Kv'nin ağzını dikcem yakında

Konu sahibinin babası da kızını düşünüp damadın yaptığı her şeye karışsın o zaman.

"Eve iyi bak, mesleğinde ilerle, kızımın hiçbir şeyini eksik etme, eve yiyecek olarak şunları al, yüzü süzülmüş eve et falan protein al, o da yoruluyor, ben nasıl annesine bulaşıkları yerleştirmeye yardım ediyorsan sen de et, kızımı tatile götür, şu şehire tatile götür, özel emeklilik sigortası yaptır" falan sürekli dır dır yapsın.

Damat ona, o damada alışır, zamanla her şey. Damat bir şey derse haklı da olsa haksız duruma düşer. Ha kavga sebebi olur, evliliği bozmaya çalışır, damat ancak o zaman tepki gösterebilir veya cevap verebilir. Ama kızını düşünüyor diye yapılmaz böyle.

Erkeğe olunca olmuyor değil mi? Erkek adamın işine, sorumluluklarına, keyfine karışmak yakışık almıyor. Hani adalet?

Ben adaletli demedim, aynı kadının gelini ve damadına bakış açısı olarak yazılmış bir yazıyı aktardım.
Ki zaten yuva yıkmaya, kavga çıkartmaya çalışır o zaman tepki verilir dedim, onun dışında oğlu yemek yemiş mi, uyumuş mu gibi şeyleri merak etmesi oğlunun evlendiğini idrak edene ve geline alışana kadar normal dedim.
Boşuna evliliğin ilk 1-2 yılı tartışmalı geçer denmiyor, rayına oturması bunların zaman alıyor.

İyi de kavun kokusu karışacak tabii eşinin annesi o dememiş ki. Haklı olsanız da üslubunuz yanlış demiş. Gerçekten ağzını dikmek falan hoş bir tabir mi sizce?

Çok teşekkürler bi oh çektim tercüman oldun bana

İyi de kavun kokusu karışacak tabii eşinin annesi o dememiş ki. Haklı olsanız da üslubunuz yanlış demiş. Gerçekten ağzını dikmek falan hoş bir tabir mi sizce?
Teşekkür ederim, ama boş verin. Herkesin karakteri başka.
Keskin sirke küpüne zarar demişler, sanırım yaşayarak öğrenecekler bunu.
iyi niyetle yaklaştım, üstüne bir de hakarete uğradım. Sıra her an size de gelebilir, bu yüzden boş verin. Tekrar teşekkür ederim.

Neyin kafasını yaşıyosun
Bence siz ikiniz az ötede oynayın
Üslubum rahatsız ettiyse bakmayın yorum yazmayın konuma

Rica ederim ne demek. Gerçekten iyi niyetle yaklaştığınızı gördüm ilk mesajınızdan itibaren. Ama bunu görebilmeyi sağlayan baktığımız açı tabii ki. Kayınvalide konusunda çok canı yanmış hanımlarla dolu bir forumdayız o yüzden topa tutulmadan susayım ben de. İyi geceler

Allahtan anneci değilmiş haftada dört gün diyorsunuz. İyi de haftada ki gün sayısı zaten yedi gün.
Ben o kadar sık hayatta gitmem valla.. Kendi anneme de o kadar gitmem. Kendi evim var ve eşimle vakit geçirmek isterim bu kadar sık giderseniz tabii her şey batar yüz göz olursunuz.
Bence o süreyi makul bir süreye çekin. O makul sürede haftada bir hadi en fazla iki yani...
Az git saygıyla mesafeyle anlaş geç. Laf sokuşturmalı falan geçinmezsiniz, sinir de olmazsınız.

İlk mesajınıza istinaden yazdım, onu alıntıladım. Evliliği bozmaya çalışma dışında diğer müdahalelerden tepki verilmeyecek şey olarak bahsettiğiniz mesaj. Yemek yemiş mi merak etmek değil, ne yemek yapması gerektiğini söylüyormuş. Ayrıca "yediğimize içtiğimize gezdiğimize aldığımıza yani evde kullandığım çaya deterjana kadar" karışıyor demiş. Okumadınız mı? İlk mesajında yazmış. O zaman oğlunun kayınbabasının da oğluna karışmasına razı olmalı.

