ta o zamandan. Gidip eşime gitsin mi diye sormuş bide (sebebi gitmemi istememesi cimrilikten) neyse eşim tabikide gdiicek dedi bu ses çıkaramadı. Olaya çok saçma bi yerden başladım biliyorum ama anlamanız için ayrıntılı anlatıyorum. Neyse bugün gittik eşim iş yerinden izin alamadı, kv nin benimle gelmesini istedi. Neyse daha sokağın başında bana ayy cüzdanımı evde unuttum dedi, ki, inanmıyorum onu birazcık tanıdıysam bilerek bıraktı. Bir şey olmaz dedim. Evde yiyip gitmiştik zaten aç değildik. İşimizi hallettik bu markete soktu beni kola alıyo işte abur cubur aldı yanlış anlaşılma olmasın parasında değilim zaten çok bir şey tutmadı aldık yedik. Sonra ben akbilimi doldurmaya gittim doldurdum, kendinkini de doldurtuyo bana yolda kalırım diyo doldurtuyo dediğim para 10 tl ama beni salak yerine koymasına sinir oluyorum. Eşimle geçen hafta dışarı çıktık kuzenlerle kuzenin eşi instagramdan hikaye paylaşıp yediğimiz tatlıları paylaşmıştı beni de etiketlemişti(instagram kullanmıyorum kullansam da paylaşmam ben )kv bunu gördü yok işte israf bilmem ne falan diye laf sokuyo ama görümcem 250 tl ye haşema alıyo. Benim burda dert ettiğim şey para değil kv nin aşırı cimri olması ve sağlığım için yaptığım harcamanın gözüne gelmesi ve haftada, bir izni olan eşimle dışarı çıktığımızda harcadığımız paranın hesabını yapması ve laf sokması. Eşimle konuşmalı mıyım? yoksa gereksiz bir konu mu. Allahtan eşim parayı dert etmez ama kv aşırı cimri ve paragöz. Sanırım ben de ona benzedim onun gibi paragöz oldum çıktım artık 10 tl nin hesabını yapar oldum
Ne sacma dusunce ya benim ailemin durumu cok luks degil babamin askeri ucret emeklisi var annem hastaneye gidecek olsa babam ozele gidelım gotureyim devletin sirasi cok oluyo der kac yasinda insanlar o maasla sagliktan onemli bisey gormuyolar sen bosver esine bak bidahada kaynvalidenle cikmamaya calis ayrica ayni evde yasayip maaslari ayri tutmaniz cok iyiMerhabalar hanımlar. Ben kv ile yaşıyorum. Bir ay önce, doktora gittim doktor rahim filmi çekilmemi önerdi, devlette sıra çok var, randevu alman çok zor, dedi ve bana özel bir yer önerdi 350 tl. Ben de gitmek istediğimi söyledim kv ağız büktü ta o zamandan. Gidip eşime gitsin mi diye sormuş bide (sebebi gitmemi istememesi cimrilikten) neyse eşim tabikide gdiicek dedi bu ses çıkaramadı. Olaya çok saçma bi yerden başladım biliyorum ama anlamanız için ayrıntılı anlatıyorum. Neyse bugün gittik eşim iş yerinden izin alamadı, kv nin benimle gelmesini istedi. Neyse daha sokağın başında bana ayy cüzdanımı evde unuttum dedi, ki, inanmıyorum onu birazcık tanıdıysam bilerek bıraktı. Bir şey olmaz dedim. Evde yiyip gitmiştik zaten aç değildik. İşimizi hallettik bu markete soktu beni kola alıyo işte abur cubur aldı yanlış anlaşılma olmasın parasında değilim zaten çok bir şey tutmadı aldık yedik. Sonra ben akbilimi doldurmaya gittim doldurdum, kendinkini de doldurtuyo bana yolda kalırım diyo doldurtuyo dediğim para 10 tl ama beni salak yerine koymasına sinir oluyorum. Eşimle geçen hafta dışarı çıktık kuzenlerle kuzenin eşi instagramdan hikaye paylaşıp yediğimiz tatlıları paylaşmıştı beni de etiketlemişti(instagram kullanmıyorum kullansam da paylaşmam ben )kv bunu gördü yok işte israf bilmem ne falan diye laf sokuyo ama görümcem 250 tl ye haşema alıyo. Benim burda dert ettiğim şey para değil kv nin aşırı cimri olması ve sağlığım için yaptığım harcamanın gözüne gelmesi ve haftada, bir izni olan eşimle dışarı çıktığımızda harcadığımız paranın hesabını yapması ve laf sokması. Eşimle konuşmalı mıyım? yoksa gereksiz bir konu mu. Allahtan eşim parayı dert etmez ama kv aşırı cimri ve paragöz. Sanırım ben de ona benzedim onun gibi paragöz oldum çıktım artık 10 tl nin hesabını yapar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?