- 16 Mayıs 2016
- 643
- 941
- 23
çok teşekkürler. o zaman ben teste erken başlamamışım sevindim :) hadi bakalım inşallah yumurtlamam tam olarak gerçekleşir..1- silik çıkması normal
2- erken geç yumurtlama var
3- ben bazı aylar 11. gün bazı aylar 14. gün yumurtluyorum döngüm 30
çok teşekkürler. o zaman ben teste erken başlamamışım sevindim :) hadi bakalım inşallah yumurtlamam tam olarak gerçekleşir..
aynı koyuluk her zaman yakalana biliyor mu canım sen yakalaya biliyor musun her ay ?hadi inşallah ikisi de aynı koyulukta olunca değerlendir :)
aynı koyuluk her zaman yakalana biliyor mu canım sen yakalaya biliyor musun her ay ?
bende dikkat edeyim öyleyse akıntıya. Sen ne zamandır bebek istiyorsun canım?yakaladım canım ben ama akıntı takibi de yaptım akıntı olduğu günler sabah aşırı sılıktı
aksam bı yaptım koyulasmıs:)
Teşekkür ederim canım yorumun için. dün yaptım fotosunu çekmedim ama biraz daha koyuydu. erken mi geç mi ovulasyon oluşuyor onu bulmaya çalışıyorum. Ondan erken başladım zaten bide ilkini biraz acemilikten yanlış oldu bu sefer tam oldu bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah canım kucağımız daha fazla boş kalmaz..Adet bittiği gibi başlamalısın. Bazı kadınların erken oluyor.
serpilli hayat canım daha yeni başlamış devam et. Benim gönderdiğim resim vardı. Ordaki 13. Gündeki gibi olmalı.
bende dikkat edeyim öyleyse akıntıya. Sen ne zamandır bebek istiyorsun canım?
hadi bakalım inşallah. bizimde 1 sene olacak, bu ay hsg de çekildim, ovülasyon testinede başladım. inşallah güzel haberler alırız6 aydır olmuyor canım inş bu ay olur:=)
Evet normal gününe göre değişiyor yumurtlama günü yaklaştıkça koyuluşır t çizgisi eşit yada çok yakın olunca yumurtlama olduğunu gösteriyor.Kızlar teste çift çizgi çıktıktan sonra t çizgisi sonradan açılıyor ama hiç gitmiyor bu normal mi ? Sizde de öyle mi oluyordu merak ettim.
Bu şekilde..sizce durum ne??
Canım çift çizgiyi 2 gün üst üste gördüğümüzde ilişki nasıl olmalı ?gerçi benim ikinci çizgi çok koyu değildi ama ..Evet normal gününe göre değişiyor yumurtlama günü yaklaştıkça koyuluşır t çizgisi eşit yada çok yakın olunca yumurtlama olduğunu gösteriyor.
Eki Görüntüle 1866347 Kızlar ovulasyon testim böyle. Sizce pozitif mi ??
Çok iyi tam olması gereken böyleEki Görüntüle 1866347 Kızlar ovulasyon testim böyle. Sizce pozitif mi ??
Canım benim testlerime de bakabilr misin?Çok iyi tam olması gereken böyle
Canım çok teşekkür ederim cevapladığın içinÇok iyi tam olması gereken böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?