- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.779
- 83
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Kızlar 46 günlük bebeğim var. Ve maalesef sütüm yetmiyor yetmiyor yetmiyor. Emziriyorum emzirdikce gelmiyor. Size şunu sormak istedim
Doğuma 1 hafta kala kayın Valide olacak ruh hastası kadın gelmişti. 15 gün sonra gitti. O kaldığı 15 gün boyunca bana etmediği hakaret , söylemedigi laf kalmadı. Sezeryan oldum diye sen kadın misin dan tutun sütüm geç geldi diye sen ana misin a kadar..asla elini yemeğe sürmedi sen yapacaksın ben yiyeceğim dedi bende yapamadım aç kaldim çoğu zaman eşim lokantadan getirdi öyle yedik.. neyse bu kadını doğumdan 1 hafta sonra gönderdik eşim de pişman oldu.. hala gitmek istemiyordu, tum gun tv izliyodu ne yemek ne bebek elini sürmedi. esim bi ise yaramiyosun sen dedi zorla gonderdi.. benim sütüm az idi açaba bu kadın mi etkiledi. . Şu an gideli 1 ayı geçti süt hala az. Bu koca göğüslerim niye var ki.. ne işe yariyorlar bilmiyorum. Mama verdikçe Ağlıyorum .. sizce bu kadın yüzünden mi sütüm az benim..
Teşekkür ederim beni dert ettiğiniz için, varolun.Sizin kayınvalide de kıskanmış, bazı kayınvalideler gelin doğum yapmasını feci kıskanıyor, artık doğuramayacak olmanın birde o günün çok özel olup oğullarının karılarına özel davranma ihtimallerinin etkisi büyük sanırım.Sizinki de çıldırmış anlaşılan.Eşinizin etkisiz eleman olamamasına da sevindim doğrusu.Belki haklısınız eşim anlamışta olabilir ama ben genede aynı şeyleri yaşasam tepkiler aynı olurmuş gibi geliyor.umarım yanılıyorumdur.Bazen geliyordun aklıma,kullanıcı adını hatırlayamıyordum.Ama bu değildi.Değiştirdin sanırım,ilginç adlar aklımda kalıyor çünki.Eşin belki de samimidir nastasya.Bu kadar safdil olabileceklerine inanmak istemiyorum.Az önce buradan bir arkadaşa yazdım.Kayınvalıdem senmi doğurdun sanki,ebe doğurtmuş demişti ilk bebeğimde.Ki bebek tehlikedeydi.Sezaryen olması gereken bir doğummuş iri olduğu için.Doktor normale karar vermişti.Mosmor doğmuştu bebeğim.O bunu bırakmış bana doğum dersi veriyordu.
Ama eşim bu ve benzeri durumlar için annesini asla hoş görmedi,bunu kabullenmedi.Ona da belirtti.Oğludur tabiiki,normal gidip geliyor,ben de gerektikçe.Fakat eşimin tavrı bir çok eksimin arasında en büyük artım oldu.Belki eşin gerçekten anlamıştır,zamanla daha iyi olur,seni gereksiz şekilde yüz göz etmesin de...Buna asla müsaade etme.
Kızlar 46 günlük bebeğim var. Ve maalesef sütüm yetmiyor yetmiyor yetmiyor. Emziriyorum emzirdikce gelmiyor. Size şunu sormak istedim
Doğuma 1 hafta kala kayın Valide olacak ruh hastası kadın gelmişti. 15 gün sonra gitti. O kaldığı 15 gün boyunca bana etmediği hakaret , söylemedigi laf kalmadı. Sezeryan oldum diye sen kadın misin dan tutun sütüm geç geldi diye sen ana misin a kadar..asla elini yemeğe sürmedi sen yapacaksın ben yiyeceğim dedi bende yapamadım aç kaldim çoğu zaman eşim lokantadan getirdi öyle yedik.. neyse bu kadını doğumdan 1 hafta sonra gönderdik eşim de pişman oldu.. hala gitmek istemiyordu, tum gun tv izliyodu ne yemek ne bebek elini sürmedi. esim bi ise yaramiyosun sen dedi zorla gonderdi.. benim sütüm az idi açaba bu kadın mi etkiledi. . Şu an gideli 1 ayı geçti süt hala az. Bu koca göğüslerim niye var ki.. ne işe yariyorlar bilmiyorum. Mama verdikçe Ağlıyorum .. sizce bu kadın yüzünden mi sütüm az benim..
Teşekkür ederim beni dert ettiğiniz için, varolun.Sizin kayınvalide de kıskanmış, bazı kayınvalideler gelin doğum yapmasını feci kıskanıyor, artık doğuramayacak olmanın birde o günün çok özel olup oğullarının karılarına özel davranma ihtimallerinin etkisi büyük sanırım.Sizinki de çıldırmış anlaşılan.Eşinizin etkisiz eleman olamamasına da sevindim doğrusu.Belki haklısınız eşim anlamışta olabilir ama ben genede aynı şeyleri yaşasam tepkiler aynı olurmuş gibi geliyor.umarım yanılıyorumdur.
E sen yaptın o sana hakaret ederken?Kızlar 46 günlük bebeğim var. Ve maalesef sütüm yetmiyor yetmiyor yetmiyor. Emziriyorum emzirdikce gelmiyor. Size şunu sormak istedim
Bolca su içmelisin. Buna dikkat ediyormusun. Birde sütüm yok diye de üzülüp kendini yıpratma. Elinde olan bir şey değil bu. Ama emzirmeyede devam et. Zamanla artabilir. Benim kızkardeşiminde başlarda sütü az gelmişti. Bir iki ay uğraştıktan sonra sütü bollaştı. Hem sütünüz az olsa bile bebeğiniz ihtiyacı olanı alıyordur, merak etmeyin.Kızlar 46 günlük bebeğim var. Ve maalesef sütüm yetmiyor yetmiyor yetmiyor. Emziriyorum emzirdikce gelmiyor. Size şunu sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?