Laf eden damat adayı

Kardesiniz kac yasinda

Yarin birgun anasina temizligi gonderincede kardesinizimi dusunecek acaba
Manipulatif bencede
Sürekli kıza sinirleniyor bizimki de altta kalan biri değil ama çocuk laf edip duruyor kızın canı sıkıldı hadi bize ne kendi ilişkisi de şimdi kendi kardeşimi kullanmış gibi olduk adam öyle diyo

Evet en doğrusu bu olur bence de

Evet en doğrusu bu olur
Kardesiniz kac yasinda
30 yasinda

Ben o zaman hiç negatif yorum yapıp kızı gaza getirmeyeyim. Çocuk yüzüne kapamış zaten bir iki saat olmuştur hala da yazmamış. Öyle saçma ki konu

Ben o zaman hiç negatif yorum yapıp kızı gaza getirmeyeyim. Çocuk yüzüne kapamış zaten bir iki saat olmuştur hala da yazmamış. Öyle saçma ki konu
Ayy. 3 yaşındaki oğlan çocuğu gibi kardeşiniz bu adamı tanımasa da olur yani. Sen birşey deme o kendi yolunu bulur. Sonra sen bozdun olur. Ama bu adamı iyice bir düşünsün. Yüzsüz bide kıza trip mi yapmış

ben boyle yorucu iliskileri sevmiyorum . zamaninda da boyle iliskilerimi hep bitirdim iliski dedigin insani yormamali huzur vermeli
Kesinlikle. Yani kardeşim de baya modu düşük hep stres dolu biri olmuş. Eskiden boyle değildi. Neşe doluydu. Sürekli mutsuz kız. Seviyorlar da belli ama hayırlısı olsun insallah

Kardeşim 30 yaşında adam da aynı yaşlarda valla

Yok daha neler. Ergen kavgası ki bu.
Madem öyle "ben 30 yaşındayım, kimi yardıma çağırcağımı, kimi çağıtmayacağımı bilirim. Erkekler karışmaz öyle şeylere. İlk ve son olsun" deyiversin.

Arkadaşımın bir sevgilisi vardı. Kız aileyle bir sıkıntı yaşarsa inanılmaz derecede gaz verirdi kıza. Evden çık, sakın para verme ailene, kavga çıkar, haberleri olmadan başka şehire tayin al gibi.

Sorunca seni düşünüyorum ailene karşı koruyorum diyor. Ancak kendisi dehşet derecede talepkardı. Manipule ediyor kardeşinizi.

Evet iste onu sordu kız bana. Kız sakın bir şekilde sen biraz sinirlendin sakinleşince konuşalım demiş çocuk üstüne gidip söyle boyle sesini yükselince. Başım ağrıyor demiş bizimki. Adam da iyi madem seni düşündük deyip suratına kapamis
Daha da yazmamış
Şimdi yazınca napayim diyor. Adam simarmis bence de. Yani on dakika söylendi abla dedi ttamam Ben seviyorum temizliği dedikçe daha da yükseldi dedi. Söylendi durdu sürekli şikayet etti sanki o çalıştı dedi

Bu ilk olay mı yoksa hep mi böyle?

Evet iste ben de ondan rahatsız oldum. Yani neden yardım etmediler de geç. Sürekli bizimle arasını bozmaya çalışıyor. Arkadaşları için de bir tane düzgün arkadaşın yok demiş kıza
Oysa baya iyi kızlar var çevresinde

Abla kardeş, evlilik niyetiyle birileriyle görüşüyorsunuz diye; kişiliklerinizden ödün vermeyin.Her söylenen lafı sineye çekmeyin; sınırlarınızı ve haklarınızı koruyun.

Bu ilk olay mı yoksa hep mi böyle?
Detayını bilmiyorum ama eskiden çok sosyal olan kız sürekli evde. Arkadaşları ile alakalı da olumsuz yorum yapiyormus. Kardeşim zaten agresif cevap veriyorum ama daha üste çıkıyor kavgaya dönüyor en sonunda arıyor soruyor barisiyoruz dedi. Kızı yalnizlastirmaya çalışıyor sanki ama bilmiyorum

Kardeşinize şimdiden geçmiş olsun. Ama kendi aralarında çözmesi gerek. Belli ki evliliklerinde ota b*ka karışıp küçük meseleleri büyütecek biri o yüzden çok çok iyi düşünmeli. Hayır o kadar saçma bi tartışma ki hatta bomboş. Ayrıca öyle kindi innimi bili yirdim it dirim demesin hiç annesine onu söyleyecek yürek yok onlarda

Offf klasik her halta burnunu sokan erkek modeli. Kardeşinizi yalnızlaştırmaya çalışıyor olabilir.

Abla kardeş, evlilik niyetiyle birileriyle görüşüyorsunuz diye; kişiliklerinizden ödün vermeyin.Her söylenen lafı sineye çekmeyin; sınırlarınızı ve haklarınızı koruyun.
Kesinlikle haklısınız. Ben daha net ifade ederim kendimi ama kardeşim daha narin bu konularda

Banada öyle geldi. Yalnızlaştırıp kendisine bağlayacak. Hayatta birtek o varmış gibi olucak. Kızı manipüle ediyor. Bence tanımasın kardeşiniz böyle bir insanı. Yeterince tanıtmış zaten. Evlendiklerinde ne olacak? Heran tartışma potansiyeli, her işine karışıcak, eleştirecek.

Kesinlikle ya, konu sahibi kardeşin en sinir bozucu insan tipi. Daha tanışmadan sizi dolduruyor iki gram stresini atmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…