Kardesiniz kac yasindaBen de ona sinirlendim biraz kullanıyorlar seni falan. Sabahın köründe geldik biz de oturmadık kaldı ki ona ne. Hani hepimiz arası aşırı iyi olan kisileriz. Tüm gün yatsa ben yapsam gocunmam kalk kız ben iş yaptım sen de akşam çay koy derim güler geçeriz. Sanki eziyet ettik anlamadım
Sürekli kıza sinirleniyor bizimki de altta kalan biri değil ama çocuk laf edip duruyor kızın canı sıkıldı hadi bize ne kendi ilişkisi de şimdi kendi kardeşimi kullanmış gibi olduk adam öyle diyoYarin birgun anasina temizligi gonderincede kardesinizimi dusunecek acaba
Manipulatif bencede
Evet en doğrusu bu olur bence deUmarım damat bey kardeşinizle evlendiğinde ev işlerinde kardeşinize yardım eder de şimdiki gibi ahkam kesmez sadece.
Gereksiz bir tartışma olmuş, bence kafası başka bir şeye bozuktu ama saçma sapan bir konu ile kardeşinize patladı. Bence telefonu açsın açık açık kırıldığını ve üzüldüğünü, bu tarz konularda ileride bu şekilde sert tepkiyle karşılaşmamak istediğini, sadece biraz şımartılmak istediği için yorgunluğunu dile getirdiğini söylesin. Açık sözlülük güzeldir.
Evet en doğrusu bu olurUmarım damat bey kardeşinizle evlendiğinde ev işlerinde kardeşinize yardım eder de şimdiki gibi ahkam kesmez sadece.
Gereksiz bir tartışma olmuş, bence kafası başka bir şeye bozuktu ama saçma sapan bir konu ile kardeşinize patladı. Bence telefonu açsın açık açık kırıldığını ve üzüldüğünü, bu tarz konularda ileride bu şekilde sert tepkiyle karşılaşmamak istediğini, sadece biraz şımartılmak istediği için yorgunluğunu dile getirdiğini söylesin. Açık sözlülük güzeldir.
30 yasindaKardesiniz kac yasinda
Ben o zaman hiç negatif yorum yapıp kızı gaza getirmeyeyim. Çocuk yüzüne kapamış zaten bir iki saat olmuştur hala da yazmamış. Öyle saçma ki konuBen olsam yüzyüze buluştuğumuzda konuyu açarım ve böyle şeylerden hoşlanmadığımı söylerim. Buna dikkat etmesinin benim için önemli olduğunu söylerim. Bunu beni korumak gibi algılamadığımı zaten bunun bir korumak olmadığını söylerim. Ama trip, tavır vs gibi işlere girmem.
Ayy. 3 yaşındaki oğlan çocuğu gibi kardeşiniz bu adamı tanımasa da olur yani. Sen birşey deme o kendi yolunu bulur. Sonra sen bozdun olur. Ama bu adamı iyice bir düşünsün. Yüzsüz bide kıza trip mi yapmışBen o zaman hiç negatif yorum yapıp kızı gaza getirmeyeyim. Çocuk yüzüne kapamış zaten bir iki saat olmuştur hala da yazmamış. Öyle saçma ki konu
Kesinlikle. Yani kardeşim de baya modu düşük hep stres dolu biri olmuş. Eskiden boyle değildi. Neşe doluydu. Sürekli mutsuz kız. Seviyorlar da belli ama hayırlısı olsun insallahben boyle yorucu iliskileri sevmiyorum . zamaninda da boyle iliskilerimi hep bitirdim iliski dedigin insani yormamali huzur vermeli
Kardeşim 30 yaşında adam da aynı yaşlarda valla
Evet iste onu sordu kız bana. Kız sakın bir şekilde sen biraz sinirlendin sakinleşince konuşalım demiş çocuk üstüne gidip söyle boyle sesini yükselince. Başım ağrıyor demiş bizimki. Adam da iyi madem seni düşündük deyip suratına kapamisAyy. 3 yaşındaki oğlan çocuğu gibi kardeşiniz bu adamı tanımasa da olur yani. Sen birşey deme o kendi yolunu bulur. Sonra sen bozdun olur. Ama bu adamı iyice bir düşünsün. Yüzsüz bide kıza trip mi yapmış
Bu ilk olay mı yoksa hep mi böyle?Evet iste onu sordu kız bana. Kız sakın bir şekilde sen biraz sinirlendin sakinleşince konuşalım demiş çocuk üstüne gidip söyle boyle sesini yükselince. Başım ağrıyor demiş bizimki. Adam da iyi madem seni düşündük deyip suratına kapamis
Daha da yazmamış
Şimdi yazınca napayim diyor. Adam simarmis bence de. Yani on dakika söylendi abla dedi ttamam Ben seviyorum temizliği dedikçe daha da yükseldi dedi. Söylendi durdu sürekli şikayet etti sanki o çalıştı dedi
Evet iste ben de ondan rahatsız oldum. Yani neden yardım etmediler de geç. Sürekli bizimle arasını bozmaya çalışıyor. Arkadaşları için de bir tane düzgün arkadaşın yok demiş kızaYok daha neler. Ergen kavgası ki bu.
Madem öyle "ben 30 yaşındayım, kimi yardıma çağırcağımı, kimi çağıtmayacağımı bilirim. Erkekler karışmaz öyle şeylere. İlk ve son olsun" deyiversin.
