Problemi çözemezsem izleyeceğim yol zaten bu olacakBaktırmayın madem sizi dinlemiyor.
Problemi çözemezsem izleyeceğim yol zaten bu olacak
Yemeğini çorbasını her gün götürüyorum zaten ben yokken bunları yiyecek diye. Haberim olmadan hiç bir şey yedirmemesi konusunda uyardım net şekilde. Hem ona zahmet olmuyor hem ben rahat ediyorumYani sizi dinlemediği başka neler var acaba. Hiç güvenmiyorum bu tip kadınlara.
Yemeğini çorbasını her gün götürüyorum zaten ben yokken bunları yiyecek diye. Haberim olmadan hiç bir şey yedirmemesi konusunda uyardım net şekilde. Hem ona zahmet olmuyor hem ben rahat ediyorum
Yok allahtan karşı o da abur cubura o konuda hakkını yiyemem güzel bakıyor bebeğime yeme içme konusundaİnşallah abur cubur yedirmiyordur
Niyemis ? herkes yerini yurdunu bilsin. Sorun cocugun anne demesi degil babannesinin kendisine "anne"dedirtmesinde. Bakiyor diye o dogurmadiya.Kadın çocuğunuza bakıyormuş böyle şeyleri dert edipte kadını kırmayın desin anne ne olacak ki.. Elbette zamanı gelince çocuk kim annesi kim babaannesi bilecek
Sizin cocuklar hep erkek siz buyunce bebanne olcaksiniz heraldeAllah başka dert vermesin ne diyelim.. Kayınvalideya illaki kötüdür.. Kadın senin çocuğuna baksın karşılığı bu.. Vay be....
Çocuğa bakmak gerçekten çok büyük nimet benim de Kv bakmaya başladı okul başlayınca.sağ olsun gözüm arkada kalmıyor. Ancak çocuğun ruh sağlığı bozulmasın aklımız bakıcılarda kalmasın diye babaanne anneanneye bırakıyoruz. Ruh sağlığı ve dengesi daha çok bozulsun diye değil. Bu durum normal değil. Anne ve babananne doğru yere oturtulmalıAllah başka dert vermesin ne diyelim.. Kayınvalideya illaki kötüdür.. Kadın senin çocuğuna baksın karşılığı bu.. Vay be....
Niye hayatı bu kadar zorlaştırıyorsunuz gerçekten anlamıyorum çocuğa bakarken oh mis sonrada yerini bil? Doğurmadığını kendide biliyordur merak etmeyin.Niyemis ? herkes yerini yurdunu bilsin. Sorun cocugun anne demesi degil babannesinin kendisine "anne"dedirtmesinde. Bakiyor diye o dogurmadiya.
Nie zorlassinki hayat? Sizle ayni dusunmek zorunda degilim bu benim sahsi dusuncem annemde olsa yerini bilsin. Madem biliyor dogurmadigini babannemm diye sevsin cokmu zor ?Niye hayatı bu kadar zorlaştırıyorsunuz gerçekten anlamıyorum çocuğa bakarken oh mis sonrada yerini bil? Doğurmadığını kendide biliyordur merak etmeyin.
O zaman kendi kurallarınızı geçireceğiniz birine baktırın madem yerini bilmiyorlar annenizi de tanımıyor güvenmiyorsanız ne diyelim yaniNie zorlassinki hayat? Sizle ayni dusunmek zorunda degilim bu benim sahsi dusuncem annemde olsa yerini bilsin. Madem biliyor dogurmadigini babannemm diye sevsin cokmu zor ?
Merhaba arkadaslar
Çalıştığım için 11 aylık bebeğime kv bakıyor ve bebeğim anne demeyi öğrendi herkese anne diyor kv üstüne alınıyor ona dediğini sanıyor kendine anne dedirtmeye çalışıyor bi kaç kere laf soktum babane diyceksin oğlum falan dedim ama hiç oralı değil bunu yaşayan arkadaşlar nasıl çözdünüz?
[/QUO
Bu sorun siz kafaniza taktiginiz sürece sorun olur, siz takmayi biraktiginizda sorun olmaktan cikar.
--Komsumuzun kizi yillarca yengesine anne dedi, kendisi tek cocuktu, yengenin 5 cocugu vardi; ayni binada bütün cocuklar ayni kadina anne diyorlardi.
--kardesimin kizi yalasik 4 yasina Kadar anneme anne dedi, gelin evde herkes anne diyince oda anne diyor diye gülerek anlatirdi.
üzülmeyen o cocuk sizin, kizmadan karismadan siz babaanne ve anne terimlerini Dogru olarak kullanmaya devam edin.
Kız dur beni evhamlandırma
Sizin kayınvalide bebeğinizi kendisine anne demeye zorlasa sesiniz çıkmayacak yani hı hı tamamNiye hayatı bu kadar zorlaştırıyorsunuz gerçekten anlamıyorum çocuğa bakarken oh mis sonrada yerini bil? Doğurmadığını kendide biliyordur merak etmeyin.
Bakmak zorunda da değil..Niyemis ? herkes yerini yurdunu bilsin. Sorun cocugun anne demesi degil babannesinin kendisine "anne"dedirtmesinde. Bakiyor diye o dogurmadiya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?