canim kolay gelsin...daha once bende denemistim...suan kac kilo verdigimi hatirlamiyorum ama ise yaramisti.burda onemli olan verince geri almamak.... corbanin tadi degissin diye icine hazir domates corbasi katmistim tadi degisip rahatlikla yedigimi hatirliyorum....canim kolay gelsin.ins.istedigin kiloya ulasirsin...
Teşekkür ederim canım yaa sizlerinde desteğiyle inşallah vericem bu fazlalıkların hepsiniiii
canim ins.kilo vermissindir.her ne kadar verilen ilk kilolar vucuttaki fazla su olsada sana moral olur ins...kilo cizelgesi icin:
ilk sayfada kk yonetiminden mesaj var oneriler sorular-yeni uygulamalar bolumunde takip cizelgeleri hakkinda...
bu kisma girersen resimli anlatimi var...kolay gelsin....
Sevgili günlükcüm ya günlüğümü son saatlerde kimse okumadı ya da bana tablo konusunda yardımcı olmak isteyen pek kimse yok :/ Neyse bende artık yarın tartıldıktan sonra araştırırım siteyi iyice Evet yanlış duymadın şekerim yarın tartılacağımmmmm !! Biliyorsun yurtta kaldığım için etrafta pek tartılabileceğim bir yer yok. Yakınlarda bir eczane varmış oraya gideceğim yarın sabah dersten önce. Hem yürüyüşte oluröyle işte sevgili günlükcüm 3. günümde bir kaç saat sonra bitecek. Hala inanmakta zorluk çekiyorum ama bunu ben başardım. üç günü kazasız belasız göre 13. günüde görür 23. günüde görür 103. günüde görür inanıyorum. Bugün bitki çayı yerine nescafe içmeyi düşünüyorum. Napıyım ben cafein bağımlısıyım içmeden duramam. Ama yok yokk hiç şeker atmıyorum. Saolsun annişim çocukluğumda beni şekersiz çay içmeye alıştırmış kendimi bildim bileli çayı kahveyi şekersiz içerim. Teşekkürler annecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?