- 3 Mart 2013
- 1.546
- 3.676
- 333
- 33
Kadın eşi eşi . Eskort değil.
17 gün uzun bir süre masturbasyon yapmıştır,yapılır yani.Merhabalar çok teşekkür ederim şimdiden yapacağınız yorumlar için. Uzun yıllardır evliyim. Adet dönemim girmişti araya vs derken araya bayram falan da girince eşimle aramızda ilişki vs olmamıştı neredeyse 17 gün. Neyse adet dönemi bitince oldu . Sonra ertesi gün zaten senin ihtiyacın vardı benim yoktu gibi şakayla karışık bişeyler saçmaladı. Çok sinirlendim. Dedim ki bu kadar zamanda senin ihtiyacının da olmaması bana başka şeyler düşündürür. Başladı saçmalamaya yok olduğunu görmedin mi yok bilmem ne sinirlerim tepeme çıktı
Sizi hatırladım. Kadınlara verdiğiniz değeri de bir kaç konudan. Yorum yok o yüzden.E tamam ben de kocamı eskort olarak görmüyorum zaten kendimi eşi yerine koydum. İnsan özlemez mi eşini 17 gün adet mi olur? Herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı? Siz kocanızı ne görüyorsunuz bu arada hayret bi şey ya.
Bayram ne alaka? Bayramda seks yapılmıyor mu?Adet dönemim girmişti araya vs derken araya bayram falan da girince eşimle aramızda ilişki vs olmamıştı neredeyse 17 gün.
Ayy kahkaha attımBayram resmi tatil miydı, niye olmuyor ki bayramda
Bence bu komik amaErkeklerin bazen şaka algısı çok salak saçma olabiliyor. Bende birkaç kez yorgun uyandığımda eşime üstümden tren geçmiş gibiyim dedim geçmedim falan diye güler. Ama senin ihtiyacındı muhabbeti boş hani eli şeyinde geziyolar
Yapmasına gerek yok her zaman var zatenvay sevgilimi yaptın
Yani ben ilişkin diyince ciddi ilişki yaptını düşündümYapmasına gerek yok her zaman var zaten
Allaseeen Trump bile daha ciddiYani ben ilişkin diyince ciddi ilişki yaptını düşündüm
Biz de biliyoruz demek espiri yapmışsınız güya belki evimde değildim belki şartlar uygun değildiBayram resmi tatil miydı, niye olmuyor ki bayramda
Mastürbasyon yapıncaya kadar sorabilirdi sormayımca ben de inatlaştımKendisi masturbasyon yapmış işte napıcaktı ki 17 gün sizimi bekleyecekti :)
Adam size niye bitti mi bitti mi diye sorsun, evli insanlarsiniz, hadi reglim bitti gel diyemiyor musunuz? Bunun inatlasmasi olur mu ya? Adam sizin inadinizi çekene kadar yapmis masturbasyonunu gecmis.Mastürbasyon yapıncaya kadar sorabilirdi sormayımca ben de inatlaştım
Masturbasyon yapıncaya kadar mıMastürbasyon yapıncaya kadar sorabilirdi sormayımca ben de inatlaştım
Ben mi yok dedim de öyle diyorsunuz regl oldum
Merhabalar çok teşekkür ederim şimdiden yapacağınız yorumlar için. Uzun yıllardır evliyim. Adet dönemim girmişti araya vs derken araya bayram falan da girince eşimle aramızda ilişki vs olmamıştı neredeyse 17 gün. Neyse adet dönemi bitince oldu . Sonra ertesi gün zaten senin ihtiyacın vardı benim yoktu gibi şakayla karışık bişeyler saçmaladı. Çok sinirlendim. Dedim ki bu kadar zamanda senin ihtiyacının da olmaması bana başka şeyler düşündürür. Başladı saçmalamaya yok olduğunu görmedin mi yok bilmem ne sinirlerim tepeme çıktı
Ama sormadı da bittimi diye
Biz de biliyoruz demek espiri yapmışsınız güya belki evimde değildim belki şartlar uygun değildi
Mastürbasyon yapıncaya kadar sorabilirdi sormayımca ben de inatlaştım
Sizin de maşallah
Salı sallanır
Çarşamba çarşafa dolanır
Perşembe perişanlık gibi...
Regliniz dışında Bayramda neden bayramlaşmadınız?
TamamBiz de biliyoruz demek espiri yapmışsınız güya belki evimde değildim belki şartlar uygun değildi
Dediğiniz gibi Regli bahane gibii.. Karı kocanın iletişim sıkıntıları var. Hadi ileteşimde sıkıntı var.. Can da mı çekmedi?Şunu yazamadım bak. :) tam olarak Salı sallanıra dönmüş olay. E naz da bi yere kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?