Lahana çorbası dediler..

sa1525

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
636
23
98
Ankara
Herkese merhabalarrr. Ben Seçil. 20 yaşındayım boyum 159 cm ve kilom 80. Obezliğe çok az bir yolum kaldı sizin anlayacağınız. Daha önce diyet yapmayı belki 22313423 kez denedim ama olmuyor olmuyor 2 verip hooopp 5 alıyorum 3 verip hooopp 6 alıyorum derken derken bu günlere kadar geldik. Bir arkadaşım lahana çorbasını dene işe yarıyormuş dedi. Bende denemeye karar verdim. Bugün diyetimin ilk günü. Bu başlığı açarak diyetimle ilgili değişiklikleri gün be gün yazmaya karar verdim. Ben tam bir abur cubur bağımlısıyım. Bir oturuşta dünya kadar abur cuburu yiyebilirim. Bu sebeple bu sayfanın ve sizlerin kriz anımda bana çok destek olacağını düşünüyorum. Şimdiden çok teşekkür ederiimm.

Kendime 24 günlük bir diyet programı hazırladım. 7-5-7-5 günlük periyotlar halinde uyulayacağım bu diyette ilk 1 hafta lahana çorbası diyeti yapacağım sonraki 5 günde normal besleneceğim.

Bugün yediklerim:
2 elma
1 portakal
4 mandalina
3 öğün lahana çorbası
2 litre su

Diyete göre bugün sadece meyve ve çorba tüketebilirim. Şu anda pek açlık çekmiyorum. ilk günümü inşallah kazasız belasız atlatacağım...

bende çorbamı pişirdim yarın başlıyorum 10 günlük yapıcam sonuca göre devam edicem ...

Çorbanın tadı gerçekten çok kötü ama :/

çorbaya biraz kırmızı mercimek kat.. sebzeli mercimek çorbası gibi oluyor lahananın kokusunu alıyor ben bu sabah içtim .. gayet hoş olmuştu.. bundan önceki denemelerimde mercimeksiz burnumu tutarak içiyordum ama artık öyle değil

Benimde bugün 2. gün. İnşallah ikimizde de yararlı olur ve istediğimiz kiloya ulaşırızzzzz

Sevgili günlüğüm. Bugün 2. günüm. Dün geceyi kazasız belasız atlattım şükür. Zaten ilk günlerde zorlanmıyorum beni zorlayan 2. günün akşamı. Kriz geliyor ve hoop diyet bozuluvermiş. Umarım bugünüde atlatırım. Genelde diyetlerimin 2. gününde pes ettiğim için hiç 3. günü görmedim. Ne oluur ne olur ne oluuurrr bu sefer görebileyimmmm !!

Bugün yiyeceklerim
Meşhurrrrr nefis(!) lahana çorbası
lahana, marul, salatalık, domates, maydonozla hazırlanmış yağsız bol limonlu salata
1 tane salatalık
1 tane haşlanmış patates
ve 2 lt su
1 findan şekersiz çok az süt tozlu kahve

Diyetime göre bugün sadece çorba ve sebze yiyebiliyorum. Kendimi iyi hissediyorum sanırım bu kez olacak, olmalı !! :):)

canim kolay gelsin...daha once bende denemistim...suan kac kilo verdigimi hatirlamiyorum ama ise yaramisti.burda onemli olan verince geri almamak.... corbanin tadi degissin diye icine hazir domates corbasi katmistim tadi degisip rahatlikla yedigimi hatirliyorum....canim kolay gelsin.ins.istedigin kiloya ulasirsin...

Teşekkür ederim canım yaa sizlerinde desteğiyle inşallah vericem bu fazlalıkların hepsiniiii

Teşekkür ederim canım yaa sizlerinde desteğiyle inşallah vericem bu fazlalıkların hepsiniiii

naptın çorbacııı :)) benim ilk gün için iyiydi kahve haricinde extra hiç bişey yemedim .. ama benim çorbam çok geniş içerikli zaten başka bişey yesem ayıb olurdu :)))

Vala canım iyi gidiyor şimdilik. Gün içinde tam olarak dediğim şeyleri yedim ama 2 fincan neskafe içtim. Onun dışında hiç bi sorunum yok kendimi genelde tok hissediyorum. Hatta o kadar tok hissediyorum ki sadece 1 kez çorba içebildim. Bu iyi mi kötü mü bilmiyorum..

