Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin ağzına sağlık. Anlatmaya çalıştığım tam olarak buydu.Aynen bende anlamış değilim bu damatlardan neden bu kadar çekiniliyor?
Sabahtan akşama kadar dışardalar zaten neyinden rahatsız olsunlar? Bende sizin dediğiniz gibi kızımın yanında daha rahat olurdum nedir bu gelinlerin yanında uzun uzun durma aşkı.... kaynanaya bakan oğullar değil gelinler oluyo hani bu adamlar çok övünüyolarya anama bakıyorum diye sıkıysa 1 gün akşama kadar annene hizmet et bakalım edebilecekmisin. Annesi 1 bardak su istese adam onu bile karısının getirmesini ister
Sürekli gelinlere yükleniliyor ama şu oğulların haline bakan yok
Kadının belliki rahat edebileceği bir yer yok,onda bunda kalıyor..Ne zor bir şey..aynı şekilde siz
Ben böyle olduğunu düşünmüyorum. Biz 3 kız kardeşiz annem 2 ablamla da anlaşamaz hele biri için geçen gün ölürsem onu cenazeme alma dedi. Yani öteki kızını rahatsız etme düşüncesi olsa kızı sık sık gidip yalnız bırakmaz zatenBurada sorun kv nin geline gitmesi değil, kızına hiç gitmemesi. Sizde biliyorsunuz ki bazı kv lerde aman damanı rahatsız etmeyeyim ama geline gideyim o bana hizmet eder anlayışı var.
Senin ağzına sağlık. Anlatmaya çalıştığım tam olarak buydu.![]()
Olmazmi.Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Aslında sizin babanızın daha çok ihtiyacı var birine
Ben iki seçenek var dedim. Siz kendi yorumunuzu yapıp geçin, benim yorumum sizi ilgilendirmez.Hemende bi ayrılı yapistiriyonuz!!klişe olmuş artık sürekli aynı kelime herşeye bu tavsiye verilemez. Bu kadar kolay değil
Kopyalayip yapıştırayım bari, hep aynı şeyi yazıyorum. Gelmesi problem değil. Hiç gitmemesi problem. Gitmesi için çok çabalamam gerekti hep.Kv senede bir geliyorsa bence idare edilir.
İnsan büyütüp yetiştirdiği evladının yanında bi 20 gün kalamayacak mi ?
Senede bir gelip bir ay kalması idare edilir bir durum bence. Gelip size karisan tavırlarıyla rahatsız eden bir kadında değilmiş zaten.
Siz gelip daha uzun kalmasından yada hiç gitmeme ihtimalinden rahatsiz oluyorsunuz sanırım, baştan eşinizle yine konusun bu konuyu.
Bunu dememiştim yıllar önce ama bi daha deneyeyim. Sağol.Tabi ki celallenip evi terk etmeyin. Ama dik durun. Eşinizle önceden konuşun. Hatta kv yi arayıp anne seni 1 hafta misafir edelim diyin o gelmeden. Eşek değilse anlar
Ah nasıl doğru dedin.Ben sizi anlıyorum benim kv'de bana en son geldiğinde 40 gün kalmıştı kızı olsaydım eminim o kadar kalmazdı! Bakış açıların değişmesi gerek madem anneyse kızında da kalmalı ben o damat saçmalığını da anlamıyorum damatlar bütün gün çalışıyolar zaten niye rahatsız olsunlar. İnşallah eşin seni anlar . Herşey dozunda kalmalı
Şu dozu ayarlamak bu kadar mı zor
Gelmesi problem değil. Hiç gitmemesi problem. Gitmesi için çok çabalamam gerekti hep.Bence de torunlarını sizi görmek istiyor kadın haklı olarak. Eşi yok biraz insaflı olmak lazım sıkılması bunalması çok normal. yıllardır da evliymişsiniz cicim micim ayları da değil ki. Şuan gelmesin diyorsunuz ama o günleri görmek nasip olursa aynı şekilde çocuklarınızın evine gitmek için sizin de içiniz gidecek bence
Derim demesine de, öyle olmuyorki. Yine herşey bana kalacak tabiki.Aynen annene su ver dese onu bile yapmaya gocunur gelin varya nasıl olsa o verir
Adam "Karıcığım annemi bi süre ağırlarsan mutlu olurum " diyeceği yerde bide sen karışma diye üste çıkıyor
Ben olsam bu lafın üstüne "Tamam karışmıyorum o zaman annenle sen ilgilenirsin" derim
Yanlış anlaşılıyor burada. Ben öyle biri değilim. Gelmesi problem değil. Hiç gitmemesi problem. Gitmesi için çok çabalamam gerekti hep.Gerçekten biraz empati yapabilirsiniz , sizin babanız şehir dışında yasasa ve gelse sizde kalsa 25 gün, aynı şeyi kendi babanız için düşünecek misiniz? Babamla ayni şehirde yaşayan evli olan erkek kardeşim var gelinde kalmıyor ama ben de 25 gün kalıyor diye düşünecek misiniz? Bence "gelin bakamaz gelsin bende 25 gün değil isterse 2 ay kalsin ben bakarim , hem 25 gün ne ki ben babacigimi ozluyorum torunları var zaten babacigim 85 yaşında annem de yok yaninda elimde bir tek babam kaldı , zaten amcamla yaşıyor onunla da anlaşamıyor , babacığım az bir nefes alsın kalsın 2 ay " demezseniz benim de bildiğim her şey yalan bu hayatta.
