Ne kadar çirkin bir üslup. Haklı olsanız da haksız duruma düşersiniz böyle. Siz ona alışıyorsunuz, o size, zamanla her şey.
Ha kavga sebebiniz olur, evliliğinizi bozmaya çalışır amenna, o zaman tepki gösterirsiniz, ama oğlunu düşünüyor diye yapılmaz böyle.
Ben adaletli demedim, aynı kadının gelini ve damadına bakış açısı olarak yazılmış bir yazıyı aktardım.Konu sahibinin babası da kızını düşünüp damadın yaptığı her şeye karışsın o zaman. "Eve iyi bak, mesleğinde ilerle, kızımın hiçbir şeyini eksik etme, eve yiyecek olarak şunları al, yüzü süzülmüş eve et falan protein al, o da yoruluyor, ben nasıl annesine bulaşıkları yerleştirmeye yardım ediyorsan sen de et, kızımı tatile götür, şu şehire tatile götür, özel emeklilik sigortası yaptır" falan sürekli dır dır yapsın. Damat ona, o damada alışır, zamanla her şey. Damat bir şey derse haklı da olsa haksız duruma düşer. Ha kavga sebebi olur, evliliği bozmaya çalışır, damat ancak o zaman tepki gösterebilir veya cevap verebilir. Ama kızını düşünüyor diye yapılmaz böyle.
Erkeğe olunca olmuyor değil mi? Erkek adamın işine, sorumluluklarına, keyfine karışmak yakışık almıyor. Hani adalet?
Konu sahibinin babası da kızını düşünüp damadın yaptığı her şeye karışsın o zaman.
"Eve iyi bak, mesleğinde ilerle, kızımın hiçbir şeyini eksik etme, eve yiyecek olarak şunları al, yüzü süzülmüş eve et falan protein al, o da yoruluyor, ben nasıl annesine bulaşıkları yerleştirmeye yardım ediyorsan sen de et, kızımı tatile götür, şu şehire tatile götür, özel emeklilik sigortası yaptır" falan sürekli dır dır yapsın.
Damat ona, o damada alışır, zamanla her şey. Damat bir şey derse haklı da olsa haksız duruma düşer. Ha kavga sebebi olur, evliliği bozmaya çalışır, damat ancak o zaman tepki gösterebilir veya cevap verebilir. Ama kızını düşünüyor diye yapılmaz böyle.
Erkeğe olunca olmuyor değil mi? Erkek adamın işine, sorumluluklarına, keyfine karışmak yakışık almıyor. Hani adalet?
Çok teşekkürler bi oh çektim tercüman oldun banaKonu sahibinin babası da kızını düşünüp damadın yaptığı her şeye karışsın o zaman.
"Eve iyi bak, mesleğinde ilerle, kızımın hiçbir şeyini eksik etme, eve yiyecek olarak şunları al, yüzü süzülmüş eve et falan protein al, o da yoruluyor, ben nasıl annesine bulaşıkları yerleştirmeye yardım ediyorsan sen de et, kızımı tatile götür, şu şehire tatile götür, özel emeklilik sigortası yaptır" falan sürekli dır dır yapsın.
Damat ona, o damada alışır, zamanla her şey. Damat bir şey derse haklı da olsa haksız duruma düşer. Ha kavga sebebi olur, evliliği bozmaya çalışır, damat ancak o zaman tepki gösterebilir veya cevap verebilir. Ama kızını düşünüyor diye yapılmaz böyle.
Teşekkür ederim, ama boş verin. Herkesin karakteri başka.İyi dekavun kokusu karışacak tabii eşinin annesi o dememiş ki. Haklı olsanız da üslubunuz yanlış demiş. Gerçekten ağzını dikmek falan hoş bir tabir mi sizce?
Neyin kafasını yaşıyosunTeşekkür ederim, ama boş verin. Herkesin karakteri başka.