Günaydın dünyanın en tatlı sitesinin en tatlı üyeleri ve dünyanın en güzel günlüğü. Nasılsınız? Beni sorarsanız ben çok iyiyim. Dün diyetimin 2. gününü de kazasız belasız tamamladım. Bugün diyetimin 3. günü. Ve ben şimdiye kadar yaptığım diyetlerin çok azında 3. günü görmüştüm. Ben mutlu olmayayım da kim olsunn. :) Herşey güzel herşey yolunda ama beni kaygılandıran tek bir mesele var oda tuvalet :/ iki gündür hiç tuvaletimi yapamadım umarım bu sorunum bugün hallolur :/:/

şimdi sizinle enfes diyet listemin 3. gün menüsünü yazacağım..
lahana çorbası
marul, lahana, domates, salatalık, maydonoz ile hazırlanmış yağsız salata
2 elma
2 kivi
1 portakal
1 fincan bitki çayı
2 litre su

tatlım bunun orjinal metnini araştırıp bulmuştum bi ara ben de deniyordum çünkü bunu. lakin hiç hoşuma gitmedi açıklaması. bu diyet ancak ve ancak su ve kas kaybından oluşur diyordu. yağ yakımı fln palavraymış ve anında bıraktım. çok sıkıcı bi diyet çorba ne kadar güzel olursa olsun iki günden sonra bıkkınlık getiriyo ki her gün aynı şeyi tüketerek ne kadar sağlıklı olabiliriz ki zaten!

biliyorum canım ama bu diyete başlamadan önce çokça araştırma yaptım. Söylenenlerin çoğu doğru. Bu diyet kilo verdirmiyor verdirse bile bırakılır bırakılmaz hemen alınıyor. Hele de uzun süre uygulanınca bağışıklık sistemini çökertiyor. Ama bu diyeti iki sebepten yapıyorum. İlki az yediğim için 1 hafta da midem küçülecek ve iştahım kapanacak. Diğeri de 7-5-7-5 günlük periyotlar halinde yapıyorum. 1 hafta yapıp 5 gün normal besleneceğim. ve 24 günün sonunda bir daha bu diyeti yapmayacağım. Bir nevi diyet öncesi hazırlık gibi bişey:):)

Ya ben günlüğümü okuyan çok sevgili hanımlara bir şey sormak istiyorum. Herkesin profilinde güzel güzel şirin şirin kilo verme tabloları görüyorum da, ben de acaba nasıl eklerim bu tablolardan bana yardımcı olabilir misiniz?

Sevgili günlükcüm ya günlüğümü son saatlerde kimse okumadı ya da bana tablo konusunda yardımcı olmak isteyen pek kimse yok :/ Neyse bende artık yarın tartıldıktan sonra araştırırım siteyi iyice Evet yanlış duymadın şekerim yarın tartılacağımmmmm !! Biliyorsun yurtta kaldığım için etrafta pek tartılabileceğim bir yer yok. Yakınlarda bir eczane varmış oraya gideceğim yarın sabah dersten önce. Hem yürüyüşte olur öyle işte sevgili günlükcüm 3. günümde bir kaç saat sonra bitecek. Hala inanmakta zorluk çekiyorum ama bunu ben başardım. üç günü kazasız belasız göre 13. günüde görür 23. günüde görür 103. günüde görür inanıyorum. Bugün bitki çayı yerine nescafe içmeyi düşünüyorum. Napıyım ben cafein bağımlısıyım içmeden duramam. Ama yok yokk hiç şeker atmıyorum. Saolsun annişim çocukluğumda beni şekersiz çay içmeye alıştırmış kendimi bildim bileli çayı kahveyi şekersiz içerim. Teşekkürler annecim

canim ins.kilo vermissindir.her ne kadar verilen ilk kilolar vucuttaki fazla su olsada sana moral olur ins...kilo cizelgesi icin:

ilk sayfada kk yonetiminden mesaj var oneriler sorular-yeni uygulamalar bolumunde takip cizelgeleri hakkinda...
bu kisma girersen resimli anlatimi var...kolay gelsin....

teşekkür ederim canım :) Evet biliyorum ama dediğin gibi çok moral olur bana

Sevgili günlüğüm günaydıınnn :) Çok güzel bir güne uyandım bu sabah hava pırıl pırıll. Eee Kıbrıs'ı farkı işte. Bugün benim için çok ama çok yoğun bir gün. Bu akşam tiyatro gösterimiz var ve konuk olarak Zeki Alasya ve eşi geliyor. Akşama kadar oradan oraya koşturmam gerekiyor. İnşallah bu arada yoğunluğumu bahane edipte diyeti bozmam. Hayır birde yönetim kurulunda olduğum için gece Zeki Alasya ve eşi ile yemek yemem gerekiyor Buranın en lüks otellerinden birinde yemek yiyeceğiz ve ben açık büfenin önünde ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Hem zaten adamın karşısında oturup onların yemesinide seyredemem ve bu durum beni çok ama çok kaygılandırıyor. Umarım bu günün altından kalkabilirim. Bana şans dile günlükcüm

Veeee 4. günümün enfes diyet menüsü
Yine yine ve yine lahana çorbası
lahana, marul, domates, salatalık ve maydanozdan oluşan yağsız tuzsuz ama bol limonlu salata
2 adet muz
1 paket yarım yağlı süt
2 litre su
eğer çok acıktığımı düşünürsem 1 elma ya da 1 salatalık

ayy bende kahveyi çok seviyoruuuummmmm....

o zaman içeliiiimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…