Laf eden damat adayı

Bu daha fragman. Evlenince karısının ailesine takacak, karısını fitleyecek bir tip. Ben sevmedim tavrını. Kardeşiniz iyi düşünsün
Kocaman kadın diyorum kendi karar verir ama bir tane arkadaşı kalmadı cevresinde. Wp gruplarından bile çıkmış kız orda çünkü kötü kızlar varmış allahim yarabbim çocuk öyle demis

Ben o zaman hiç negatif yorum yapıp kızı gaza getirmeyeyim. Çocuk yüzüne kapamış zaten bir iki saat olmuştur hala da yazmamış. Öyle saçma ki konu
Adam genel olarak böyle biri mi? İlk defa mı böyle saçmaladı. Yüze telefon kapatıp sırf böyle saçma bir mevzu yüzünden trip atmak ne? Hem de kendisi çıkarıyor tartışmayı. Adamın genel hali buysa, başka bir şey etkisinde kalıp kıza patlamadıysa ilişkinin devamını bir kez daha düşünsün. Siz direk ayrılın falan demeyin tabi ama kardeşinizle iyi bir dille güzelce konuşun. Ciddiyete ilerleyen bir ilişkiyse bir kez daha düşünsün veya biraz ertelesinler evlilik işini.

Bize karşı da böyle yapması kötü oldu biz birbirini seven bir aileyiz neredeyse kız bize tavir alacakti bayram bayram yaptığına bak

Her detayı erkeklere anlatmayacaksınız en iyileri bile laf etmeye başlıyor.

Bu adam hem manipulatif hem narsistmi desem ne desem bilemedimki cok itici bi tip
Daha flortte bunu yapiyosa evlenince kimseyle gorusturmez . Ablan kiskaniyi, annen evlat ayiriyo cart curt bahanelerle sizdende sogutur

Kaynanasina kizan gelin gibi neden ablan ev supurmedi diye kıza fırça çekip yüzüne kapatmış ay bu ne cidden çok sacma

Kesinlikle ya, konu sahibi kardeşin en sinir bozucu insan tipi. Daha tanışmadan sizi dolduruyor iki gram stresini atmak için.
Evet ben gıcık oldum valla. Ben kullaniyormusum kuzenim bencilmis falan. Misafir geldik buraya yine de kendi baba evimiz sonuçta yoldan geldik valla akşama kadar ywrdim ettik mutfakta

Bu adam hem manipulatif hem narsistmi desem ne desem bilemedimki cok itici bi tip
Daha flortte bunu yapiyosa evlenince kimseyle gorusturmez . Ablan kiskaniyi, annen evlat ayiriyo cart curt bahanelerle sizdende sogutur
Evet bunu da demiş biliyor musun? Annem beni kayiriyormus

Çocuk “ben senin iyiliğini düşünüyorum “ ayağına kardeşini manipüle ediyor gibi geldi bana da bu dediklerinden sonra. Tabi sadece bu olaydan çıkarımda bulunamayız, ama her şeye de burnunu sokmasın yani sonuçta kendi mi yoruldu ona ne ki?

Kardeşiniz de size bence yansıtmamalı sizin de ön yargınız oluşuyor çünkü.

Çocuk sürekli kardesimle telefonda görüşmek istiyor buluşmak istiyor başkası ile konuşunca trip atiyor onlar sana iyi örnek olmuyor falan diyormuş. Hatta cafeye bile giderken kız suçluluk duyuyorum abla diyor

