Kv mi cimri ben mi anlamadım.

Çocuğunu evlendirince bile nasıl faydalanabilirimin derdine düşenleri anlamıyorum... nasıl daha faydalı olurum bu çocuklara demek varken nasıl didiklerim, nerden ne koparırım peşine düşüyorlar. O kendi kesesine baksın. Sana bir şey dediğinde " anne herkesin kesesi ayrı, kimse kimseden bir şey istemediği sürece istediğini yapmakta özgür" diyebilirsin.

Ah ah ah su muhabbetlere bak Ya Rabbim bu dunya valla bana fazlaaaa burda konulari okudukca deliriyorum
Oncelikle rahim filmini cok uygun fiyata cekilmissin
Ben 600 lira verdim ilcede yasiyorum ve özel
2.si abur cubur meselesinde bisey yok odemissin bitmis gitmis ama otobus parasini yüklemek sinirimi bozdu. Mecbur degilsin kocasi ödesin deli.mi ne ya
3.su esinle haftada bir çıktığında istersen 500 tl harcarsin onu ilgilendirmez
4 neden onun evinde kalıyorsunuz???
5 burada bazi arkadaşlar neden hastaneye tek gitmedin demiste rahim filminde insan neyle karsilacgani bilmiyor inanin arkadaslar bende cok stres yapmıştım esimin odaya girmesini istemistim sonra bu muymuss yaaa dedim 2 ay oldu cekileli. Eve geldim banyo temizledim yemek falan yaptim ama insan bilemiyor belki konu sahibi de tedirgin oldu veya anestezi aldi ki ben anestezisiz cekildim oma ragmen cok rahatti ufak bi agri oldu adet agrisi gibi bilmeyen arkadaşlar icin soyluyorum
Siz bu evleri ayiramaz misiniz bu cimri kadinla ona takildim ben ya

Haklısımız sanırım özel mesaj atabilir miyim?bir sakıncası yoksa :)

Böyle kvler bi bitse artik ya ..
Kendi kizi gezip tozsa ona nasil sevinir ama Damadim nasil iyi bakiyor kizima der istedikleri gibi para harciyorlar diye övünür .. Allah islah etsin sizede sabir versin .. sizin yapacaginiz sey her bu konuyu actiginda cevabini verip oturtmak ..

Öncelikle çok teşekkür ederim eşim ev alıp çıkmak istiyor ama kv ayrı ev konusu açılınca kalpten gideceğini öeleceğini sürekli ima ederek eşimi korkutuyor ama ev alırsak sorun olmaz çıkabiliriz diye düşünüyorum

Rica ederim. Ooo bide tiyatrocu yani.. ay hicbise olmaz ona 2 gun aglar 3.gune susar bence. Kalpten gidecekmis. Ayhh. Hepsi ayri bir model bunlarin. Insallah alirsiniz kisa surede ev

Allah aşkına dert ettiğiniz bu mu? Ne olmuş biraz harcama yaptıysanız kaynananız için, ben kaynanamla dışarı çıkınca elini cebine artırmıyorum kaldı ki maddi durumum da okadar iyi değil. Onda olsa oda aynısıni benim için yapar ve yapıyorda... Tatlı konusuna gelince benim kaynanam da kızım paranın kıymetini bil çar çur etme her zaman insanın eline geçmez darlikta var bollukta der.

Kv de bu kadar hayatınızın içinde olduktan sonra ha o ödedi ha siz.bence bundan daha büyük sorunlar var burda

Aynı evde yaşamanıza rağmen garip bir ilişkiniz var. Yani bana değişik geldi en azından. Evde nasıl kurdunuz peki harcama düzenini? Herkesin görevi ayrı mı? Kayınvalide bilerek cüzdanını unutuyor, siz markette harcanan 10 liranın hesabını yapıyorsunuz. Bu kadar küçük hesaplar peşinde koşan kişiler nasıl aynı evde yaşıyor ? Herkesin kendi parasıyla aldığı şeyde gözü kalıyordur mutlaka

Görümceyi konuya nasıl dahil ettin, hayret yani. Onun dışında kv ile birlikte yaşaman başlı başına hata zaten.

Haklısın sinir olmakta ama eşine söyleme bişey

Ne sacma dusunce ya benim ailemin durumu cok luks degil babamin askeri ucret emeklisi var annem hastaneye gidecek olsa babam ozele gidelım gotureyim devletin sirasi cok oluyo der kac yasinda insanlar o maasla sagliktan onemli bisey gormuyolar sen bosver esine bak bidahada kaynvalidenle cikmamaya calis ayrica ayni evde yasayip maaslari ayri tutmaniz cok iyi

evlenmiş iseniz ekonomi sadece eşler arasında bağlılık arz eder .

işletme okudum ayol bana eskileri hatırlattınız , valla para kaç para kim ne kazanıyo biz bakıyoruz nişanlımla ona göre harcama yapıyoruz . tabi bi bela var bende erkek kardeş borç harç ona destek oluyorum bi yandan ...

Benim kv de cimridir
Yeğenlerinin 300-400 liralık eşarplarını anlatır sonra hrmen “parayı kocalarından almıyorlar ama anneleri alıvermiş.” der.
Her telefon görüşmesinde “aman para harcamayın” der.
Ben de özele giderim, büyükşehirdeyim çünkü sıra gelmiyor dediğiniz gibi, en başında kaç para diyince “sağlığımdan daha pahalı değil.” demiştim bir şey demiyor artık ama kuduruyor içten eminim.

Yani yalnız değilsiniz, he he diyip geçmek lazım. Bir dahakine “yanıma çok para almadım anne marketten ona göre bir şeyler al” diyin

Benim anlamadigim kv ne karisip ogluna soruyorki onane sizin paradan helede saglik bende olsam cok sinirlenirdim helede sormasina haklisin. Bazi erkek anneleri oyle gelin oglumun parasini yiyor diye cildiriyorlar

Gelinler oğullarının paralarını yemekten başka işe yaramayan insanlar olarak görünürken, kendilerinin de birilerinin gelini olduklarını hiç göz önünde bulundurmuyorlar sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…