- 24 Nisan 2011
- 407
- 706
- 103
- Konu Sahibi halacocuksun
-
6 öğün derken ara öğün cayiydi kahvesiydi esim hepsini yaptirir off yaa bi is bulsam da kurtulsam ...kışın geliyolar evleri sobalı diye kalıyorlar öylece bide hasta felan oldular bir sürü paralari var kiyipta dogalgazli eve geçmiyorlar camlarini bile yaptırımiyolar 2 camları var zaten napiyolar o kadar parayı bilmem
hergün sesli cinsel ilikski sakir sakir banyo bak birdaha geliyorlar miBenimkiler de gelirler 1 ay kalırlar, nerde yattığımı bilmiyorum geldiklerinde, yorucu oluyor gerçekten,5 dk oturamıyosun. Bi de ufak çocuk olunca hepten zorAllah kolaylık versin canım. Benim kv ile yerimde başkası olsa yüzüne bile bakmaz yaptıklarından sonra, Allahtan eşim haklıyı haksızı biliyor benden yana oluyor, buna şükür. Tanrı misafiri deyip sabrediyorum ben de
esim evdeyse gün boyu hizmet ettiriyo bana
eşimde keske sussaydin diyor
İyi fikirmiş ama onu da ben yapamam kihergün sesli cinsel ilikski sakir sakir banyo bak birdaha geliyorlar mi
Iyi de kis bitti.6 öğün derken ara öğün cayiydi kahvesiydi esim hepsini yaptirir off yaa bi is bulsam da kurtulsam ...kışın geliyolar evleri sobalı diye kalıyorlar öylece bide hasta felan oldular bir sürü paralari var kiyipta dogalgazli eve geçmiyorlar camlarini bile yaptırımiyolar 2 camları var zaten napiyolar o kadar parayı bilmem
bu eşimle aramdaki sorunu çöZecek bir fırsat bu dönemi nasıl fırsata cevirip esimin gönlünü bu konuda fethedebilirim
acık bırakıp yapın o işi görmek istediğizaten o. yap yap sen aaaa evlıyız biz kapı calmadan iceri girmekte ne de bak neler oluyorİyi fikirmiş ama onu da ben yapamam kionlar evdeyken hiç yapmıyoruz, ben istemiyorum. Kv hiç düşünmez öyle şeyleri, bizden sonra yatar, kapıyı açar bakar uyudunuz mu diye, kapımızın dibinde dolanır durur, ben uyurken falan girer odama sinir oluyorum gece kilitliyoruz kapımızı artık, eşim kendi diyor kilitle çabuk kilitle diye
Ot derken insanlarin yedigi.Marul olur,maydanoz olurOt mu versin
Ot falan veriverin işte canım
Söyleyince anlayacak bi insan olsa zaten dolanmaz ki oralarda. Çok cins bi kadın, laf da söylesen tartışsan da 1-2 saate hiç bişey olmamış gibi davranır. Önceden çok kafama takardım ama eşim de benden yana olunca artık sallamıyorum. O varken olmuyo o iş, onu da eşim düşünsün artık erken göndersin ailesiniacık bırakıp yapın o işi görmek istediğizaten o. yap yap sen aaaa evlıyız biz kapı calmadan iceri girmekte ne de bak neler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?