Kv ve kp bize geliyor

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.348
198
Arkadaşlar eve kv ve kp gelecek ama ben onlara tahammül edemiyorum çok fazla hizmet etmem gerekecek çok yorulucam günde 6 öğün yemek koymam gerek ara öğünler dahil .... Esimle hep onlar yüzünden kavga ettik simdi kızı bakamıyor bana yolluyor kendisi esiyle tartışmış babasiyla sorunmu olmuş ne öyle bir şeyler ...o kadar hizmet ederim kimseye yapmadigim kadar bir kere Allah razi olsun gelinimden demez eğer eşime bunu dese eşim beni göklere çıkarır ama kv hep burun kivirir hakkimda tek iyi konuşmaz bende iyice kinlendim onlari nasıl sevebilirim Allahım icime onların sevgisini koy diye dua ediyorum ama yok bazı hareketlerden ötürü çok kinliyim... Ne yapsam unutsam onlari ve en önemlisi bu eşimle aramdaki sorunu çöZecek bir fırsat bu dönemi nasıl fırsata cevirip esimin gönlünü bu konuda fethedebilirim bana artik anam babam diye gelsin istemiyorum bende canım ya

Bu şekilde kin beslediğiniz insanlara hizmet nasıl edersiniz birde kv kp yaşlımı ki kalksın işini kendi görsün siz onlara bakmak zorunda değilsiniz
Altı öğün yemek mi bu öğünlere çay meyve gibi şeyler dahil mi 6 öğün ne yiyorlar öyle:)
Genelde sorgularım buraya yazılan kv konularını ama bu çok fazla

Evleri yok mu sizde neden kalıyorlar
6 öğün derken ara öğün cayiydi kahvesiydi esim hepsini yaptirir off yaa bi is bulsam da kurtulsam ...kışın geliyolar evleri sobalı diye kalıyorlar öylece bide hasta felan oldular bir sürü paralari var kiyipta dogalgazli eve geçmiyorlar camlarini bile yaptırımiyolar 2 camları var zaten napiyolar o kadar parayı bilmem

Siz eşinizle konustunuz mu? Doğalgazlı bir eve geçsinler diye

çalışıyor musun? neden oğulları hizmet etmiyor da sen kendini paralıyorsun? ne kadar kalacaklar?
bebeğim olduğundan beri calismiyorum bu yüzden onlar beni hizmetçi olarak görüyor eşim de dahil su an is arıyorum bir yandan bebeğim habire emiyo beni yinede gözümü karartim evladima hasret kalsamda is bulunca hemen calısıcam esim evde olduğu sürece yardimci oluyo ne kadar kalacaklar bilmiyom

Eşinin anne babası da olsa; evde ki düzeniniz nasılsa, o şekilde devam ettirin.. Öğle yemeğini kayınvaliden kendilerine göre yapsın.. Ara öğünler de de bir türk kahvesi lokum, meyve, çay ile kek ya da kurabiye ikram et. Yeterli... Çok da strese girme..

Kin de tutma. Gelen kişiler eşinin anne babası.. Eşinin hatırı için bir kaç gün idare et..

Siz eşinizle konustunuz mu? Doğalgazlı bir eve geçsinler diye
evet ama babası çok cimri hic bir şey yapmıyorlar ben konuştum suçlu oldum eşimle tartıştım hatta bana aile mevzusuna girme dedi herkesin içinde onu asla affetmicem bir is bulayim da o zamana kadar sabır

çok güzel konuştun canım ya allah razi olsun yaşlı insanlar yazık diyorum sonra şeytan durtuyo eskiler aklima geliyo

Zaten bebeğin varmış. Madem seni hizmetçi gözünde görüyorlar sa, sende hizmet etme.. Kayınvalidene söyle, kendilerine göre hazırlasınlar yemeklerini.. Açık açık söyle, mutfak orada pişirin taşırın yiyin. Aç kalmayın dersin..
Çok da yorma kendini, boşver..

o kadar net konusamam galiba ama ben bi sabah kahvaltı bide aksam yemeğini hafif geçiştiririm en iyisi kendim nasil yapıyosam öyle yapayim ekstraları kendisi yapar artik ama esim evdeyse gün boyu hizmet ettiriyo bana artik sabredicem

akşam nasılsa eve geleceksiniz,giderirsiniz hasretinizi.. kv kp nerde yaşıyorki sana kalmaya geliyorlar?

iste kin beslemek istemiyorum bu yüzden ama kendime engel olamiyorum 6 öğüne meyveler kuruyemişler dahil cay kahve vs bana azcik kızım dese başımı okşasa ben yine kinimi unutur en iyisinden hizmet ederim ama oda yok beni sevmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…