- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
bu yazının altına imzamı atarımKonu sahibinin babası da kızını düşünüp damadın yaptığı her şeye karışsın o zaman.
"Eve iyi bak, mesleğinde ilerle, kızımın hiçbir şeyini eksik etme, eve yiyecek olarak şunları al, yüzü süzülmüş eve et falan protein al, o da yoruluyor, ben nasıl annesine bulaşıkları yerleştirmeye yardım ediyorsan sen de et, kızımı tatile götür, şu şehire tatile götür, özel emeklilik sigortası yaptır" falan sürekli dır dır yapsın.
Damat ona, o damada alışır, zamanla her şey. Damat bir şey derse haklı da olsa haksız duruma düşer. Ha kavga sebebi olur, evliliği bozmaya çalışır, damat ancak o zaman tepki gösterebilir veya cevap verebilir. Ama kızını düşünüyor diye yapılmaz böyle.
Erkeğe olunca olmuyor değil mi? Erkek adamın işine, sorumluluklarına, keyfine karışmak yakışık almıyor. Hani adalet?
Harika yazmissin. Eline sağlık.Konu sahibinin babası da kızını düşünüp damadın yaptığı her şeye karışsın o zaman.
"Eve iyi bak, mesleğinde ilerle, kızımın hiçbir şeyini eksik etme, eve yiyecek olarak şunları al, yüzü süzülmüş eve et falan protein al, o da yoruluyor, ben nasıl annesine bulaşıkları yerleştirmeye yardım ediyorsan sen de et, kızımı tatile götür, şu şehire tatile götür, özel emeklilik sigortası yaptır" falan sürekli dır dır yapsın.
Damat ona, o damada alışır, zamanla her şey. Damat bir şey derse haklı da olsa haksız duruma düşer. Ha kavga sebebi olur, evliliği bozmaya çalışır, damat ancak o zaman tepki gösterebilir veya cevap verebilir. Ama kızını düşünüyor diye yapılmaz böyle.
Erkeğe olunca olmuyor değil mi? Erkek adamın işine, sorumluluklarına, keyfine karışmak yakışık almıyor. Hani adalet?
Ne kadar çirkin bir üslup. Haklı olsanız da haksız duruma düşersiniz böyle. Siz ona alışıyorsunuz, o size, zamanla her şey.
Ha kavga sebebiniz olur, evliliğinizi bozmaya çalışır amenna, o zaman tepki gösterirsiniz, ama oğlunu düşünüyor diye yapılmaz böyle.
Altta kalma cevabini ver. Sustukca tepemize cikiyolar. Benim simdiki aklim olsaydi kendimi nasil savunurdum.dusunuyorum okadar basit seylere mudahale etmiski.ama gecti artik uzagim cok sukur yilda bir goruyorum.mesala esim hamile kiyafeti almisti bana oyle bi kavga cikardiki ,neymis diger iki gelini goymemiste bunun ne ozelligi varmis. En basiti bu susmadi kadin sonra esimin dayilari girdide devreye sustu kadin .dusunun artik siz.bu sadece bitanesi anlatsam bitmez.5 aylık evliyim kv'dem herşeyimize karışıyo yediğimize içtiğimize gezdiğimize aldığımıza yani evde kullandığım çaya deterjana kadar bıktırdı bunalttı eşim artık tersliyo bozuyo laftan anlamıyo ben bişey demek istemedim şimdiye kadar sadece her dediğine cevap veriyorum ama ters konuşmuyorum
Bu akşam yine aile yemeği vardı herkesin içinde yok kahvaltıda şunu yiyin oğluma şunu yap falan sanki aç bırakıyoruz artı haftanın en az üç dört günü birlikteyiz sürekli dır dır dır
Allahtan eşim anneci değil
Ben ne diyim bu kadına da artık sussun!?
Benimkide öyle canım herşeyi kendi5 aylık evliyim kv'dem herşeyimize karışıyo yediğimize içtiğimize gezdiğimize aldığımıza yani evde kullandığım çaya deterjana kadar bıktırdı bunalttı eşim artık tersliyo bozuyo laftan anlamıyo ben bişey demek istemedim şimdiye kadar sadece her dediğine cevap veriyorum ama ters konuşmuyorum
Bu akşam yine aile yemeği vardı herkesin içinde yok kahvaltıda şunu yiyin oğluma şunu yap falan sanki aç bırakıyoruz artı haftanın en az üç dört günü birlikteyiz sürekli dır dır dır
İyi dekavun kokusu karışacak tabii eşinin annesi o dememiş ki. Haklı olsanız da üslubunuz yanlış demiş. Gerçekten ağzını dikmek falan hoş bir tabir mi sizce?
Ah ah arkadaşım önce allah yardımcın olsun ben 15 çenesinden bıktım 1 yıldır görüşmüyorum eşimde neler söylerdi ama dinlemezdi şimdi öyle rahatım ki allah sanada nasip etsin rahat etmeyi5 aylık evliyim kv'dem herşeyimize karışıyo yediğimize içtiğimize gezdiğimize aldığımıza yani evde kullandığım çaya deterjana kadar bıktırdı bunalttı eşim artık tersliyo bozuyo laftan anlamıyo ben bişey demek istemedim şimdiye kadar sadece her dediğine cevap veriyorum ama ters konuşmuyorum
Çok teşekkürler bi oh çektim tercüman oldun bana
Güzel cevap bravo..Çok bilmişlerin hepsine gitsin bu cevap
bu yazının altına imzamı atarım
Harika yazmissin. Eline sağlık.
Dünkü sinirle açtım konuyu başlık yanlış olabilir eyvallah ta nedir bu uslubun çirkin yanlış vs..
Sabote ettiniz konumu fikir almak için yazıyoruz çok bilmişler şikayet ediyo kural ihlali yapmışız sayenizde dünden beri yazamadım!Üzgün üye oldum
Ne yapıyım hala bilmiyorum duymazdan mı geleyim rahatsız olduğumu mu belirteyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?