- Konu Sahibi greengirll
-
eşimin mesaj diye ısrar etmesinin sebebi;
merhaba, eşiniz sizsiz gitmiyor peki bu durumdan rahatsızlığını belirtiyor mu? bizim evlilik öyle bir hal aldı ki, bu sorunlar yüzünden her şey bitti yani ne özel hayatımız kaldı ne bişi. eşim habire senle annem arasında kaldım yeter artık bunaldım diyor. kv de topu bana attı yani öyle bir hal aldı ki sanki tek sorun benim ben görüşmek istemiyorum. kv ağzına geleni saydı söktü ama kötü olan ben oldum. baktım bu iş evliliğime zarar veriyor mecbur böyle bir adım atıcam ama istemiyorum sırf eşimin hatrına...
eşiniz çok anlayışlı valla. siz ne yaşadınız ki? bizim hep sürekli aynı şeyler aslında. kv nin durup durup bana küsmesi, benden özür beklemesi, her hareketime kulp takması vs.Hayır bana eşim sen ne zaman istersen diye söz verdi bende şimdilik istemiyorum onun gitmeside bensiz uygun olmaz hiç bu konuları konuşmamaya çalışıyoruz . 10 ay önce sizde ne oldu ki bu duruma gelindi?
Bak canım,ipleri büsbütün koparma,kimse sana niye görüşmüyorsun diyemesin,eğer istersen,koyduğun ince buzdan duvarı ne kimse aşabilir,ne de varlığını ispatlayabilir.Nasıl barışacağına da sen karar ver,mesela kalk eşinle git,eşinle dön.Bir adım atmış olacaksın işte,daha ne.Eşin dışında semimiyet kurma bence...pöf eşime böyle böyle mesaj atıcam dedim akşam konuşalım dedi bekle beni dedi ay çıldırtcak kızlar bu aile beni
evet haklısın, hiç görüşmeyince suç bende kalıyor, en iyisi az mesafeli görüşmek.Bak canım,ipleri büsbütün koparma,kimse sana niye görüşmüyorsun diyemesin,eğer istersen,koyduğun ince buzdan duvarı ne kimse aşabilir,ne de varlığını ispatlayabilir.Nasıl barışacağına da sen karar ver,mesela kalk eşinle git,eşinle dön.Bir adım atmış olacaksın işte,daha ne.Eşin dışında semimiyet kurma bence...
Hic msj filan atmayın .Çok istiyorsa kv atsın.Belki kadının haberi yok arayı bulmaya calışanların uydurması.pöf eşime böyle böyle mesaj atıcam dedim akşam konuşalım dedi bekle beni dedi ay çıldırtcak kızlar bu aile beni
Yaşadıklarımız arasında çok fark var belki o yüzden benim eşim daha anlayışlı. Bana sokak ortasında saldırdığı oldu hamileyim o çocuk oğlumdan değil dediği oldu zaten beddualar sürekli. Benim kadar kötüsünü yaşamamış olsanda yine kötü durumun kızları daha beterlerini yaşasıneşiniz çok anlayışlı valla. siz ne yaşadınız ki? bizim hep sürekli aynı şeyler aslında. kv nin durup durup bana küsmesi, benden özür beklemesi, her hareketime kulp takması vs.
bayram gelince msj atmak daha mantikli. tum islam aleminin bayrami mubarek olsun yazarsin.
Aynı yerde yaşıyorsanız akşam çayına çağırabilirsin. Veya siz gidin. Bir başlangıç olsun.Arkadaşlar merhaba, kv ile 10 aydır görüşmüyorduk, kv kendini dünyanın en iyi insanlarından biri sanar, karışışında kendince yanlış olduğunu farzettiği her şeyi düzeltmek için karışır bunu da iyilik yapıyormuş gibi düşünür. eşim de bensiz ailesine gitmiyor ve bu durum onu üzüyor düzeltmek istiyor. çok kavgalar ettik, danışmana vs gittik bakıyorum kv ile küs kalmak şu an bana çözüm değil eşim için bir adım atıp arayı belli bir seviyede tutmaya karar verdim. bir de böyle deneyeceğim bakalım...
şimdi kv aile fertleri aracılığı ile bana haber göndermiş, benle barışmak istermiş ama benden bir adım bekliyormuş. bir mesaj atsam bile olurmuş falan falan.
sizden istediğim yardım; aradan 10 ay geçmiş 10 aydır görüşmediğiniz kv ye adım olarak bir mesaj atacaksınız... ne yazayım? sonuçta özel bir gün değil...
fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim...
kayınpeder varsa onu devreye sokun?Arkadaşlar merhaba, kv ile 10 aydır görüşmüyorduk, kv kendini dünyanın en iyi insanlarından biri sanar, karışışında kendince yanlış olduğunu farzettiği her şeyi düzeltmek için karışır bunu da iyilik yapıyormuş gibi düşünür. eşim de bensiz ailesine gitmiyor ve bu durum onu üzüyor düzeltmek istiyor. çok kavgalar ettik, danışmana vs gittik bakıyorum kv ile küs kalmak şu an bana çözüm değil eşim için bir adım atıp arayı belli bir seviyede tutmaya karar verdim. bir de böyle deneyeceğim bakalım...
şimdi kv aile fertleri aracılığı ile bana haber göndermiş, benle barışmak istermiş ama benden bir adım bekliyormuş. bir mesaj atsam bile olurmuş falan falan.
sizden istediğim yardım; aradan 10 ay geçmiş 10 aydır görüşmediğiniz kv ye adım olarak bir mesaj atacaksınız... ne yazayım? sonuçta özel bir gün değil...
fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim...
kayınpeder de kayınvalide ile aynı minvalde. hatta onunla telefon konuşmamı bile bire bin katarak anlatmış kv ye iyice çıldırtmak için.kayınpeder varsa onu devreye sokun?
kesinlikle öyle ama napim eşim üzülmese zaten hiç adım atmam. tek tesellim eşim beni bırakıp ailesine gitmiyor beraber gidelim diyor. beni tamamen haksız bulsa anam da anam dese hiç tınlamazdı heralde?Öyle bir kv ile uzak olmak daha hayırlı.
bende böyle düşünüyorum ama bazen evliliğini devam ettirmek istersen mecburen yapıyorsun. büyük konuştuğunuz başınıza gelmez inşallah.Eğer ben haklıysam ilk adımı asla atmazdım. Net.
yok asla özür tarzı bişi yazmam.dediğiniz gibi kısa öz bir mesaj o kadar. fazla bile ona...Sizden özür dile.enizi ve ben hataliyim minvalinde bi msj bekliyor esiniz ve annesi. Kv ilerde koz olarak kullanacak bence sen suclusun ozur diledin ama hala ayni davraniyosun diyecek..
Kesinlikle kendini suclu cikaracak bi msj atma. Karsilikli anlasmazliklarimiza bi sunger cekip yeniden aile olmak istiyorum tarzinda bi msj yaz.
çağırmak için aradığımda telefonlarımı açmadığını ve gelmediğini daha önce belirtmiştim.Arayin aksam musaitseniz caya gelmek istiyoruz deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?