- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Sende herseyden kayınvalideni sorumlu tutuyorsun. Kayinvaliden ruh hastası olabilir. Karıştırma o zaman biseyine. Seni bu kadar etkilemesine izin verme. Çoğu konun kayinvaliden üzerine. Takma o kadını yok say. Bu kadar zor mu ? Bende mesela sütlü biri olmadım biri yüzünden değil olmadı yani süt. Belki sende oylesindir. Milletin cenazesi oluyor bilmem ne senin derdin ne ki sütün gitsin. Sende kafayı kayinvalidenle bozmussun. Herşeyi ona bağlıyorsun.Kızlar 46 günlük bebeğim var. Ve maalesef sütüm yetmiyor yetmiyor yetmiyor. Emziriyorum emzirdikce gelmiyor. Size şunu sormak istedim
Doğuma 1 hafta kala kayın Valide olacak ruh hastası kadın gelmişti. 15 gün sonra gitti. O kaldığı 15 gün boyunca bana etmediği hakaret , söylemedigi laf kalmadı. Sezeryan oldum diye sen kadın misin dan tutun sütüm geç geldi diye sen ana misin a kadar..asla elini yemeğe sürmedi sen yapacaksın ben yiyeceğim dedi bende yapamadım aç kaldim çoğu zaman eşim lokantadan getirdi öyle yedik.. neyse bu kadını doğumdan 1 hafta sonra gönderdik eşim de pişman oldu.. hala gitmek istemiyordu, tum gun tv izliyodu ne yemek ne bebek elini sürmedi. esim bi ise yaramiyosun sen dedi zorla gonderdi.. benim sütüm az idi açaba bu kadın mi etkiledi. . Şu an gideli 1 ayı geçti süt hala az. Bu koca göğüslerim niye var ki.. ne işe yariyorlar bilmiyorum. Mama verdikçe Ağlıyorum .. sizce bu kadın yüzünden mi sütüm az benim..
Tatlim tahin helvasi al,bol su ic,yeşillik ye cok cok bunlar sütunu arttirir .tabiki streste önemli. Annen neden gelmedi bu surecte :/ kayinvalideyle olucak is miKızlar 46 günlük bebeğim var. Ve maalesef sütüm yetmiyor yetmiyor yetmiyor. Emziriyorum emzirdikce gelmiyor. Size şunu sormak istedim
Doğuma 1 hafta kala kayın Valide olacak ruh hastası kadın gelmişti. 15 gün sonra gitti. O kaldığı 15 gün boyunca bana etmediği hakaret , söylemedigi laf kalmadı. Sezeryan oldum diye sen kadın misin dan tutun sütüm geç geldi diye sen ana misin a kadar..asla elini yemeğe sürmedi sen yapacaksın ben yiyeceğim dedi bende yapamadım aç kaldim çoğu zaman eşim lokantadan getirdi öyle yedik.. neyse bu kadını doğumdan 1 hafta sonra gönderdik eşim de pişman oldu.. hala gitmek istemiyordu, tum gun tv izliyodu ne yemek ne bebek elini sürmedi. esim bi ise yaramiyosun sen dedi zorla gonderdi.. benim sütüm az idi açaba bu kadın mi etkiledi. . Şu an gideli 1 ayı geçti süt hala az. Bu koca göğüslerim niye var ki.. ne işe yariyorlar bilmiyorum. Mama verdikçe Ağlıyorum .. sizce bu kadın yüzünden mi sütüm az benim..
ayy benimkiler de minnacik. Bari bir sefer de avantajini yasasam ne iyi olur.Olan olmuş takıntılar ı bırak kafanı bosalt, dinlen sakın ol, Stress yaparsan eskiye takılırsan sütün hiç gelmez, sen nekadar rahat edersen ne kadar hafif olursan o kadar kaliteli olur sütün. Bol bol armut ye hoşaf ye bulgur pilavı ye kendini sıcak tut. Ayrıca bi derlerki göğüsleri büyük kadınların sütü pek olmazmış, yani kimseyi suçlamaya gerek yok. Küçük göğüslü kadınların bünyesi daha çok süt üretir mis ki çevremde çok gördüm.
Çok doluymuşsun kardeş,ne kadar geride kalsa hatırlayınca can sıkılıyor işte. Bu bebeğinde ne tedbir almayı düşünüyorsun peki,Allah bağışlasın ikisini de...keşke kendi annen gelseydi canım ya maalesef elin kızının canı olmuyorbende sezeryan oldum 3 gün hastane de kaldım 4 gün sonra evime geldiler birde yemekli yensin içilsin gözüm yok da kadın senin hiç mi insafın yok kızın yok neyse sende takılma herkesin başında emin ol.... şimdi stres yapma pozitif ol, bol bol su iç yeşillik, hoşaf, kıyma, kimyon arttırır bunlar aklıma gelenler birde humana nın çayı var onu da tavsiye ederim, sağlıkla sıhhatle büyüt kuzunu
Ne zaman böyle bir konu okusam kendi doğumlarıma gidiyorum.En son doğumda seninkinin benzeri bir lohusalık yaşadım.Üçüncü sezeryanımdı ve toparlanmam diğerlerine göre zordu.İki gün sonra hastaneden çıktım ve eve geldiğim an itibariyle yemek yapmaya hem bebeğe hem yirmi aylık oğluma bakmaya çalıştım.Üstüne birde eşimin ayağı kırıktı.Kv'de sadece yattı ve laf soktu durdu.Çıldırmış gibi hareketler yaptı.O halimle tv sehbasını çekmemi altından oğlumun kaçan oyuncağını almamı bile talep etti.Birde üstüne hasta numarasına yatıp ah vah edip durdu.Eşim de o her öksürdükçe anneciğim iyimisin deyip peşinden dolandı.Altı üstü sezeryan herkes oluyor deyip küçümsediler üstüne.Eşimle ayrılma aşamasından döndüm bu olaydan sonra.Ama sütüm gitmemişti onca olaya rağmen.Sizde stresli olmamaya çalışın, söylemesi kolay biliyorum ama başka çare yok.Bol bol su tüketin, komposto yemeye çalışın ve sütüm az diye düşünmeyin.Bebeğinizi emzirirken sadece ona odaklanın ve mutlu olun.sık sıkta emzirin mutlaka.çoğalacaktır eminim.
Çok doluymuşsun kardeş,ne kadar geride kalsa hatırlayınca can sıkılıyor işte. Bu bebeğinde ne tedbir almayı düşünüyorsun peki,Allah bağışlasın ikisini de...
Canım öncelikle ömürlü olsun güle güle büyüt bebişini.Ben de dahil olmak üzere her kadının buna benzer lohusalık hikayesi var süt olayı psikolojiden etkileniyor kesinlikle benim de kv ve kp ikilisi yüzünden kesilmişti.Sana önerim kafaya takmayaya çalış bolbol ılık duş yap çok sıvı özellikle su iç bunların hepsini yaptım ve sütüm geldi.bir de burda söylememiz yasak mı bilmiyorum ünlü bir markanın lacta.il emzirme çayı hala içerim kızım 14 aylık oldu.Ama en önemlisi kafanı rahat tutman.Kızlar 46 günlük bebeğim var. Ve maalesef sütüm yetmiyor yetmiyor yetmiyor. Emziriyorum emzirdikce gelmiyor. Size şunu sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?