Arkadaşımın bir sevgilisi vardı. Kız aileyle bir sıkıntı yaşarsa inanılmaz derecede gaz verirdi kıza. Evden çık, sakın para verme ailene, kavga çıkar, haberleri olmadan başka şehire tayin al gibi.
Sorunca seni düşünüyorum ailene karşı koruyorum diyor. Ancak kendisi dehşet derecede talepkardı. Manipule ediyor kardeşinizi.
Kızlar konuyu kardeşim için açıyorum. Nasıl bir tepki vermeliyim kardeşim nasıl tepki vermeli fikrinizi merak ediyorum. O da bana soruyor sağlıklı bir cevap vermek istiyorum.
Kardeşim bir çocukla beraber yaklaşık üç dört aydır çocukla evlilik niyeti ile birbirlerini tanıyorlar. Bizden şahsen kimse tanısmadi ama haberimiz var ailecek onun bizden, bizim ondan. Bayram için ben ailemin yanına geldim. Kuzenim de geldi yanımıza. Bugün temizlik yapılacaktı biz tatlıları yaptık yemekleri hazırladık, kardeşim de karınca gibi sever temizliği, koca evi kendi temizledi. Yardim teklif ettik ayak altında istemedi bizi kendi başına daha hızlı oluyormuş. Akşam da erkek arkadaşı aramış. Kız da yoruldum ettim falan nazlaniyordu çocuğa birden suratı düştü kızın.
Dediğine göre çocuk dört beş kere onlar niye yardım etmedi sen neden yoruluyorsun çok yoruldun evde annem olsa bile kalk yardım et derim ben falan söylenmiş. Kız da çocuk teli açtığında beri söylendiği için ben kendim yapmak istedim onlar da şunları yaptı falan açıklama yapıyor. Çocuk sinirlenmiş iyice. En son da kardeşim sakin bir şekilde kapatalım sen sinirlendin sakinleş öyle konuşalım dedi. Çocuk da ben sakinim ama kizdim sen yoruluyorsun falan söylenmeye devam etmiş.kardesim de zaten yoruldum tel açtığından beri bağırıp duruyorsun başım ağrıdı demiş. Çocuk da kizdim napayim demis. Kardeşim de bir kere söyledin tamam üç dört seferdir soyleniyorsun aradığından beri demis. Cocuk da tamam kapatalım sonra konuşalım deyip çat diye kapamış. Kız yanımıza geldi surat bembeyaz. Temizlik dediği de evi süpürüpsildi biz yemekleri yapıp toz alıp balkon yikadik. Hani iş yıkma durumu yok olsa bile ona ne? Onun dışında kardeşime olan durumu da garip Kız böyle dedikten sonra kusura bakma dememiş. Şimdi kardeşim nasıl davranmalı? Ben nasıl tepki vermeliyim? Aramızda iş güç lafı olmaz zaten biz de tüm gün mutfakta sarma baklava falan yaptık. Yaklaşık bir saat önce oldu olay bize soruyor yazınca arayınca napayim diye?
Detayını bilmiyorum ama eskiden çok sosyal olan kız sürekli evde. Arkadaşları ile alakalı da olumsuz yorum yapiyormus. Kardeşim zaten agresif cevap veriyorum ama daha üste çıkıyor kavgaya dönüyor en sonunda arıyor soruyor barisiyoruz dedi. Kızı yalnizlastirmaya çalışıyor sanki ama bilmiyorumBu ilk olay mı yoksa hep mi böyle?
Evet iste ben de ondan rahatsız oldum. Yani neden yardım etmediler de geç. Sürekli bizimle arasını bozmaya çalışıyor. Arkadaşları için de bir tane düzgün arkadaşın yok demiş kıza
Oysa baya iyi kızlar var çevresinde
Kesinlikle haklısınız. Ben daha net ifade ederim kendimi ama kardeşim daha narin bu konulardaAbla kardeş, evlilik niyetiyle birileriyle görüşüyorsunuz diye; kişiliklerinizden ödün vermeyin.Her söylenen lafı sineye çekmeyin; sınırlarınızı ve haklarınızı koruyun.
Banada öyle geldi. Yalnızlaştırıp kendisine bağlayacak. Hayatta birtek o varmış gibi olucak. Kızı manipüle ediyor. Bence tanımasın kardeşiniz böyle bir insanı. Yeterince tanıtmış zaten. Evlendiklerinde ne olacak? Heran tartışma potansiyeli, her işine karışıcak, eleştirecek.Detayını bilmiyorum ama eskiden çok sosyal olan kız sürekli evde. Arkadaşları ile alakalı da olumsuz yorum yapiyormus. Kardeşim zaten agresif cevap veriyorum ama daha üste çıkıyor kavgaya dönüyor en sonunda arıyor soruyor barisiyoruz dedi. Kızı yalnizlastirmaya çalışıyor sanki ama bilmiyorum
Kesinlikle ya, konu sahibi kardeşin en sinir bozucu insan tipi. Daha tanışmadan sizi dolduruyor iki gram stresini atmak için.Kardeşiniz bence ilişkisini size taşımamalı. Madem evlilik üzerine konuşuyorlar, evlilik kafasında olan biri sorunları da kendi çözmeli. Ha size anlatır ama ne yapayım ne diyeyim diye sorması bana çok çocukça geldi.
Biz bu şekilde iş bölümü yaptık deyip kapatmalıydı konuyu, kimseye bir şey açıklamak zorunda değil. Eş adayı kişi de ben seni düşünüyorum tavırlarında söylemiştir ama karıştırmamayı kardeşiniz yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?