Kv ve kizim

Kin degil aslinda. Sadece normal hayatta suratina bakmayacagim kadar seviyesiz vir insanla malesef akraba hatta aile olmanin verdigi bi mecburiyet durumu

sizi dövmeye mi kalktı

ya böyle bir kadın madem, ne demeye çocuğunuzu onunla yalnız bırakıyorsunuz...

ne biçim bir kadın bu kv... gelin dövmek nedir ya

Evet en son kizima bes aylik hamileyken üzerime yürüdü. Bende bu sefer hormonlardan mi nedense artik onun üzerine yürüdüm oda son oldu.

Yok iyl

Yok öyle bi idaam hic olmadi kizim hakkinda. Ama hatirliyor. Konusu gecmedi ben bile unutmustum o olayi.

Keske babaanesi gercekden sevseydide oda bu sevgiyi tatsaydi

yok zaten kvnizin durumunu, ilk mesajımı yazdıkta sonra okudum... evlere şenlik... çok fena... Allah sabır versin size...

çok üzücü... acaba akıl hastalığı falan mı var

Yok ya bildiginiz arsiz terbiyesiz. Ben bir bana karsi böyle sanardim gecen görümcem sesli mesajlarini dinlettim aman Allahim nasil küfürler nasil seviyesiz laflar. Kandim dondu resmen.

O yasta hatirlamasi imkansiz diyen arkadaslara...

Bu aksam görümceme davetliydik esim illa anlat dedi bende anlattim. Görümcemin kizida yanindaydi (16 yasinda) oda dogruladi. Tam bu sekilde oldu kolundan tutup cekistirdi bu topragi agzina sokarim diye tehtit etti ben dayanamadim araya girip aldim elinden dedi. O zaman en fazla 3 yasindayi yenge sen demesen ben unutmustum dedi. Ama ben hep x (kizim) anneannemi niye sevmiyor anliyorum dedi.

Rica ediyorum hayal gücüdür yalandir uydurmadir demeden önce cocuklarinizin dedigine kulak verin dinleyin. Dünya tersine dönüyor deselerde bi bakin aceba neden diye.

yok zaten kvnizin durumunu, ilk mesajımı yazdıkta sonra okudum... evlere şenlik... çok fena... Allah sabır versin size...
Tesekkür ederim gercekden de benim sabrimdan dolayi bu sekilde iyi veya kötü bir araya gelebiliyoruz. Yoksa hava soguk desem sen ne demeye calisiyorsun diye üzerime atlayacak bi tip ciddi ciddi.

Tesekkür ederim gercekden de benim sabrimdan dolayi bu sekilde iyi veya kötü bir araya gelebiliyoruz. Yoksa hava soguk desem sen ne demeye calisiyorsun diye üzerime atlayacak bi tip ciddi ciddi.

Biz tabii olayın bu derece olduğunu anlamadan genel yaklaştık, hani çocuk hayal gücüdür vs diye. Detayları öğrenince insanın kanı donuyor tabii. Sizin bilmeniz de o anlamda iyi olmuş aslında, bundan sonra en azından çocukla yalnız bırakmazsınız. Allah kayınvalidenizi de tez zamanda ıslah etsin, ne diyelim...

Yeri gelirse açardım ben konuyu, bazı şeylerde sessiz kalamam (Çocuk konusu bunların başında geliyor). İçime dert olacağına, söylerim kavga da çıksa rahatlarım.

Dediğiniz gibi şikayetlendiğinde "Öptürmüyor, sarılmıyor" deyince, "Şikayet edeceğinize kendinizi sevdirmenin yoluna bakın bence. Mesela çiçekleri bilmeden ezen 3 yaşındaki bir çocuğu toprak yedirmekle tehdit edip korkutacağınıza, eline su verip o çiçeği sulatın ki tamiri öğrensin. Çiçek de solup gitmesin, değil mi?" derdim sanırım, dan diye girerdim.

Sizin aile ortamı böyle bir keskinliği kaldırır mı bilemem, siz daha iyi bilirsiniz ancak bizim ortamda benden bir ayak geri durur herkes, çekinir bi. Bazı konularda lafımın ayarı olmadığını bilirler. Siz uygun gördüğünüz tarzda, konuşun bence.

Amin insallah. Ama allahdan korksa ufaxik cocuga bunu yapmazdi.
Birdaha sevdirmiyor diye söylendiginde korkutmussun hala unutamamis nasil sevsin diye söylicem kesinlikle.

Tamda bu sekilde söylemeyi düsünüyorum bende. Persembe günü bize gelecek. O zaman eminim yine sevdirmiyor diye sikayet edecek o zaman dicem nasil sevsin yasattigin korkudan sonra diye. Bilerek basmis olsa bile o sekilde davranilmaz. Deli huyumu iyi bilir kv ortaligi yikabilecek kapasiteye sahip oldugumu da

bilemiyorum ya,

oğlum 4,5 yaşında,
bir gün okula gidip evimizdeki yılanı öyle ayrıntılı anlatmış ki, akşam öğretmeni gözleri pörtlek bir şekilde yılan mı besliyorsunuz diye sordu, öğretmenlerini bile insandırmış ki onlar bu konulara alışkınlar.

öğretmeni hasta olmuş geçen, başka öğretmen geliyor, bana da öğretmenim kolunu kırdı ziyarete gittik falan diye anlattıi, dedim kolu kırıksa baya bir gelemez herhalde okula, sorayım dedim, sonuç kadın gripmiş bir haftalık rapoarluymuş sadece.

kızınız gerçek bir olayı hatırlıyor bile olsa çok farklı bir şekilde değerlendiriyor olabilir.
ona güvenip kavga çıkarmak ne kadar mantıklı olur bilemiyorum.

Cocugunuz kendisi dan diye soyler bence. Buyumus artik yavrucak

Cocuk hep cok uzak duruyor babaannesinden. Bize gelsin yada biz gidelim bile istemiyor. Hatta söyle ki almanyada okula baslayan cocuklara seker torbasi hazirlanir. Babaannesinin koydugu cikolatayi eve gelir gelmez o seker torbasindan cikarip cöpe atmisti.

Kiyamam
Bir gun yuzlesir mutlaka. Zaten babaanne soyluyormus beni istemiyor diye. Bir gun lafi agzina tikar o kadinin.

Allah insanlara vicdan versin once,ne diyeyim. İnsan gibi davranmasi icin karsisindakinin torunu bile olmasina gerek yoktu aslinda ama. İste... kime anlatacaksin.

Ama sizi cok takdir ettim,net sekilde durusunuzdan dolayi. Bu olay icin degil genel olarak yani

5. Sayfanin alt kisimlarina bakarsaniz esimin 16 yasindaki yegeninin olayi dogruladigini okursunuz.

Cok tesekkür ederim.

Umarim birgün kendisi de anlatir sen bana bunu bunu yapmistin diye. Unutmadigini bilsin neden sevilmedigini bilsin.

Bide benim kv öyle bir insanki güya cok iyi anne gittigi her yerde anneligini över. Cocuklarini nasil sevdigini onlar icin neler yapabilecegini anlatir. O yüzden mi cocugunun evladina bunu yapiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…