Huh selam sevgili günlük. Dün fazladan kaçırdığım 2 dilim çikolatanın acısını bugün 2 saat yürüyerek çıkardım. Tabi sporda olduğum içinde ara öğünüm kaynadı, bende bitki çayı yerine bir sade kahve içeyim dedim bi zararının olacağını sanmıyorum hatta iyi bile olmuş olabilirşimdi biraz odayı temizleyip akşam yemeğimi yapmaya başlayayım hafif hafif. Ve ben hala tartılamadım ya acaba kilo verebildim mi? Gerçi dün regli oldum karnın şiş farketmiyorum hiç. En iyisi 18 ocağı beklemek..
slm kızlar bizde kardeşimle yarın lahana çorbası diyetine başlamayı dusunuyoruz. kardesim malesef yasına gore fazla kılolu ve hemen pes edıyor ona nasıl destek olabılırım lahana dıyetı seçil hanımın uygulamasında anladıgım kadarıyla çok saglıklı degıl. kardesımın dıyetını uzun surelı surdurmesı ılk baslarda cabuk kılo vermesı lazım napmamız lazım yardım edebilr mısınız kardesım 16 yasında 1.60 ve 85 kılo benım de 1.55 ve 56 kıloyum kılo olarak normal sanırım ama bel kısmım çıkıyo yanı sımıtlerım var nısanlıyım ve onların gıtmesı lazım yardımcı olabılecek arkadasları arıyorummmmm
Canım vala ben kilo verdirme uzmanı değilim hatta belki bildiğim herşey de yanlış olabilir ama tek bir şeyden eminim oda hızlı kilo vermek diye bir şey yok. Emin ol hızlı verilen kilolar mutlaka alınıyor ki zaten verilen genelde su ve kas oluyor. Yağların gittiği falan yok. Sana en iyi önerim bir diyetisyene gitmeniz ama buna olanağınız yoksa kardeşin ve senin için hatta bütün aile için bir diyet listesi hazırlayabilirsiniz. Evdeki abur cuburları atın ve bir daha almayın. Akşam 19.00 dan sonra evde bir şey yenmesin. Sen ablasın kardeşini gözetim altında tut. kardeşin acıktığında ya da yemek yemek istediğinde onu oyalayabilirsin. Kardeşinle iddaya gir, beraber spor yapın, hedefler koyun ve yapmayanı cezalandırın. Öğünlerinizi küçültün. Bu iş lahanayla falan olmaz bu iş yaşam tarzını değiştirmekle oluyor bunu bende yeni anladım ve elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Kardeşin zaten yaşına göre fazla kilolu olduğu için ve yaşı genç olduğu için vücut kilolarını hızlı hızlı verecektir hiç dert etmeyin.
Daha tartılmama 14 günüm var canım yaaaalkış alkış kararlığına sağlık arkadaşım
gün gelecek o yağlı ballı yiyecekleri yemediğimiz için ne kadar iyi yaptığımızı anlayacaz , sabredelim
iyi gidiyosun tatlım kendinde az da olsa fark görüyorsan hafta başı tartılmalısın motive edecektir seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?