Kv'nin ağzını dikcem yakında

Benim kayınvalidemde böyleydi canım ama ben sen anlat ben çoookk dinliyorum havası verdim kadın halen daha yapar ama takan kim ben eşimle mutluysam huzurluysam gerisi boşşşş çok sinir bozucular evet bende yaşadım ve ara ara yaşatır sağolsun işte dediğim gibi hiç tınlamam kendi bile diyor heyyyy kime diyom acaba bak dinliyormu diye aman ne dinleyecem 3 günlük dünyaya onumu dinlemeye geldim en güzel cevap duymazlıkdan gelmek dediklerinin birtanesini bile uygulama hergün ötmez çenesi ama yinede arada sırada konuşur eee hergün vırrrrvırrr yapmasından iyidir

Dediklerini zaten uygulamıyorum ama ben dayanamıcam gibi görünüyo güzel bi dille söylemeyi düşünüyorum' anne niye yorum yapıyosun müdahale ediyosun ben böyle yapıyorum böyle seviyorum her konuda yorum yapıyosun' gibi desem çokmu saçma olur:/

Bizimki başka bi boyutta kv
Başkalarının yanında yok bunu niye böyle aldın bu şöyle olur
Bu yemeğe bu konmaz (annesi öğretmemiş gibi hareketler)
Benim ailemin yanında oğluma bunu yedir, yok şunu pahalıya almışın
Kız için iyi bi yaşta oğluşum erken evlendi( bak bak bak cümleye bak)
Bi erkeğin hayatına başka kızlar girer evlenir ama kraliçe hep ben kalacağım huhihohuha falan
KİM çeker bunu yaa bıktıımm

Valla zor kadınlar bunlar kardeşim bizimkide böyle inanki bende bıkdım usandım ama ben sık görmüyorum evim uzak rabbim yardımcın olsun yaşamayan bilmez anlatınca palavra bile zannediyorlar seni çok iyi anlıyorum aynen başımda var benimde bazen diyorumkiii boşan oğlundan kökten kurtul bunlardan anasından babasından görümcelerden sonrada diyorki içimdeki ses yaaa yapma bak eşin melek gibi ailesi sevse eşin pislik olsa işin gerçekden zor ama bak senin tam tersi seni seven saygı duyan bir dediğini iki etmeyen eşin var boşver diğerlerini diyor ve bende takmıyorum işte yapılcak birşey olmuyor tatlım laftan sözden Anlamıyorlar bu modeller sen desen ne olacak zannediyorsun yırttınacak ağlayacak sızlanacak ben annelik yapıyorum sen bilmiyorsun diye bende denedim olmuyor olmuyorrr yalnız çok karıştımı benim aklım zekam yerinde neyin ne olduğu çok iyi biliyorum lütfen müdahale etmeyin diyorum susuyor o anda ama işte sonu gelmiyor bir türlü

Bende en azından sizin dediğiniz kadar söylemeyi düşünüyorum saygısızlık yapmadan biyerde dursun durmuyo çünkü
Farklı durumlarda var bizde tek çocuk ve babasıyla çalışıyo
Dediğiniz gibi eşim iyi olmasa bir dakika durmam boşanırım bunak kv yi çekmek içinmi evlendim

I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

Burada dertlerinizi, sorunlarınızı, sıkıntılarınızı anlatıp fikir alıyor olabilirsiniz, belki rahatlıyor da olabilirsiniz lakin üyelere ya da 3. Şahıslara aşağılayıcı yorumlar yapamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…