Şekerim gelsin. Ama gitmesi için muhakkak bir pandemi koparmak gerekecek yine, eminim. 15 yıldır böyle oldu. Bıraksam yıllarda kalır yani. 1 ay sonra gideceğini bilsem hiç endişelenmem.Senede 3 hafta alt tarafı.
Yazıktır yahu, evladinin evine sehir disindan gelecek, bir hafta diyorsunuz, biraz insafli olun.
Yoldan sonra kendine gelmesi 2-3 gun zaten.
Kadının zararı da yokmuş. 3 hafta rahatınız bozulsun, bir şey olmaz o kadardan.
Ona kahveye bile gitmez. Yüz vermiyor kızı, odu kopar kocasından .Aynı şehirde yaşadığı kızında niye kalsın?
Aynı şehirde yaşayan insanlar neden birbirinde kalsın?
Boş o laflar her işi üstü başı suyu yemeği sizden isteyecek yatacak oğluyla kenarda herşeyi emir kipiyle isteyecek kızına damadına yapmayacagi saygisizliklari yapacak ,evine dönünce oğlum baktı diyecek,benim kaynanada aynı kabul etseydim bende kalırdı yaşardık sizde bı ağırlığınızı koyun kocayada kaynanayada lafınizi söylemekten çekinmeyinDerim demesine de, öyle olmuyorki. Yine herşey bana kalacak tabiki.
İşte o yaşlılar eli ayağı tutarken herkese kendini sevdirir anne olursa oğluna kizina olduğu gibi her gelin damat baştacı eder ,yok ego tatmin ederse gidecek kapısı olmaz.Yaşlılara çok üzülüyorum yaaa7 evladı bir odaya sığdırıyorlar. Ama 7 evlat onları bir odaya sığdıramıyorlar.
Yahu insan kendi annesini istemez 25 gün keyfii olarakolmaz yani herkesin kendi evi, kadın illa ki çekinecek, diken üstünde olacak kocasıyla yalnız kalmak isteyecek...
Konu sahibi, allah sabır versin mi denir böyle bi durumda bilmiyorum ama açık açık eşinle konuşmaktan başka çare yok gibi..
Acaba damadını rahatsz etmemek için mi kızına gitmyor yoksa dağmadından dolayı kızında kendisni rahat hissetmediği için mi kızına gitmyorBurdaki sorun kv nin damadına rahatsizlik vermemek adına kızına gitmeyip oğluna gidiyor oluşu.
Burdaki bazı arkadaşları anlamıyorum. Cidden olaydaki bu durum sinir bozucu değil mi?
Neden konu sahibini taşlamak amacıyla çocukların da seni istemeyecek draması yapılıyor.
Madem kv kimseye zararı olmayan mazlum kadın o zaman kizina da gitsin. Nasilsa kimseye zarari yok damat neden rahatsiz olsun.
Ama demek ki evde birilerinin uzun kalması ev sahibini rahatsiz eder diye düşünüyor. Kızına gitmiyor. Ama gelin nasilsa rahatsiz olma lüksüne sahip değil diye düşünüyor.
Bazı arkadaşlar da benim eşim annemi istemese üzülürdüm diyor. Hey Allahim ya.
Damatlar ekstrem bir durum olmadıkca evdeki misafirden zaten rahatsiz olmaz. Sabah işe gidip akşam geliyor çoğu.
Yemek kadında. Temizlik kadınlar. Yatak sermek kaldırmak kadında. Gün içinde misafirle vakit geçirmek ve geri kalam tüm sorumluluk kadında ama adam rahatsiz... Böyle bi şey olmaz zaten.
Asıl evin kadınından çekinmek lazım.
Şahsen kızımla oglum olsa ve ben ikisinden birinde kalmak istesem kesinlikle kızıma giderim.