Kv'nin ağzını dikcem yakında

Peki neymiş kural ihlali? Kv.ağzını dikmek istiyorum denek kk.kurallarına mı aykırıymış?Gerekçe neymiş kural ihlalinde merak ettim cidden

Sen bir şey söyleme eşin söylesin.. Sonra annesi etkileyebilir eşini, göz yaşı falan olayı ile..

Sussan olmuyor susmasan hic en iyisi kaale almamak umursamamak duymazliktan gelmek onun oyle havaya duvaralara konusmasi ve senin onun suratina boş boş bakman yokmuş gibi davraniyorum ben cok sinir oluyor

Peki neymiş kural ihlali? Kv.ağzını dikmek istiyorum denek kk.kurallarına mı aykırıymış?Gerekçe neymiş kural ihlalinde merak ettim cidden
Burda konu açanlara yüklenenlere , tahrik edenlere, kendini bilmezlere 'kurar ihlali' yok bana mı var hanımefendi
İYİ OZAMAN
NERDE İHLAL YAPTIĞIMI BENDE BİLMEK İSTERİM hangi cümleymiş o
göstermek zorundasınız işinizi okadar iyi yapıyosanız:)

zaten canımız burnumuzda dert diye konu açıyoruz rahatı iyi olanlar bizi kışkırtıyo ihlali biz alalım
onada eyvallah
şunu bilinki;
Her zaman hakedene cevap vermeye devam edicem isterseniz şimdi çıkartın siteden

bu mesajı yazdım beni İHLALCİ ilan eden yöneticiye

neye göre kime göre ihlal veriyomuş kurallar neymiş bizde bilelim

Polemikten gidersek gideriz sorun yok
Empati tabi ki kurarız kurmasına da ÇOK karışıyo yaptığım herşeye bi yorumu var susmuyoo

Polemikten gidersek gideriz sorun yok
Empati tabi ki kurarız kurmasına da ÇOK karışıyo yaptığım herşeye bi yorumu var susmuyoo

Sen git o zaman polemikten ama ben kalayim. Usudum oralarda.

Cok konusuyor dedin o zaman gorusme surelerini minumum a indireceksin. Mesela ayni seyi annen soylese yine ayni sekilde mi dusunursun? Aralarinda mantikli olan bir sey yok mu? Yoksa cok mu bosa konusuyor ? Sadece karismak icin mi karisiyor? Onyargili misin, o sana onyargili mi? Sorgula , degistirebileceklerini degistir. Yalnizken, kocanla konus ama sikayet etme ve kimseyi degistiremeyecegini de unutma, evliligini surdurmek icin biraz da bakis acin degismeli.

neye göre kime göre ihlal veriyomuş kurallar neymiş bizde bilelim
Valla şaşırdım küfür yoktu,tahrik yoktu,dini ve siyasi yorum yoktu,herhangi bir site sakinine saldırı yoktu konunda, banlandigini görünce allah allah niye banlandı ki diye düşündüm.Tuhafmış cidden,ne konuşmalar ne hakaretler ne dini yorumlar yapanlar dönüyo burada hiç de onların banlandigini görmedim en fazla konu kapatıldı.Tuhafmış cidden. Yapılan kural ihlali ne cidden merak ettim yaa..Neyse o kural ihlali bilsek de ona göre davransak en azından

1)Annem söylese aynı şeyi düşünürüm karışma derim
2)Mantıklı hiçbişey yok konuştuklarının arasında
3)Karışmak için karışıyor
4)Ön yargım başta vardı oğlunun evlenmesini istemiyo gibiydi sonra yendim bu düşünceyi iyi kadın sessiz sakin haksızlık ettim dedim ama yanılmışım
5)Eşimle konuştum bende söylerim ama sen söyle daha etkili olur diyo
6)Evliliğim kv dışında gayet yolunda sorun yok

Bütün yazdıklarım yorumlarda
Takdir sizin
Kavun kokusu hanımefendiciğim bana ilk 'üslubunuz çok çirkiinnn diye kafayı taktı cevabını verdim muhtemelen şikayet et e tıkladı
Ben yazdım yöneticiye mesajımı bana mantıklı bi cevap versin yoksa burda durmanın anlamı yok başka bayanların egolarına göre bu sitede durcak değiliz

Banlandiginiz mesaj size gonderiliyor.

