- 29 Aralık 2015
- 748
- 1.522
- 113
Dünkü sinirle açtım konuyu başlık yanlış olabilir eyvallah ta nedir bu uslubun çirkin yanlış vs..
Sabote ettiniz konumu fikir almak için yazıyoruz çok bilmişler şikayet ediyo kural ihlali yapmışız sayenizde dünden beri yazamadım!Üzgün üye oldum
Ne yapıyım hala bilmiyorum duymazdan mı geleyim rahatsız olduğumu mu belirteyim?
Burda konu açanlara yüklenenlere , tahrik edenlere, kendini bilmezlere 'kurar ihlali' yok bana mı var hanımefendiPeki neymiş kural ihlali? Kv.ağzını dikmek istiyorum denek kk.kurallarına mı aykırıymış?Gerekçe neymiş kural ihlalinde merak ettim cidden
Polemikten gidersek gideriz sorun yokBirincisi o kadin dedigin, kayinvaliden susmaz. Onun annesi sonucta. Simdi sinirlenmeden oglun oldugunu dusun. Sonra evlendigini dusun. Onu evlense dahi hala ayni sekilde dusunursun.
Biraz karsindakine empati sunarsan belki ayni empati sana gelecektir.
Ikincisi; haftanin uc dort gunu gorusmek niye. Gorusme surelerinin kisalmasi gerek.
Ucuncusu ben de banlandim dun. O yuzden polemikten beraber gitmeyelim.
insanlarla seviyeli konuşamıyorsanız paylaşımda bulunmayın......Neyin kafasını yaşıyosun
Bence siz ikiniz az ötede oynayın
Üslubum rahatsız ettiyse bakmayın yorum yazmayın konuma
Bitane daha çıktıinsanlarla seviyeli konuşamıyorsanız paylaşımda bulunmayın......
Polemikten gidersek gideriz sorun yok
Empati tabi ki kurarız kurmasına da ÇOK karışıyo yaptığım herşeye bi yorumu var susmuyoo
Valla şaşırdım küfür yoktu,tahrik yoktu,dini ve siyasi yorum yoktu,herhangi bir site sakinine saldırı yoktu konunda, banlandigini görünce allah allah niye banlandı ki diye düşündüm.Tuhafmış cidden,ne konuşmalar ne hakaretler ne dini yorumlar yapanlar dönüyo burada hiç de onların banlandigini görmedim en fazla konu kapatıldı.Tuhafmış cidden. Yapılan kural ihlali ne cidden merak ettim yaa..Neyse o kural ihlali bilsek de ona göre davransak en azındanneye göre kime göre ihlal veriyomuş kurallar neymiş bizde bilelim
1)Annem söylese aynı şeyi düşünürüm karışma derimSen git o zaman polemikten ama ben kalayim. Usudum oralarda.
Cok konusuyor dedin o zaman gorusme surelerini minumum a indireceksin. Mesela ayni seyi annen soylese yine ayni sekilde mi dusunursun? Aralarinda mantikli olan bir sey yok mu? Yoksa cok mu bosa konusuyor ? Sadece karismak icin mi karisiyor? Onyargili misin, o sana onyargili mi? Sorgula , degistirebileceklerini degistir. Yalnizken, kocanla konus ama sikayet etme ve kimseyi degistiremeyecegini de unutma, evliligini surdurmek icin biraz da bakis acin degismeli.
Bütün yazdıklarım yorumlardaValla şaşırdım küfür yoktu,tahrik yoktu,dini ve siyasi yorum yoktu,herhangi bir site sakinine saldırı yoktu konunda, banlandigini görünce allah allah niye banlandı ki diye düşündüm.Tuhafmış cidden,ne konuşmalar ne hakaretler ne dini yorumlar yapanlar dönüyo burada hiç de onların banlandigini görmedim en fazla konu kapatıldı.Tuhafmış cidden. Yapılan kural ihlali ne cidden merak ettim yaa..Neyse o kural ihlali bilsek de ona göre davransak en azından
Valla şaşırdım küfür yoktu,tahrik yoktu,dini ve siyasi yorum yoktu,herhangi bir site sakinine saldırı yoktu konunda, banlandigini görünce allah allah niye banlandı ki diye düşündüm.Tuhafmış cidden,ne konuşmalar ne hakaretler ne dini yorumlar yapanlar dönüyo burada hiç de onların banlandigini görmedim en fazla konu kapatıldı.Tuhafmış cidden. Yapılan kural ihlali ne cidden merak ettim yaa..Neyse o kural ihlali bilsek de ona göre davransak en azından
1)Annem söylese aynı şeyi düşünürüm karışma derim
2)Mantıklı hiçbişey yok konuştuklarının arasında
3)Karışmak için karışıyor
4)Ön yargım başta vardı oğlunun evlenmesini istemiyo gibiydi sonra yendim bu düşünceyi iyi kadın sessiz sakin haksızlık ettim dedim ama yanılmışım
5)Eşimle konuştum bende söylerim ama sen söyle daha etkili olur diyo
6)Evliliğim kv dışında gayet yolunda sorun yok
Banlandiginiz mesaj size gonderiliyor.
