• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv. Ve annem

Ben olsam uzaklar zaten daha uzak tutardım. Sonra o şunu dedi ben bunu dedimler artacak ki düğün zamanı bile havadan nem kapmışlar. Olan sizin evliliğe olacak. Eşiniz bir noktadan sonra anneci olacak. Biz zaten ailelerimize toz kondurmayız. Bu iş karışır kalır.
Bir araya getirip napacaksınız. Şimdi kafanız rahat oh miss

Aslında haklisiniz

Benim demek istedigimi anlamadan bi tarafinizdan uydurup konusuyorsunuz hayatimda ilk kez kurdugunuz cumle kadar igrenc bir cumle gormedim bir de kadınsınız, demek istediğimi açıklayım siz yine yaptığınızla kalın. NE TAKMAK ISTERSENİZ TAKIN SİZİN BÜTCENIZ SİZİN GELININIZ demek istenilen bir kelime de topladım ama siz onca cumle icinde bir kelimeye absurt konusma yaptınız.

Bende diyorum ki zaten insanlar ne isterse durumları neye müsaitse onu takarlar. Bunu annenizi yüceltmek için yaziyorsunuz farkındayım ama bu yücelitelecek bir mesele değil. Hata bana göre altın muhabbeti yapmak bile çok avam dır.
Ona rağmen namus ile takı konusunu siz kullandınız, ben değil.
Siz önce ne yazdığınızı bilin, sonra gelip çemkirin.
Ayrıca büyük harfler ile yazmak bağırmak sayılır, buda forum kurallarına aykırıdır. Bilginize

Ben olsam uzaklar zaten daha uzak tutardım. Sonra o şunu dedi ben bunu dedimler artacak ki düğün zamanı bile havadan nem kapmışlar. Olan sizin evliliğe olacak. Eşiniz bir noktadan sonra anneci olacak. Biz zaten ailelerimize toz kondurmayız. Bu iş karışır kalır.
Bir araya getirip napacaksınız. Şimdi kafanız rahat oh miss
Cok tesekkur ederim sormak istediğim seye cevap verdiginiz icin cok haklısınız ama iste benim kide yarin bir gun cocuk olur bir araya gelirler laf sokmalar olmasın huzurlu oturulsun

Isguzarliga gerek yok dugun olmus bitmis, ne diye gorustureceksiniz?
Dugun olur cenaze olur tebrige bas sagligina falan gidilir yeterlidir. Ben mesela senin yerinde olsam doguma bile ikisini ayni anda cagirmam

Bende diyorum ki zaten insanlar ne isterse durumları neye müsaitse onu takarlar. Bunu annenizi yüceltmek için yaziyorsunuz farkındayım ama bu yücelitelecek bir mesele değil. Hata bana göre altın muhabbeti yapmak bile çok avam dır.
Ona rağmen namus ile takı konusunu siz kullandınız, ben değil.
Siz önce ne yazdığınızı bilin, sonra gelip çemkirin.
Ayrıca büyük harfler ile yazmak bağırmak sayılır, buda forum kurallarına aykırıdır. Bilginize
Yavrum anlamıyorsun heralde zaten o sekilde yaparlar ona karisan yok bunu dugun gununden once belirtmediler o gün ogrendik biz sadece iletisim istedik ne takarlarsa taksın eyv. Yukardada belirttim zaten sadece demek istedigim kendi başlarına hic bilgisiz hareket etmeleri benim soruma odaklansaydınız keske ufak seyleri alıp cekmeyin rica ediyorum soru sordum burda size. Bagirmak değil anlayın diye buyuk harflerle yazdm

Cok tesekkur ederim sormak istediğim seye cevap verdiginiz icin cok haklısınız ama iste benim kide yarin bir gun cocuk olur bir araya gelirler laf sokmalar olmasın huzurlu oturulsun

O zaman da ayrı tutarsınız ne güzel işte. Yanınızda anneniz olur kaynanada sonra gelir. Eşinize dersiniz annemler anlaşamıyor tatsızlık çıkmasın annen sonra gelsin diye. Bu kadar şeyi görmüşse eşinizde bunu anlayacak ona göre davranacaktır. Bence daha rahat olursunuz.

Canım seni anlıyorum ama henüz yeni evlisin hersey değişiyor . Bi süre sonra sen bir araya gelmesinler kafam rahat olsun isteyceksin. Şimdi beni eleştirenler olacak ama kv lerde bi müddet sonra bi kıskançlık başlıyor gelini çekememek oğlunu paylaşamamak gibi.. benim gözlemlediğim bu . O yüzden üzülmene değmez bırakın ayrı kalsınlar . Kimse birbiriyle iyi anlaşmak zorunda diil. Onu da geçtim annen istemiyorsa onun mutluluğu için birleştirmek zorunda bırakma onu . Bi gün kaybedersin anneni ben neden böyle yaptım zorla benim için istemediği şeyler yaptırdım diye .
Cok teşekkür ederim soruma cevap verdigin icin evet haklisiniz aslinda ben sadece aynı ortamda huzursuz olmasinlar istedim o kadar. Annem benim icin cok baska zaten bu dediklerinizi dinlicem

