laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Canım çok teşekkür ederim cevapladığın için peki 3 gün üst üste ilişki mi olmalı kuzum?
Rica ederim canım. Normalde benim doktorum 2 günde bir söylüyor ama yapmanda bi sakınca yok sadece sperm sayısı ya da kalitesini düşürüyor sanırım ondan 2 günde bir söylüyorlar. Sen nasıl istersen öyle yap. Canım

kenzobaar 2 ve 3 Agustosu ins degerlendirmissindir.
CherryBlossom90 canim senin bu T hala devam ediyor 29 temmuz iyi ama tam ikisi ayni koyulukta degil. Benim bi ara boyleydi. Insan o gun ve sonrasini degerlendirmissindir. Bence sen yapmaya devam et cunku o tarihlerdeki cizgi tam ayni degil ve hala devam ediyor

Son düzenleme:
CherryBlossom90 canim senin bu T hala devam ediyor 29 temmuz iyi ama tam ikisi ayni koyulukta degil. Benim bi ara boyleydi. Insan o gun ve sonrasini degerlendirmissindir. Bence sen yapmaya devam et cunku o tarihlerdeki cizgi tam ayni degil ve hala devam ediyor[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim Canım benim bayağı yardımcı oldun. Evet değerlendirdim tamam ben devam yapacağım o zaman bakalım hayırlısı. .

Canım 1-3-4 ağustosta ilişki oldu..kaçırdım mı yoksa?

Canım çok teşekkür ederim cevapladığın için peki 3 gün üst üste ilişki mi olmalı kuzum?

Bu gece kesin degerlendirin

Yarın 11 13 arasında tekrar yapın çok çok hafif bi açılma bile olsa yumurta catlamış demektir o zaman da değerlendirin

Sonraki güne gerek yok tabii hafif açılma olmaz hala koyu devam ederse ona göre yorum yapmak lazım

Senin ki de benim gibi olmuş inan hiçbir fikrim yok belki arkadaşlar yardımcı olabilir bize. . Sen değerlendirdin mi o günleri?

En son bugün ki hala Açık bir ton da devam etmekte ne demek anlamadım.

29 pik 30 unda catlamış değerlendirseniz süper

29 pik 30 unda catlamış değerlendirseniz süper
Ay gulmekten yerlere yattim. Bende kullandigim icin belki bi faydam olur diye konuyu bi actim en son benim Yesam yazmiiis Kiz varya Laboquick sana bayilik falan versin sirf bu ovulasyon testlerini sat yorumla diye

Ay gulmekten yerlere yattim. Bende kullandigim icin belki bi faydam olur diye konuyu bi actim en son benim Yesam yazmiiis Kiz varya Laboquick sana bayilik falan versin sirf bu ovulasyon testlerini sat yorumla diye

Puhahahahahahha sesli güldüm valla bu senin konun mu yahu hahahag

Puhahahahahahha sesli güldüm valla bu senin konun mu yahu hahahag
Yok konuyu actim derken sagda en son msj yazilanlarda gorunce dikkatimi cekti baktim manasinda Vallahi hala guluyorum cok yasa emi ! Ozel msj aticam firmaya bu kadin sizin icin cok emek verdi diye hahaha

Yok konuyu actim derken sagda en son msj yazilanlarda gorunce dikkatimi cekti baktim manasinda Vallahi hala guluyorum cok yasa emi ! Ozel msj aticam firmaya bu kadin sizin icin cok emek verdi diye hahaha

Hahahah ayyy hepimiz hamile kalalım da sağlıklı bebetolar doğuralim da başka bir şey istemem :)

Hahahah ayyy hepimiz hamile kalalım da sağlıklı bebetolar doğuralim da başka bir şey istemem :)
Yok yok ben sana bi dukkan actircam. Hem satisini yap hem yorumla diye Masallah arkadas ben sana ovulaston testini 2 gun gosterdim hamile kaldim Allah vermis tabii de ben senin sansina inaniyorum beybisu :)

Yok yok ben sana bi dukkan actircam. Hem satisini yap hem yorumla diye Masallah arkadas ben sana ovulaston testini 2 gun gosterdim hamile kaldim Allah vermis tabii de ben senin sansina inaniyorum beybisu :)

Hahhaha Ayy hadi yaaa kendime Hayrim yok buradaki arkadaslara olsa keşke :)

Selam kızlar.
yesa canım benim salı günü ultrasonda 19 mm yumurtam görüldü çatlamamıştı.
Bugün kasık ağrım ve akıntım olunca test yaptım sonuç böyle yaptı.
Kaç gün çalışma olmalı sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…