Polemik banlanma sebebi.
Hakaret banlanma sebebi.
Baska uyelerle ilgili konu acmak banlanma sebebi
Fake konular/uyelik banlanma sebebi.
Bildiklerim bunlar.Mune eklemek ister misin?
1) Karisma dersin ama sinirlenmezsin degil mi? Agzini dikeyim sunun demezsin yani.
5) Sen soylersen daha etkili olmaz . Ters tepebilir. Onlarin iliskileri daha iyi. Esinin uygun bir dille soylemesi gerek.
Gorusmek zorundaliligi hakkinda bir sey dememissin.
Görüşme zorundalığı şu şekilde evlerimiz yakın sürekli bana geliyo bizi yemeğe çağırıyo arkadaşlarını alıyo bana geliyo emrivakiler yapıyo hergün arıyo kaçamıyorumBanlandiginiz mesaj size gonderiliyor.
Polemik banlanma sebebi.
Hakaret banlanma sebebi.
Baska uyelerle ilgili konu acmak banlanma sebebi
Fake konular/uyelik banlanma sebebi.
Bildiklerim bunlar.Mune eklemek ister misin?
1) Karisma dersin ama sinirlenmezsin degil mi? Agzini dikeyim sunun demezsin yani.
5) Sen soylersen daha etkili olmaz . Ters tepebilir. Onlarin iliskileri daha iyi. Esinin uygun bir dille soylemesi gerek.
Gorusmek zorundaligi hakkinda bir sey dememissin.
Bu siteye üye olduğumdan beri polemikten geçilmiyo her konuda muhakkak polemik var. Her polemiğe giren banlanmiyor gördüğüm kadarıyla. Eğer banlanılıyorsa da iki taraflı banlanılmalı,polemiği sonuçta kişi tek başına yapmıyor. Tuhafima giden bu oldu aslında..Neyse...
Peki benmi küfür hakaret ettim size?
Bence de sanane
Mundar ettin konumu
Görüşme zorundalığı şu şekilde evlerimiz yakın sürekli bana geliyo bizi yemeğe çağırıyo arkadaşlarını alıyo bana geliyo emrivakiler yapıyo hergün arıyo kaçamıyorum
Eşim benim söylememi neden istedi ye gelince
Eşim tersliyo anlamıyo + eşim söylese eşim kendisi rahatsız ben 'halimden memnunum' sanarmış
Öylede cins kadın
Hep o kavun kokusu nickli yüzündenOnuMune daha iyi aciklar ama bildigim kadariyla sadece KIB lere bakiliyor.
Bence de sitede asiri polemik kirliligi var . Konu sahiplerinden cok yorumculara yorum yapiliyor. Bazen de konu sahiplerine saldiriliyor. O zaman her gordugunuz polemigi/hakareti KIB yapmak gerek.
Bu mesajdan almissin cezayi.
O zaman ikiniz birlikte konusun. Anlatmaya calisin durumu. Surekli cagirmaya gerek yok. Bir kere kuser iki kere kuser ucuncude alisir.
Hep o kavun kokusu nickli yüzünden
kadın bana saldırdı vay efendim siz bana hakaret ettiniz de hakaret ettiniz ortada hiç bişey yok
ilk sayfalarda var bakarsanız dayanamadım tersledim
arkadaşın dediğine katılıyorum polemikse terslemekse tek başıma yapmadım bunu tahrik var
ilgilendiğin için tşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?