kv ne demek istedi??

maveraunnehirr canım bence burdaki çoğu yorumu dikkate alma bazıları gerçekten gaza gelmiş evet alıngan olabilirsin buda senin yapın belkide hormonlarından ama güzel düşünmelisin sizi merak ediyor önemsiyorki arıyor sitem de etmemiş sen canını sıkma bence böyle ufak şeylere hamilesin dikkat etmen lazım kendine stres yok

yani hakikaten tesekkurler,boyle konusmak cok mu zor?burdaki cogu verip veristiren insan da kocasina kv sine karsi kendini ezikletip burda milleti azarlamayi kendinde hak goren insanlar bence.. haksizsin dersin bunda alinacak birsey yok dersin olur biter.. yok steril.ortamda mi yetistin.. yok ben anladim seni anladiiiim... yok daha karnin buyumemis.. hee canim hee.. size tesekkurler yorumunuz icin

Takılma böyle şeylere hamileliğinin tadını çıkar bence. Bir daha yaşayamacağın çok özel anlar bunlar.
İnşallah sağlıkla kavuşursun yavruşuna.

Bencilsiniz Allah eşinize ve kayınvalidenize sabır versin ( bunuda eleştrceksiniz ama eski konunuzu istinaden böyle düşünüyorum)

hayir da lafi soyleyen kv ben ne ara bencil oldum?konuyla alakasi ne?alingan diyebilirsin en fazla bencil ne onu anlamadim???
alındığınızı değil art niyetle algıladığınızı düşünüyorum... Çok sıradan bi deyim bu... Bunu bile nasıl söyler boyutuna getirmeniz ve bir önceki konunuzdan dolayı bencil olduğunuzu düşünüyorum...

ya rica edicem bi onceki konu deyip durmayin.size de bir gun kv oyle desin de o zaman konusalim..boyle ahkam kesmek kolay.valla nefret kusacak yer ariyor bazilariniz..

cok merak ettim siz hamilelik gecirdiniz mi? tabii ki de hamile insanlara duyarlj davranmak gerekir.. neden gerekmesin.. evet dolayli yoldan hakaret etmis de sayilabilir..

Bu kadar insan size alınganlık yapmışsınız diyor siz hala hayır diye diretiyorsunuz. Bunca yorumdan sonra evet sanırım hormonlardan böyle düşündüm hata etmişim deseniz küçülür müsünüz. İlla haklısın kelimesini bulmaya çalışma inadı neden.

Kendi adıma konuşayım. Hamile kaldım hemde 3 defa. Şu hormon denilen şeyden bir ben etkilenmedim sanırım, yada nazımı çekecek kimse yok çevremde. Bak bu ihtimale üzüldüm şimdi :)

ben anlatamiyorum derdimi herhalde.yoruldum da artik zaten.onceki yorumlarimi okursunuz artik.ayrica herkes farkli etkilenebilir..

Bana da kv kocani yanindan hic ayirmiyorsun onunla askere bile gidersin sen dedi (daha gitmedigi için) , annemler birsey yollasa yiyecek gibi şeyler köyden ne getirdin diyor , bir kere patates salatasi gibi birsey tam hatırlamıyorum yaparsin demisti tamam dedim uyuyakalmisim geldi yaptinmi dedi yok yapamadım uyuyakaldim dedim esegin basinimi yiyicez simdi dedi ve daha birkac tane hatirlamadigim seyler ama sinir olduğum ki birde beraber oturuyoruz durumu düşün evlenmeden önce böyle değildi ya da ben farketmiyordum bilmiyorum sevmesine seviyorumda sogutuyor ya önceden esime beraber olalim nasilsa sorunumuz yok annenle falan diyordum toz pembe gelmiş öyle olmuyormus simdide dua ediyorum bir önce ayri eve ciksak diye ama sunu söyliyim ne kadar aklımda kalsada söyledikleri ben yine tavir koymuyorum iyi davraniyorum sende takma sen iyi ol ne derse desin heleki hamilesin hic aldirma

ya rica edicem bi onceki konu deyip durmayin.size de bir gun kv oyle desin de o zaman konusalim..boyle ahkam kesmek kolay.valla nefret kusacak yer ariyor bazilariniz..
güldüm sadece... Bu mesajdan sonra diyecek söz yok... Bildiğiniz gibi olsun ama bilginiz olsun diye söylüyorum genelde yorumlarım yapıcıdır nefretle işim olmaz... Ama siz eleştiriye tamamen kapalı olduğunuz için nefret olarak algılayabilirsiniz çok normal...

Alınmaniz normal hormonal... bence siz kusura bakmayın anne diye söyleyin. Arıyormuş ne güzel.

Benim k.valide bi ara her gün arayıp Bebek iyi mi deyip endişelerini söylüyordu. Zaten ben diken üstündeyim. Bunalmistim. Şimdide hiç aramıyor . Ortasını bulamadı

rahat mı batıyo kendi kendine sorun çıkarıon. samimi gördğnden yapmş bi şaka ne war bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…