Susmaz onlar cnm agzini diksen gene konusurlar sana tek tavsiyem takma duyma kendi bildigini oku birak konusupdursun esin anneci olsaydi napacaktin bnm gibi

Okudum :) Benim kv geçin kp bile ne yemek yaptın diye sorardı, kuru fasulye, pilav ve cacık dedim. Aldığım cevap: sen de hep kilo yapan şeyler pişiriyorsun. Sanki kızartma, mantı vs dedim. Uzak değilim yani böyle şeylere. Yaşayıp geçtiğim, biten konu olunca, yol göstermek istemiştim.
Israrla söylüyorum zamanla olmuyor bunlar. Ne kadar zaman derseniz kesin cevabı yok. Belki alışana kadar, belki yapar bu kız, halleder diye düşünene kadar bilmiyorum, ama sonuçta bitiyor.
İnsan sinirden deli oluyor ama, mesela eşi gelse bu başlığı görse? Karıcığım da karıcığım demez, aksine kavga çıkar, olmadığı anneci kişiliğe bürünür.
Erkekleri yönetebilince zaten istediği kadar konuşsun kv, kendi oğlu susturur onu. Ama annesi için böyle şeyler yazıldığını görürse olaylar tersine döner.

Sabredilmesi zor bir durummuş. Ama evet tamam, peki deyip geçiştirseniz ve bildiğinizi okumaya devam etseniz pes eder bir süre sonra bence. Siz de böyle kendinizi üzmemiş olursunuz hem.

15 senelik evli kaynim var. Hicte zamanla bitmiyor. Bazen kvde telde konusurken duyuyorum. 15 senedir evli oglu ama hala "Oglum sabah telefonu yanina birak duymuyorsun."
yok efendim Karina gostercem kocaya nasil bakilacagini yok. Sunu pisirsin. Yok dur ben onu aricam ihlamur yapsin. Kizi ariyor nebicim emrivakiler veriyor (cocugu parka gotur, onu yap bunu yap) Filan bunlar bunlar benim sahit oldugum kısa kısa anlar. Ben 1,5 senelik evliyim aynı uslupla bana o şekilde konusup emir veremez. Esimide aramaz cunku actirmiyordum. Ayrica verdigi emirlerde umurumda olmaz biliyor. Ikincisi kv ve kp ile aramizda buyuk bir tartisma cikmisti haksizlardi ve esim o tartismada tavrini oyle net koydu ki ogunden sonra daha iyi oldu diyebilirim. Yani kayinvalide ayni kayinvalide ama eltimin gordugu muameleyle, benimkinin arasinda daglar kadar fark var. Boynunu eğersen celladin cok olur diye bosuna demiyorlar.

Evlenmeden once oglu acmi tokmu dusunmeyen insanlar ogullari evlenince kiymetli oluyor. Yani simdi koskoca insan sormasan karisi da yapmasa akil edipte yemek yiyemeyecek mi yani. Ben bu tur seylerin kasitli yapildigina inaniyorum "bak bu evlilikte ben de varim" mesaji vermek icin.

Peki benmi küfür hakaret ettim size?
Bence de sanane
Mundar ettin konumu
arkadaş kitabın ortasından kunuşunca işinize gelmiyor tabii hemen konunuz murdar oluyor.bu kafayla haklıyken haksız konuma düşersin azcık sabır be bu ne hırs bu ne acele.kimse kınadığını yapmadan ölmezmiş.inş erkek evladın olur sen de harika bir kaynana olursun.mundar değil murdar, bu arada

Kv huyuysa herşeye maydanoz olmak, hiçte zamanla geçmez.. Çocuk olur bu seferde ona karışır, sahiplenir..
Sana tavsiyem he hee de geç , şunu pisirmi diyor oğlun onu sevmiyor de geç.. Deterjanla çaya karisiyormus ben o markaları seviyorum de söyle yani, her seferinde sustur..bir sure sonra bikacaktir
Bende oglan annesinin hiç karışmayi düşünmüyorum gelinime, yaşlılığımda başka planlarim var Allah nasip ederse tabi

Somucta agac kovugundan cikmiyor insanlar herkesin anne babasi var herkesin evladi kiymetli ama boyle kendini bilmez insanlara da pardon ama kavun degil uani koklayip alamiyooruz evlenmeden olabildigi kadar iyi gozlem yapmak gerek ama bazisi cok iyi oynuyor bence tepkiyi gerin aile yemegi olaylarını fazla yasamayin derim mesafe mesafe mesafe doyorum baska caresi yok

Güzel cevap bravo..Çok bilmişlerin hepsine gitsin bu cevap

konu sahibi nereye gitmiş. benim farkettiğim kv evin büyüğü benim hanımı da benim havasında dolaşmayı seviyor. ayıp ama cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…