Polemik banlanma sebebi.

Hakaret banlanma sebebi.

Baska uyelerle ilgili konu acmak banlanma sebebi

Fake konular/uyelik banlanma sebebi.

Bildiklerim bunlar. Mune eklemek ister misin?

1) Karisma dersin ama sinirlenmezsin degil mi? Agzini dikeyim sunun demezsin yani.

5) Sen soylersen daha etkili olmaz . Ters tepebilir. Onlarin iliskileri daha iyi. Esinin uygun bir dille soylemesi gerek.

Gorusmek zorundaligi hakkinda bir sey dememissin.

Son düzenleme:

Bu siteye üye olduğumdan beri polemikten geçilmiyo her konuda muhakkak polemik var. Her polemiğe giren banlanmiyor gördüğüm kadarıyla. Eğer banlanılıyorsa da iki taraflı banlanılmalı,polemiği sonuçta kişi tek başına yapmıyor. Tuhafima giden bu oldu aslında..Neyse...

bende mesajı mune ye yolladım onun bana gönderdiği ihlal mesajını aynen aktarıyorum

Merhaba glcngga,

(Kv'nin ağzını dikcem yakında) başlıklı konuda yazdığınız yorum üslubunun site kurallarına uygun olmaması sebebiyle siteden bir süreliğine uzaklaştırma cezası aldınız.

Kurallara aykırı davranmak yasak ve uyarı / ceza alma sebebidir. Lütfen site kurallarına uygun paylaşımlar yapınız. Yazmış olduğunuz mesaj içeriği silinecek veya uygun bir bölüme taşınacaktır.

Saygılarımızla
www.kadinlarkulubu.com

www.instagram.com/kadinlarkulubu
www.twitter.com/kadinlarkulubu
www.facebook.com/kadinlarkulubu
www.pinterest.com/kadinlarkulubu

Mune

Banlandığım mesajı göremedim

Görüşme zorundalığı şu şekilde evlerimiz yakın sürekli bana geliyo bizi yemeğe çağırıyo arkadaşlarını alıyo bana geliyo emrivakiler yapıyo hergün arıyo kaçamıyorum
Eşim benim söylememi neden istedi ye gelince
Eşim tersliyo anlamıyo + eşim söylese eşim kendisi rahatsız ben 'halimden memnunum' sanarmış
Öylede cins kadın

Hatırladığım kadarıyla site sakinine yorumlarında küfür,hakaret içeren ve rencide edici,küçük düşürücü bir yorum yoktu.Sadece kızgınlık ifadesi içeren söylemler vardı.Valla bilemiyorum..Vardır artık yöneticilerin bir bildikleri ne diyeyim

Onu Mune daha iyi aciklar ama bildigim kadariyla sadece KIB lere bakiliyor.

Bence de sitede asiri polemik kirliligi var . Konu sahiplerinden cok yorumculara yorum yapiliyor. Bazen de konu sahiplerine saldiriliyor. O zaman her gordugunuz polemigi/hakareti KIB yapmak gerek.

Peki benmi küfür hakaret ettim size?
Bence de sanane
Mundar ettin konumu

Bu mesajdan almissin cezayi.

O zaman ikiniz birlikte konusun. Anlatmaya calisin durumu. Surekli cagirmaya gerek yok. Bir kere kuser iki kere kuser ucuncude alisir.

Hep o kavun kokusu nickli yüzünden
kadın bana saldırdı vay efendim siz bana hakaret ettiniz de hakaret ettiniz ortada hiç bişey yok
ilk sayfalarda var bakarsanız dayanamadım tersledim
arkadaşın dediğine katılıyorum polemikse terslemekse tek başıma yapmadım bunu tahrik var
ilgilendiğin için tşk

Bununla ilgili ozel mesaj mesaj attim. Dikkate al. Iyi geceler. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…