Oğlan annessin belliNe kadar çirkin bir üslup. Haklı olsanız da haksız duruma düşersiniz böyle. Siz ona alışıyorsunuz, o size, zamanla her şey.
Ha kavga sebebiniz olur, evliliğinizi bozmaya çalışır amenna, o zaman tepki gösterirsiniz, ama oğlunu düşünüyor diye yapılmaz böyle.
Oğlan annessin belli
Neden haftanın 4 günü berabersiniz. Altli ustlumu oturuyorsunuz haftanin 4 günü eşinin ailesinde isen kendi Ailene ne zaman gidiyorsun.5 aylık evliyim kv'dem herşeyimize karışıyo yediğimize içtiğimize gezdiğimize aldığımıza yani evde kullandığım çaya deterjana kadar bıktırdı bunalttı eşim artık tersliyo bozuyo laftan anlamıyo ben bişey demek istemedim şimdiye kadar sadece her dediğine cevap veriyorum ama ters konuşmuyorum
Bu akşam yine aile yemeği vardı herkesin içinde yok kahvaltıda şunu yiyin oğluma şunu yap falan sanki aç bırakıyoruz artı haftanın en az üç dört günü birlikteyiz sürekli dır dır dır
Allahtan eşim anneci değil
Ben ne diyim bu kadına da artık sussun!?
Bununla ilgili bir fıkra vardı, o anlatır sanırım.Kavun kokusu hanımefendi bizde annemizn babamızın evladıyız kıymetliyiz bizimkiler neden müdahale etmiyor?
Herkes yerini bilmeli
Yakın oturuyoruz ya bize geliyolar yada yemeğe çağırıyolar emri vakiNeden haftanın 4 günü berabersiniz. Altli ustlumu oturuyorsunuz haftanin 4 günü eşinin ailesinde isen kendi Ailene ne zaman gidiyorsun.
Tamam sensinBununla ilgili bir fıkra vardı, o anlatır sanırım.
2 kadın karşılaşmışlar, biri diğerine kızın ve damadın nasıl demiş.
Çok memnunum, damadım harika, kızımın elini sıcak sudan soğuğa sokmaz, mutfakta yardım eder, ütüsünü bile yapar, gezdirir tozdurur demiş.
Oğlunla gelin nasıl diye sorunca da,
Aaah ah nasıl olsun, gelin iş yapmaz, yemek yapmaz, ütüyü bile oğlum yapıyor, sürekli geziyorlar para harcatıyor oğluma demiş. Bu misal galiba. Erkek anneleri biraz daha "şey". O "şey"i isteyen istediği gibi doldursun
Ama kabul edin ağzını dikeceğim falan, çirkin laflar bunlar.
Bana bile terbiyesizlik yapıyorsunuz, üstelik tanımıyorsunuz bile, ne küfür/hakaret ettim ne de başka bir şey. Hatta sizin iyiliğiniz için yazdım yoksa bana ne...Tamam sensin
Ne bileyim haftanın 4 günü çok geldi 2 gün olsa neyse hadi.Yakın oturuyoruz ya bize geliyolar yada yemeğe çağırıyolar emri vaki
Bide annemide kendi günlerine soktu kendi evlerinde olunca bende gidiyorum mecbur
Peki benmi küfür hakaret ettim size?Bana bile terbiyesizlik yapıyorsunuz, üstelik tanımıyorsunuz bile, ne küfür/hakaret ettim ne de başka bir şey. Hatta sizin iyiliğiniz için yazdım yoksa bana ne...
Evet çok olduğu için batmaya başladı belkide kadının her dediği ama abartıyor cidden :/Ne bileyim haftanın 4 günü çok geldi 2 gün olsa neyse hadi.
Tamam sensin
Peki benmi küfür hakaret ettim size?
Bence de sanane
Mundar ettin konumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?