kv ne demek istedi??

Bir daha söylerse kocamla yeni uyandık balımızı yiyoruz dersiniz..
Belki anlar o zaman..

lafta ne mi var? gercekten ben mi abartiyorum kv.niz size soylese bozulmaz miydiniz
bnm kv eşimin surartına
sen tercihini eceden yana yaptın evlendin der
ama benım yüzüme de güler

ben hala konuusyorum bu kadınla düşün
aslan gbi oğlan verdim size der
ben defolu malım sanki

bu lafta hiçbirsey yok

anladım ben sizi...siz de şu hamile olunca özel ilgi alaka bekleyen,ama ben hamileyyyiiiiimmmmm diyenlerdensiniz..henüz 8 haftalık daha karnınız bile belli değildir:)
ayrıca kv de hamilesiniz diye 2 günde bir arıyormuş yine mi yaranamamış..:)
aramasa da bu sefer;hamile gelinini aramayan kv olurdu eminim...

Ben bu durumda bunu kötü anlamda algılamazdım. Tam tersine; vay be Kayınvalide şakacı birine benziyor havasına girerdim :)

evettt tatlim karnim daha belli olmuyor.. olana kadar ne gibi laflar mustehak bana bi yazip yollayiver de bosuna carlamayayim kadina

evettt tatlim karnim daha belli olmuyor.. olana kadar ne gibi laflar mustehak bana bi yazip yollayiver de bosuna carlamayayim kadina
müstehak demedim ki..dediğim herşeyi yanlış anlamışsınız
daha karnınız bile belli, olmadan hamileyim ben herkes el üstünde tutacak moduna girmişsiniz demek,belli olduktan sonra bu moda girin demek değildir.
kv küfür etmemiş,laf sokmamış,müsthak olacaj bir durum yok..kv ye de eşinize de üzüldüm,doğuma kadar artacak bu kaprisleriniz belli.

lafta ne mi var? gercekten ben mi abartiyorum kv.niz size soylese bozulmaz miydiniz

evet bozulmazdım

yani kış uykusu bir espridir

kadın da ben sana nasıl yaklaşacağımı bilemedim demiş ki demek ki daha önce de böyle benzer konuşmalar olmuş

yani cidden bunlara alınmayın

zira önünüzde daha uzun aylar var hamile olarak lohusa olarak vs

her şeye alınırsanız hayat zor geçer

valla sizin tarzinizla cevap veriyim.ben de sizi anladiiiiim,siz biyle bilmis bilmis ahkam kesip insanlari suclayanlardansiniz.. boyle baslarsaniz yoruma pek empati kuramayiz degil mi?size gore kapris olabilir,belki siz oyle muameleye alismissinizdir.bana gore gonul kirici birsey..

bilmiş olacak bir durum yok,ben de hamilelik yaşadım neticede,az çok biliyorum yani nasıl birşey olduğunu:) suçlama yok sadece eleştiri var.. ama siz her lafı bu şekilde anlıyorsanız ,kv de demiş zaten,nasıl konuşacağımı şaşırdım diyerek,gerçekten siiznle uzlaşmak güç birşeydir ..

bence de abartmışsın kv anlaşılan biraz espiritüel 2 günde bi aramasıda güzel benimki hiç aramaz öyle bir takınsısı var illa bizden bekliyor

bana yapici yaklasana tesekkur ederim..sizin gibi yaklasmayana da ben de cephe alirim. onceki konularimi bilemezsiniz.agresif,suclayici,tahrik edici olunursa ben de oyle davranirim karsimdakine

Burada konu sahibine hak veren yok herkes şaka olduğunu düşünüyor bir tek konu sahibi hassas biz o muamelerere alışığız ona göre. Hala hatalı olduğunu kabul etmeyenlerden.

Sizin öbür konunuzu da hatırlıyorum ailenizin yanında eşinizle saçma bir konuda tartışıp büyüten eşinizi ailenizin yanında küçük düşüren, gitmeyeceğim dediğiniz düğüne inadına giden bu yüzden de birkaç gün ailenizin yanında kalan siz değil misiniz. Siz ailenizin yanında eşinize neler dediniz, ama kaynana böyle diye ben böyle konuşmaya alışık değilim diyorsunu? emin misiniz?

hah iste gelmis 'su konuda da siyle siyle yapmistin'cilar.. ben hakli oldugumu savunmuyorum.alindim.sordum.elestiriye de acigim. benim tepkim yorumlardaki cirkin uslup

ayrica ben esime ayi imasinda bulunmadim.tartismis olabiliriz ailemin yaninda.bu yuzden kaynana her seyi soyleme hakkina mi sahip olacakti??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…