- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 133
Teşekkür ettim kuzum cevapladığın için. Kk dan öğrendiğime göre sanırım 3 gün ilişki olmalıı..Uzman değilim ama bence pozitiffff degerlendir
ne güzel koyulaşmış seninki, muhakkak değerlendir.Eki Görüntüle 1866347 Kızlar ovulasyon testim böyle. Sizce pozitif mi ??
Eveeet benimkisinee de bir bakabilir misin ?Çok iyi tam olması gereken böyle
Rica ederim canım. Normalde benim doktorum 2 günde bir söylüyor ama yapmanda bi sakınca yok sadece sperm sayısı ya da kalitesini düşürüyor sanırım ondan 2 günde bir söylüyorlar. Sen nasıl istersen öyle yap. CanımCanım çok teşekkür ederim cevapladığın içinpeki 3 gün üst üste ilişki mi olmalı kuzum?
Canım 1-3-4 ağustosta ilişki oldu..kaçırdım mı yoksa?Rica ederim canım. Normalde benim doktorum 2 günde bir söylüyor ama yapmanda bi sakınca yok sadece sperm sayısı ya da kalitesini düşürüyor sanırım ondan 2 günde bir söylüyorlar. Sen nasıl istersen öyle yap. Canım
kenzobaar 2 ve 3 Agustosu ins degerlendirmissindir.
CherryBlossom90 canim senin bu T hala devam ediyor 29 temmuz iyi ama tam ikisi ayni koyulukta degil. Benim bi ara boyleydi. Insan o gun ve sonrasini degerlendirmissindir. Bence sen yapmaya devam et cunku o tarihlerdeki cizgi tam ayni degil ve hala devam ediyor
Bugünki de böyle kızlar
Canım çok teşekkür ederim cevapladığın içinpeki 3 gün üst üste ilişki mi olmalı kuzum?
Bu şekilde..sizce durum ne??
Senin ki de benim gibi olmuş inan hiçbir fikrim yok belki arkadaşlar yardımcı olabilir bize. . Sen değerlendirdin mi o günleri?
En son bugün ki hala Açık bir ton da devam etmekte ne demek anlamadım.
Bugünki de böyle kızlar
Ay gulmekten yerlere yattim. Bende kullandigim icin belki bi faydam olur diye konuyu bi actim en son benim Yesam yazmiiis29 pik 30 unda catlamış değerlendirseniz süper
Ay gulmekten yerlere yattim. Bende kullandigim icin belki bi faydam olur diye konuyu bi actim en son benim Yesam yazmiiisKiz varya Laboquick sana bayilik falan versin sirf bu ovulasyon testlerini sat yorumla diye
Yok konuyu actim derken sagda en son msj yazilanlarda gorunce dikkatimi cekti baktim manasindaPuhahahahahahha sesli güldüm valla bu senin konun mu yahu hahahag
Yok konuyu actim derken sagda en son msj yazilanlarda gorunce dikkatimi cekti baktim manasindaVallahi hala guluyorum cok yasa emi ! Ozel msj aticam firmaya bu kadin sizin icin cok emek verdi diye hahaha
Yok yok ben sana bi dukkan actircam. Hem satisini yap hem yorumla diyeHahahah ayyy hepimiz hamile kalalım da sağlıklı bebetolar doğuralim da başka bir şey istemem :)
Yok yok ben sana bi dukkan actircam. Hem satisini yap hem yorumla diyeMasallah arkadas ben sana ovulaston testini 2 gun gosterdim hamile kaldim Allah vermis tabii de ben senin sansina inaniyorum beybisu :)
Olur olur tatliskom benim demek ki var daha zamani. Bak yakindan biliyosun neler yasadigimi... saglikli olsunlar da :)Hahhaha Ayy hadi yaaa kendime Hayrim yok buradaki arkadaslara olsa keşke :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?