- 18 Temmuz 2016
- 4.744
- 13.165
- 208
- Konu Sahibi hadibeyaaa
-
üok nadir görüsüyoruz, aramam sormam o ararsa arar bende canim isterse acarim istemezse acmam.
ü
zaten görüşmüyosunuz, 3 sene önceki olayı dillendirmenin alemi yok.
Kv ye söyle bence bildiğini hatta eşin kızsın biraz .
Kızına da kızım babanne sana kızmak istememiş şaka yapmış vs gibi korkmayacağı bir şekilde birşeyler anlayabilirsiniz .
Kv ile de bundan sonra görüşmeyin .
ü
zaten görüşmüyosunuz, 3 sene önceki olayı dillendirmenin alemi yok.
Olmuş bitmiş zAten Mesafeliymişsiniz. Benim kızım 4.5 yaşında 3 yaşında ki çoğu şeyi hatırlamıyor. Bundan sonra bırakamazsınız yalnız olur biter
Bence birşey söylemeyin şu an.
Ama laf lafı açarda yine "beni sevmiyor" vs derse kayınvalideniz. "Ee anne bahçede tehdit etmişsin kızı,unutamamış,ondan böyle yapıyor,keşke yapmasaydın"dersiniz.
Bir daha da çocuk emanet etmeyin
o yaştaki çocuklar fazlaca uyduruyor, madem görüşmüyorsunuz hiç bulaşmayın derim.
onun da size sataşacağı varsa malzeme verirsiniz eline
Kızınızın 3 yaşındayken yaşadığı bir olayı hatırlayıp anlattığına inanıyor musunuz?
Ben olsam asla inanmam. Zaten bu yaşlarda anlatılanların çoğu tamamen hayal ürünü şeylerle doludur.
Diyelim ki yapmış, yahu en ufak şeyde çatmaya yer aramayın. Ben bunda alevlenicek bir şey göremedim.
Boşuna kendi kendinize sorun yaratmışsınız. Hele ki 3 sene öncesinin hesabını sorarsanız cidden kendiniz haksız duruma düşersiniz.
Hiçbiriyle demeGünaydin hanimlar,
dün ögrendim ki kv bi zaman önce (kizim su an 6 yasinda ne zaman oldugunu bilemiyor) kizima bakarken bahcede ekilenlerin üzerine basti diye karnindan ve elinden tutup (belinden sarilir sekilde) "elimdeki topargi agzina sokarim senin" diye korkutmus, diger torunu gelmis birak anneanne diye almis kizimi. Zaten kirk yilda bir 3-4 saat bakardi onda da böyle yapmis.
Niye söylemedin annecim dedim anlatmistim ama anlamamistin ben kücüktüm dedi. Kac yasinda oldugunu hatirlamiyor. Ama eminim en azindan 3 sene olmustur. Yoksa anlardim anlattigini. Esime anlattim tabi ki oda annem kötü niyetle yapmamistir kizmistir tabi ki yanlis ama kötü birsey düsünerek yapmamistir diye tepki verdi.
Su anda ben kv ye ne tepki verim bilemiyorum. Cok nadir görüsüyoruz, aramam sormam o ararsa arar bende canim isterse acarim istemezse acmam. Aramiz hic iyi olmadi, karsilikli sevmeyiz birbirimizi, yeterince mesafeliyim, evime gelirse saygida kusur etmem ama gerekirse cevabini en net sekilde veririm. Kirilir mi kirilmaz mi umrumda olmaz. Karsima alip normal bir sekilde konusmak malesef mümkün degil hemen kiyamet kopartir.
Benim simdiki düsüncem yeri geldiginde söylemek. Söyle ki kizim onu zaten hic sevmiyor, ne öptürür nede sevdirir kendisini babaannesine, kv de hep bir tepki verir. Sevdirmiyor öptürmüyor diye. Bende aceba en iyisi bu durumda kiz senden korkuyor zamaninda böyle böyle yapmissin diye mi desem diye düsünüyorum.
Esimle tartismadim konuyda uzatmadim, ben onun huyunu biliyorum. O an beni yumusatip olayi kapatmaya calisti ama o simdi günlerce bunu düsünür annesine de zaten der. Ilk etapta beni sakinlestirmek icin o sekilde konustugunu biliyorum. Zamaninda esime ve kardeslerine de yapmadigi kalmamis, resmen iskence yapmis cocuklarina. Annesinin huyunu biliyor yani.
Ay umarim anlatabilmisimdir. Kafamda toparlayamadim olayi bir türlü.
Bu yastaki cocugun hayalgücüyle anlatacagi bisey degildi, defalarca anlattirdim ve hep ayni sekilde anlatti. Eger uydurma olsaydi biseyler eksik yada fazla olurdu her anlatisinda.
bir arkadaşımın oğlu ısrarla annesinin kendisini dövdüğünü söylüyor öyle birşey olmadığı halde, meğersem komşusu endi yaşındaki oğlunun yanağına vurmuş sütü döktü diye, arkadaşımın oğlu da ısrarla ben sütü döktüm annem yanağıma vurdu diyor..hayalgücü olmasa bile gördüğü bir şeyi yaşamış gibi anlatabilir..daha bu olay çok yeni geldi başımıza o yüzden aklıma geldi..sizinki de öyle birşey olabilir diye paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?