Yeni evliyiz 1 sene oldu ama biz evlendik evleneli annem ve kaynanam bir araya gelmedi eşimle beni cok üzüyor bu sorun, kaynanam ne dediğini bilmeyen bi insan cok farklı, lafım nereye gidiyor demez bile kibirlidir, ama annem cok haklı annem diye demiyorum anlatayım hak verceksiniz.
Dügünden 15 gün once 5 6 kisi ceyizi düzdük kaynanam gelmedi bile görmeye, düğün günü annem sırtını dönmüş söz de tabi annem aglıyordu kadın o an dalgın dusunemez ki, bilezikler kendi yaptıkları bişey tabiki sözümüz yok hatta annem sizin namusunuz dedi ama erkekler konusurken bi gram koydu ortaya biz bilezik almaya gittik seçtik gramını vs. dugun günü herkesin icin de 3 bilezik takıp oburleri daha sonra dediler eyv. Sorun yok ama düğün günü takı takıldığı an demekte nedir öncesinde söyleyin yanlış mıyım esimin bile haberi yoktu o da o an öğrendi. Annem cok vijdanlı bi insandır kırgın da olsa cenazesi var diye aradı baktım sesler yükseldi aralarında, kaynanam başladı sen sırtını döndün kız alırken ben bidaha gelmem o eve annem de dediki o an dalgındım kız veriyorum sonuçta e ben de oglan veriyorum demez mi ay ben delirdim, ne dediğini bilmeyen bi insan sen erkek tarafisin olumlu ol dimi? Annem ameliyat oldu biz evlendikten sonra gecmis olsuna bile aramadı, dügün alışverişini eşimle ikimiz yaptık, daha doğrusu bütün düzeni esimle biz kurduk esyası biz seçtik yapılacaklara biz koştuk, ama bu esnada kayınvalidem annemi aramadı bile güzelce muhabbet kurmak için, ilk evlendiriyor sözde lafa gelince benim cevremde cok kız var vs. Diye konusuyor ama gerekeni yapmıyor, sorum şu biz eşimle üzülüyoruz şu virüs bitince kahvaltıya çıkaralım diyoruz guzel muhabbet olsun aralarında beraber gezelim edelim ama ben korkuyorum kaynanam yine lafını bilmicek kavga çıkcak diye, annem kinci degildir ama sogudumu sogur buna ragmen cenazesinde aradı ama kaynanamın bu tavırları annemi ondan soguttu, böyle birseye kalkışsak mı yoksa beklesek mi?