Pardon da herşeyi eşinizle halletmissiniz eşyayı kafanıza göre seçip dayayıp dosemissiniz ki bence de böyle olmalı da. E kadın mükemmel insan olan annenizi arayıp ne desin seeyyy çocuklar bugün fırın almış galiba koltuk falan almışlar mi desin ne desin yani. Bizde bazı eşyalarımızı aldık kendimiz seçtik KV annemi annemde onu arayıp rapor falan vermediler

Gerçekten çok mu gerekli bir araya gelmeleri? Hala çeyiz düzme adetinin kaldığı bilmiyordum, çok gereksiz bence. Kayınvalideniz çeyizi görse ne görmese ne? Takının namus olduğunu da hayatımda ilk defa duydum. Kayınvalidem ne takacak diye sormadım, düğünde gördüm ne taktığını. Önceden bilseniz ne değişirdi anlamadım. Bu forumda gördüm sadece vijdan dendiğini, doğrusu vicdan olacak. Erkek tarafı olumlu olmak zorunda değil. Çocuğunu düşünen taraf olumlu olmalı, kız tarafı erkek tarafı yok bunun. Son olarak bir araya gelmelerinin ne faydası var? Niye zorluyorsunuz, bırakın görüşmesinler konuşmasınlar

Yavrum anlamıyorsun heralde zaten o sekilde yaparlar ona karisan yok bunu dugun gununden once belirtmediler o gün ogrendik biz sadece iletisim istedik ne takarlarsa taksın eyv. Yukardada belirttim zaten sadece demek istedigim kendi başlarına hic bilgisiz hareket etmeleri benim soruma odaklansaydınız keske ufak seyleri alıp cekmeyin rica ediyorum soru sordum burda size. Bagirmak değil anlayın diye buyuk harflerle yazdm

Yavrum?! Pekiiiii
Küçük yazıncada anlayabiliyorum, kapasitem buna yetiyor şükür.
Sizim anlayamadınız şeyler var ama. Diyoruzki görüşmesinler, mecbur değiller. Sevmiyorlar birbilerini, zorlamı sevdireceksiniz. Daha net yazıcam iki anne birbirinden nefret bile ediyor olabilirler. O yüzden bırakın öyle kalsın. Sevmek zorunda değiller. Saygılı olsunlar birbirine yeter. Cenazede, ameliyatdada aramak gidip gelmek zorunda değiller.

Pardon da herşeyi eşinizle halletmissiniz eşyayı kafanıza göre seçip dayayıp dosemissiniz ki bence de böyle olmalı da. E kadın mükemmel insan olan annenizi arayıp ne desin seeyyy çocuklar bugün fırın almış galiba koltuk falan almışlar mi desin ne desin yani. Bizde bazı eşyalarımızı aldık kendimiz seçtik KV annemi annemde onu arayıp rapor falan vermediler
Yavrum oyle degil ilk baslarda araları iyiydi iyiyken bu sorunlar oldu sadece biraz iletisim istedi annem evet annem mukemmel kaynanamda mukemmel yanları var ama bunlar bi kacı anlattıklarımın bana da 1 sene de yasattiklari olduğu icin iyi yanını göremiyorum ama ne olursa olsun esimin annesi ve annem bir arata gelince huzursuz olunmasin istiyorum

Sizin namusunuz veya sizin saniniz lafı bence şu kadar altın istiyoruz demekten daha kötü. İnsanın üzerine daha çok yük bindiren bir söz. Onun dışında ben de oğlan verdim derken de haksız sayılmaz. Kadınlar beklemiyor mu yeni aile kurduk biz daha onemliyiz artık diye. Aynen o işte. Bir de birbirleri ile konuşmak zorunda değiller. Bizimkiler de konuşmaz öyle. Zaten farklı sehirdeler. Belki aynı şehir olsa farklı olurdu bilmiyorum.

Yavrum?! Pekiiiii
Küçük yazıncada anlayabiliyorum, kapasitem buna yetiyor şükür.
Sizim anlayamadınız şeyler var ama. Diyoruzki görüşmesinler, mecbur değiller. Sevmiyorlar birbilerini, zorlamı sevdireceksiniz. Daha net yazıcam iki anne birbirinden nefret bile ediyor olabilirler. O yüzden bırakın öyle kalsın. Sevmek zorunda değiller. Saygılı olsunlar birbirine yeter. Cenazede, ameliyatdada aramak gidip gelmek zorunda değiller.
Cok esekkur ederim cevap verdiğiniz icin soruma sizden sadece bunu istemiştim dediginizi uygulıcam

Sizin namusunuz veya sizin saniniz lafı bence şu kadar altın istiyoruz demekten daha kötü. İnsanın üzerine daha çok yük bindiren bir söz. Onun dışında ben de oğlan verdim derken de haksız sayılmaz. Kadınlar beklemiyor mu yeni aile kurduk biz daha onemliyiz artık diye. Aynen o işte. Bir de birbirleri ile konuşmak zorunda değiller. Bizimkiler de konuşmaz öyle. Zaten farklı sehirdeler. Belki aynı şehir olsa farklı olurdu bilmiyorum.
Bizimkiler dip dibe

Back
X