Aman aklınca şakalaşmış işte. her lafa da konu açmayıverin yahu.Merhabalar çok teşekkür ederim şimdiden yapacağınız yorumlar için. Uzun yıllardır evliyim. Adet dönemim girmişti araya vs derken araya bayram falan da girince eşimle aramızda ilişki vs olmamıştı neredeyse 17 gün. Neyse adet dönemi bitince oldu . Sonra ertesi gün zaten senin ihtiyacın vardı benim yoktu gibi şakayla karışık bişeyler saçmaladı. Çok sinirlendim. Dedim ki bu kadar zamanda senin ihtiyacının da olmaması bana başka şeyler düşündürür. Başladı saçmalamaya yok olduğunu görmedin mi yok bilmem ne sinirlerim tepeme çıktı
Uzak kalmanın verdiği sinir bozukluğuyla ne dediğini bilememiş bence.bazen benim ilişkimde de oluyor.araya özlem girince saçmalamalar başlıyor.uzatmayın derim.sonrasında da hatasını anlamış gibi kem küm etmiş zaten.Merhabalar çok teşekkür ederim şimdiden yapacağınız yorumlar için. Uzun yıllardır evliyim. Adet dönemim girmişti araya vs derken araya bayram falan da girince eşimle aramızda ilişki vs olmamıştı neredeyse 17 gün. Neyse adet dönemi bitince oldu . Sonra ertesi gün zaten senin ihtiyacın vardı benim yoktu gibi şakayla karışık bişeyler saçmaladı. Çok sinirlendim. Dedim ki bu kadar zamanda senin ihtiyacının da olmaması bana başka şeyler düşündürür. Başladı saçmalamaya yok olduğunu görmedin mi yok bilmem ne sinirlerim tepeme çıktı
17 gün içinde talep etti de siz mi hayır dediniz , ona karşılık mı Şakalaşmış ,eşim bana söylese güler geçerdim " İşime yaradın fena mı " Derdim. Başka sorunlarınız varsa bilemem.Merhabalar çok teşekkür ederim şimdiden yapacağınız yorumlar için. Uzun yıllardır evliyim. Adet dönemim girmişti araya vs derken araya bayram falan da girince eşimle aramızda ilişki vs olmamıştı neredeyse 17 gün. Neyse adet dönemi bitince oldu . Sonra ertesi gün zaten senin ihtiyacın vardı benim yoktu gibi şakayla karışık bişeyler saçmaladı. Çok sinirlendim. Dedim ki bu kadar zamanda senin ihtiyacının da olmaması bana başka şeyler düşündürür. Başladı saçmalamaya yok olduğunu görmedin mi yok bilmem ne sinirlerim tepeme çıktı
Ben mi yok dedim de öyle diyorsunuz regl oldum:) az bile demiş ben daha çok laf sokardım. 17 gün ne be.
Ona tamam da kendi ihtiyacı yok muE doğru değil mi ? Regl sonrası kadınların çok ihtiyacı olur.
Hayır değildikHer şakanın altında bir gerçek yatar ama eşinizi en iyi tanıyan sizsiniz yani aldattığından bir şüpheniz varsa bu şaka sizi sinirlendirmiştir ama öbür türlü kendi kendini rahatlattıysa ona da artık olan olmuş yapacak bisey yok .
Şeyi anlamadım
Regl oldunuz sonra bayram oldu sonra bayram bitti yeniden adet oldunuz ve daha sonra mı ilişki oldu nasıl yani 17 günde iki kere mi regl oldunuz ayrıca bayram falan ne alaka ya geceleri evinizde değil miydiniz?
Erkeklerin bazen şaka algısı çok salak saçma olabiliyor. Bende birkaç kez yorgun uyandığımda eşime üstümden tren geçmiş gibiyim dedim geçmedim falan diye güler. Ama senin ihtiyacındı muhabbeti boş hani eli şeyinde geziyolarMerhabalar çok teşekkür ederim şimdiden yapacağınız yorumlar için. Uzun yıllardır evliyim. Adet dönemim girmişti araya vs derken araya bayram falan da girince eşimle aramızda ilişki vs olmamıştı neredeyse 17 gün. Neyse adet dönemi bitince oldu . Sonra ertesi gün zaten senin ihtiyacın vardı benim yoktu gibi şakayla karışık bişeyler saçmaladı. Çok sinirlendim. Dedim ki bu kadar zamanda senin ihtiyacının da olmaması bana başka şeyler düşündürür. Başladı saçmalamaya yok olduğunu görmedin mi yok bilmem ne sinirlerim tepeme çıktı
Bizde bayram tatili koymuştuk araya 1 haftaBayram resmi tatil miydı, niye olmuyor ki bayramda
vay sevgilimi yaptınUzak kalmanın verdiği sinir bozukluğuyla ne dediğini bilememiş bence.bazen benim ilişkimde de oluyor.araya özlem girince saçmalamalar başlıyor.uzatmayın derim.sonrasında da hatasını anlamış gibi kem küm etmiş zaten.
E başkasının evinde bizde yapmayız böyle işlerBizde bayram tatili koymuştuk araya 1 haftagenelde misafir gelir yatılı yada biz başka şehre gideriz mecbur koyulabiliyo bikaç gün böyle
Kadın eşi eşi . Eskort değil.:) az bile demiş ben daha çok laf sokardım. 17 gün ne be.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?