Kv nin bebeğimi annesi sanması

Benim kv oglumu bazen annem diye severdi, ben de cok sinir olurdum. Bana inat yaptigini dusunmuyorum, yegenlerini de oyle sever cunku.
Bu yaz annemle babamin yanina gittim. Annemin de ayni sekilde sevmesi, hatta babamin ogluma annem icin o da senin annen demesi beni hic rahatsiz etmedi. Onyargili ve adaletsiz yaklastigimi anladim. Simdi hic dert etmiyorum. Ne olursa olsun oglum benim onun annesi oldugumu cok iyi biliyor ve benim pacamdan ayrilmiyor.
Bence siz de cok buyutmeyin. Eskiler boyle. Sevgi anlayisi bu demekki

Basligi gorunce, kayinvalidenizin mental bir rahatsizligi var, bebeginizi kendi annesi saniyor zannettim.
Bence annaneler de babanneler de torunlarına annelik yapmaya bayılıyor, ben de sinir olurdum ama cok umursamazdim.

Benim oğlumda herkese anne derdi bir ara.kv ve ben bir aradaysak, anne dediğinde k.validem efendim oğlusuumm derdi:) o derece bir sahiplenme vardı yani.

Sonraki zamanlarda babaanne diyemediği için başka bir lakap takmıştı oglum.oyle sesleniyordu.

Çok kafaya takılacak bir mevzu değil.çocuk büyüdükçe herşeyin ayrımını yapıyor zaten.
Kendinizi üzmeyin

Kadın çocuğunuza bakıyormuş böyle şeyleri dert edipte kadını kırmayın desin anne ne olacak ki.. Elbette zamanı gelince çocuk kim annesi kim babaannesi bilecek
Niyemis ? herkes yerini yurdunu bilsin. Sorun cocugun anne demesi degil babannesinin kendisine "anne"dedirtmesinde. Bakiyor diye o dogurmadiya.

Allah başka dert vermesin ne diyelim.. Kayınvalideya illaki kötüdür.. Kadın senin çocuğuna baksın karşılığı bu.. Vay be....
Sizin cocuklar hep erkek siz buyunce bebanne olcaksiniz heralde . Herkes yerini bilsin arkadasim nie anne dedirtmeye calissinki benim hic hosuma gitmez ben cektim her seyi her cileyi ben uykusuz kaldim bakiyor die bukdar sahiplenmecilige gerek yok. 2evladim var biri kiz biri erkek. Allah nasip ederde o gunleri gorursem asla ikisinede karismam gelinim kizim musade ettigi surece yanlarinda arkalarinda olurum. Cunku bende bu dusunceye sahibim annem ve kv anne dedirtmeye calissa veyaa anneeemmm die sevse rahatsizlik duyarim ...

Annem kuzenimin oğluna bakıyordu çocuğa ne kadar doğrusunu öğretmeye çalışsakta anneme anne diyordu kendi annesine ismini söylüyordu çünkü en çok onu görüyordu sonra aklı erince normale döndü çok takılmayın bence kayınvalide istediği kadar dedirtsin sonuçta oda bir nevi anne takıldığınızı anlarsa inadına yapabilir:)

Allah başka dert vermesin ne diyelim.. Kayınvalideya illaki kötüdür.. Kadın senin çocuğuna baksın karşılığı bu.. Vay be....
Çocuğa bakmak gerçekten çok büyük nimet benim de Kv bakmaya başladı okul başlayınca.sağ olsun gözüm arkada kalmıyor. Ancak çocuğun ruh sağlığı bozulmasın aklımız bakıcılarda kalmasın diye babaanne anneanneye bırakıyoruz. Ruh sağlığı ve dengesi daha çok bozulsun diye değil. Bu durum normal değil. Anne ve babananne doğru yere oturtulmalı

Niyemis ? herkes yerini yurdunu bilsin. Sorun cocugun anne demesi degil babannesinin kendisine "anne"dedirtmesinde. Bakiyor diye o dogurmadiya.
Niye hayatı bu kadar zorlaştırıyorsunuz gerçekten anlamıyorum çocuğa bakarken oh mis sonrada yerini bil? Doğurmadığını kendide biliyordur merak etmeyin.

Niye hayatı bu kadar zorlaştırıyorsunuz gerçekten anlamıyorum çocuğa bakarken oh mis sonrada yerini bil? Doğurmadığını kendide biliyordur merak etmeyin.
Nie zorlassinki hayat? Sizle ayni dusunmek zorunda degilim bu benim sahsi dusuncem annemde olsa yerini bilsin. Madem biliyor dogurmadigini babannemm diye sevsin cokmu zor ?

Nie zorlassinki hayat? Sizle ayni dusunmek zorunda degilim bu benim sahsi dusuncem annemde olsa yerini bilsin. Madem biliyor dogurmadigini babannemm diye sevsin cokmu zor ?
O zaman kendi kurallarınızı geçireceğiniz birine baktırın madem yerini bilmiyorlar annenizi de tanımıyor güvenmiyorsanız ne diyelim yani

Çocuk çok kucuk tabıkı anlıcaltır zamanla.Kadının kalbını kırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…