Kv'nin ağzını dikcem yakında

glcngga

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
161
105
18
5 aylık evliyim kv'dem herşeyimize karışıyo yediğimize içtiğimize gezdiğimize aldığımıza yani evde kullandığım çaya deterjana kadar bıktırdı bunalttı eşim artık tersliyo bozuyo laftan anlamıyo ben bişey demek istemedim şimdiye kadar sadece her dediğine cevap veriyorum ama ters konuşmuyorum
Bu akşam yine aile yemeği vardı herkesin içinde yok kahvaltıda şunu yiyin oğluma şunu yap falan sanki aç bırakıyoruz artı haftanın en az üç dört günü birlikteyiz sürekli dır dır dır
Allahtan eşim anneci değil
Ben ne diyim bu kadına da artık sussun!?

Ne kadar çirkin bir üslup. Haklı olsanız da haksız duruma düşersiniz böyle. Siz ona alışıyorsunuz, o size, zamanla her şey.
Ha kavga sebebiniz olur, evliliğinizi bozmaya çalışır amenna, o zaman tepki gösterirsiniz, ama oğlunu düşünüyor diye yapılmaz böyle.

Oğlan annessin belli

Neden haftanın 4 günü berabersiniz. Altli ustlumu oturuyorsunuz haftanin 4 günü eşinin ailesinde isen kendi Ailene ne zaman gidiyorsun.

Kavun kokusu hanımefendi bizde annemizn babamızın evladıyız kıymetliyiz bizimkiler neden müdahale etmiyor?
Herkes yerini bilmeli
Bununla ilgili bir fıkra vardı, o anlatır sanırım.
2 kadın karşılaşmışlar, biri diğerine kızın ve damadın nasıl demiş.
Çok memnunum, damadım harika, kızımın elini sıcak sudan soğuğa sokmaz, mutfakta yardım eder, ütüsünü bile yapar, gezdirir tozdurur demiş.
Oğlunla gelin nasıl diye sorunca da,
Aaah ah nasıl olsun, gelin iş yapmaz, yemek yapmaz, ütüyü bile oğlum yapıyor, sürekli geziyorlar para harcatıyor oğluma demiş. Bu misal galiba. Erkek anneleri biraz daha "şey". O "şey"i isteyen istediği gibi doldursun
Ama kabul edin ağzını dikeceğim falan, çirkin laflar bunlar.

Eşinde anneci değilse sen açık açık söyleyebilirsin anne herşeye çok müdahale ediyosun beni bunaltıyosun bazen diye.Ben olsam söylerdim bu kadarından sonra.

Neden haftanın 4 günü berabersiniz. Altli ustlumu oturuyorsunuz haftanin 4 günü eşinin ailesinde isen kendi Ailene ne zaman gidiyorsun.
Yakın oturuyoruz ya bize geliyolar yada yemeğe çağırıyolar emri vaki
Bide annemide kendi günlerine soktu kendi evlerinde olunca bende gidiyorum mecbur

Tamam sensin

Yakın oturuyoruz ya bize geliyolar yada yemeğe çağırıyolar emri vaki
Bide annemide kendi günlerine soktu kendi evlerinde olunca bende gidiyorum mecbur
Ne bileyim haftanın 4 günü çok geldi 2 gün olsa neyse hadi.

Bende erkek annesiyim benim gelinde böyle düşünür mü Acep erkek annesiysem aynı zamanda da gelinim ve KV böyle yapınca kafayı yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…