Keskin sirke küpüne zarar demişler, sanırım yaşayarak öğrenecekler bunu.
iyi niyetle yaklaştım, üstüne bir de hakarete uğradım. Sıra her an size de gelebilir, bu yüzden boş verin. Tekrar teşekkür ederim.
Teşekkür ederim, ama boş verin. Herkesin karakteri başka.
Keskin sirke küpüne zarar demişler, sanırım yaşayarak öğrenecekler bunu.
iyi niyetle yaklaştım, üstüne bir de hakarete uğradım. Sıra her an size de gelebilir, bu yüzden boş verin. Tekrar teşekkür ederim.
Ben adaletli demedim, aynı kadının gelini ve damadına bakış açısı olarak yazılmış bir yazıyı aktardım.
Ki zaten yuva yıkmaya, kavga çıkartmaya çalışır o zaman tepki verilir dedim, onun dışında oğlu yemek yemiş mi, uyumuş mu gibi şeyleri merak etmesi oğlunun evlendiğini idrak edene ve geline alışana kadar normal dedim.
Boşuna evliliğin ilk 1-2 yılı tartışmalı geçer denmiyor, rayına oturması bunların zaman alıyor.
Okudum :) Benim kv geçin kp bile ne yemek yaptın diye sorardı, kuru fasulye, pilav ve cacık dedim. Aldığım cevap: sen de hep kilo yapan şeyler pişiriyorsun. Sanki kızartma, mantı vs dedim. Uzak değilim yani böyle şeylere. Yaşayıp geçtiğim, biten konu olunca, yol göstermek istemiştim.İlk mesajınıza istinaden yazdım, onu alıntıladım. Evliliği bozmaya çalışma dışında diğer müdahalelerden tepki verilmeyecek şey olarak bahsettiğiniz mesaj. Yemek yemiş mi merak etmek değil, ne yemek yapması gerektiğini söylüyormuş. Ayrıca "yediğimize içtiğimize gezdiğimize aldığımıza yani evde kullandığım çaya deterjana kadar" karışıyor demiş. Okumadınız mı? İlk mesajında yazmış.
15 senelik evli kaynim var. Hicte zamanla bitmiyor. Bazen kvde telde konusurken duyuyorum. 15 senedir evli oglu ama hala "Oglum sabah telefonu yanina birak duymuyorsun."Okudum :) Benim kv geçin kp bile ne yemek yaptın diye sorardı, kuru fasulye, pilav ve cacık dedim. Aldığım cevap: sen de hep kilo yapan şeyler pişiriyorsun. Sanki kızartma, mantı vs dedim. Uzak değilim yani böyle şeylere. Yaşayıp geçtiğim, biten konu olunca, yol göstermek istemiştim.
Israrla söylüyorum zamanla olmuyor bunlar. Ne kadar zaman derseniz kesin cevabı yok. Belki alışana kadar, belki yapar bu kız, halleder diye düşünene kadar bilmiyorum, ama sonuçta bitiyor.
İnsan sinirden deli oluyor ama, mesela eşi gelse bu başlığı görse? Karıcığım da karıcığım demez, aksine kavga çıkar, olmadığı anneci kişiliğe bürünür.
Erkekleri yönetebilince zaten istediği kadar konuşsun kv, kendi oğlu susturur onu. Ama annesi için böyle şeyler yazıldığını görürse olaylar tersine döner.
arkadaş kitabın ortasından kunuşunca işinize gelmiyor tabii hemen konunuz murdar oluyor.bu kafayla haklıyken haksız konuma düşersin azcık sabır be bu ne hırs bu ne acele.kimse kınadığını yapmadan ölmezmiş.inş erkek evladın olur sen de harika bir kaynana olursun.mundar değil murdar, bu aradaPeki benmi küfür hakaret ettim size?
Bence de sanane
Mundar ettin konumu
Konu sahibinin babası da kızını düşünüp damadın yaptığı her şeye karışsın o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?