Evet ben gıcık oldum valla. Ben kullaniyormusum kuzenim bencilmis falan. Misafir geldik buraya yine de kendi baba evimiz sonuçta yoldan geldik valla akşama kadar ywrdim ettik mutfakta
İste bazı insanlar böyle. Anlatır anlatır sonra hiç bir şey olmamış gibi davranmani bekler. Sen dolarsin boşu boşuna.
Boylelerinin evliliğinden de çok hayır gelmez.
Benim teyzem de böyleydi. Her ayrılmaya karar verdiğinde cagirirdi şöyle dedi böyle yaptı. Aklı olan herkes gibi 'ayril' derdik, bir bakardik bir hafta sonra Elele gelmişler. Yıllarca bedava bebeklerine baktık, kocası kendi çocuğundan ayirmayan- akşamları göğsünde uyutan babam icin 'o şerefsiz' ile başlayan cümle kurmuş.
Bu bizim kulagimizda sonra aldı adamı getirdi tekrar yanımıza. Ya biz bu adamin nasıl bakalım yüzüne.
Tabii annem de ağzına geleni söylerdi o adam için , Bosansin diye. Muhtemelen teyzem onları da aldığı gibi yetiştirirdi,adam da oyle kinlenmisti bize.
Ablam da daha sevgiliyken benimle ilgili , önyargı olacak bir şey söylemis çocuğa, sonra nişanlandilar,evlendiler falan. Eniştem bayağı uyuz oluyrodu bana, hatta benden ötürü (kesinlikle hiç bir alakam yok) kavga bile etmişlerdi. Sonra neyse ki evlenince bu huyunu bıraktı, on yıldır müko ilişkimiz.
Kardeşinizi uyarın, size böyle şeyleri anlatıp anlatıp sizi de doldurmasin, yarın akraba olursanız sorun yaşamayın

Ben hiç hoşlanmadım sevgili kişisinden. Evlenince sizle kardeşinizin arasını bozmak, kardeşinizi yanlız bırakmak (kendine mahkum bırakmak) için uğraşacak gibi hissettim okuyunca. Dikkat etsin kardeşiniz, kendi aklı olduğunu, kararlarına saygı duyması gerektiğini de gerekirse sertçe anlatsın.

Evet çok haklisiniz. Kardeşim ketumdur aslında ilk defa biz ısrar edince anlattı hepsini. İnşallah hayırlısı olur ama bilmesem daha iyiydi

Şimdi sordum da ilk mesaj gelmiş kardeşime. çocuk tabak fotosu atip akşam yemeğim hayatım yazmış. Suratına kapatıp şu mesajı atmak da garip anlamıyorum artık ilişkileri.

Kardeşinize söyleyin ilişkisindeki problemleri size anlatmasın. Daha tanımadan çocuk hakkında kötü düşünmenize sebep olmuş. Kalkıp size bana seni kullanıyorlar dedi şeklinde olayları aktarması yanlış. Yarın güne oynaya barışırlar siz sinir olduğunuzla kalırsınız

Valla öyle olacak sanki şu an konuşuyorlar iceride

Kocaman kadın diyorum kendi karar verir ama bir tane arkadaşı kalmadı cevresinde. Wp gruplarından bile çıkmış kız orda çünkü kötü kızlar varmış allahim yarabbim çocuk öyle demis
Şunu 3. 4 aylık biri için yapan insana ( kardeşinize) hiç birşey anlatamazsınız. Geçmiş olsun atı alan Üsküdar'ı çoktan geçmiş.

Şunu 3. 4 aylık biri için yapan insana ( kardeşinize) hiç birşey anlatamazsınız. Geçmiş olsun atı alan Üsküdar'ı çoktan geçmiş.
Aşık da değil aslında ama anlamadım yani çocuk kendi istiyor koşuyor peşinden. İlgi hoşuna gidiyor kardeşimin. Yüzüne de dedim bunu.

Şu durumda zaten damat adayi ilgilendiren bir durum yok bu bayram temizligi herkez bir işin ucundan tutar bu her bayram böyledir madem öyle kiyamiyor o zaman kadin tutucakti kiz arkadaşida oturcakti .senin eşinde desin o zaman benim karim yoruldu niye yemekleri yapiyor ya .daha evlenmemiş karişmaya ne hakki var birde bayram öncesi niye kizin morelini bozuyor kardesi kuzeni gelmiş kiz kardeşiniz arasin konuşsun herkez ortak temizlik yaptik ben evi temizledim kardesimde yemekleri onu bunu yapti diye .hoş buni demek zorunda da degil cok düşünüyorsa evlendiginde kadin tutsun yorulmasin.hic sevmem boyle erkekleri

Kızı yalnizlastirmaya çalışıyor sanki ama bilmiyorum
Bilmeyecek ne var ayan beyan ortada olan şeyi? Yapmaya çalıştığı şey tam da bu. Okudukça mesajlarınızı şaşırdım, bu adam çok tehlikeli, herşeyi planlı programlı yapıyor. Kardeşiniz eğer bu adamdan ayrılmaz ve evlenirse, yanlız ve mutsuz, depresif bir hayatı olacak. Çok sosyal, cıvıl cıvıl kız ne hale gelmiş baksanıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…