Lahana çorbası dediler..

2 saat sağlam yürümüşsün sade şekersiz sütsüz kahvenin hiç kalorisi yok ve metabolizmanı da hızlandırır, günde iki bardaktan fazla içmezsen hafizaya cilde beyine pek çok yararı var

slm kızlar bizde kardeşimle yarın lahana çorbası diyetine başlamayı dusunuyoruz. kardesim malesef yasına gore fazla kılolu ve hemen pes edıyor ona nasıl destek olabılırım lahana dıyetı seçil hanımın uygulamasında anladıgım kadarıyla çok saglıklı degıl. kardesımın dıyetını uzun surelı surdurmesı ılk baslarda cabuk kılo vermesı lazım napmamız lazım yardım edebilr mısınız kardesım 16 yasında 1.60 ve 85 kılo benım de 1.55 ve 56 kıloyum kılo olarak normal sanırım ama bel kısmım çıkıyo yanı sımıtlerım var nısanlıyım ve onların gıtmesı lazım yardımcı olabılecek arkadasları arıyorummmmm

Canım vala ben kilo verdirme uzmanı değilim hatta belki bildiğim herşey de yanlış olabilir ama tek bir şeyden eminim oda hızlı kilo vermek diye bir şey yok. Emin ol hızlı verilen kilolar mutlaka alınıyor ki zaten verilen genelde su ve kas oluyor. Yağların gittiği falan yok. Sana en iyi önerim bir diyetisyene gitmeniz ama buna olanağınız yoksa kardeşin ve senin için hatta bütün aile için bir diyet listesi hazırlayabilirsiniz. Evdeki abur cuburları atın ve bir daha almayın. Akşam 19.00 dan sonra evde bir şey yenmesin. Sen ablasın kardeşini gözetim altında tut. kardeşin acıktığında ya da yemek yemek istediğinde onu oyalayabilirsin. Kardeşinle iddaya gir, beraber spor yapın, hedefler koyun ve yapmayanı cezalandırın. Öğünlerinizi küçültün. Bu iş lahanayla falan olmaz bu iş yaşam tarzını değiştirmekle oluyor bunu bende yeni anladım ve elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Kardeşin zaten yaşına göre fazla kilolu olduğu için ve yaşı genç olduğu için vücut kilolarını hızlı hızlı verecektir hiç dert etmeyin.

Ve evettt akşam yemeğimde bitti. Günü tamamladık böylece. Sadece içmem gereken 1lt suyum ve 1 fincan bitki çayım kaldııı Kendimi çok yorgun hissediyorum. Ders çalışmam lazım canlar görüşmek üzereee

Günaydınnnn günlüğüm nasılsın iyi misin? Keyfin nasıldır? Beni sorarsan iyiyim işte bir diyet mevzusu aldı başını gidiyor. Gecem diyet oldu gündüzüm diyet Ama telaşlanma zorlanmıyorum diyet yaparken hatta kilo vermiş olmaktan çok sağlıklı beslenmek beni çok mutlu ediyor. Sanki yediğim şeylerin tadını daha iyi alıyor gibiyim ve vücudumda her öğünden sonra bana teşekkür ediyor onu sağlıkla beslediğim için bugün 4. günüm. lahana diyetiyle birlikte sayarsak 10. gün ama hala kendimde bir fark göremiyorum. Uff ya tartılamıyorum da meraktan çatlayacağım o olacak sonunda Eh işte eeesi ööyle hadi gel sana bugün ki menümü yazayım..
Kahvaltı:1 haşlanmş yumurta, 1 kkdan az peynir, maydanoz, 3 zeytin, 2 badem, 1 ceviz
ara:1 fincan bitki çayı , 2 gün kurusu
öğle: tavuklu sandvich, ayran
ara: 1 bardak süt, 1 kivi
akşam: 1 haşlanmış kabak, yoğurtlu tarhana çorbası
Haydi bana kolay gelsinn

ilgin için saol canım umarım bu kez başarabilir

Öğle yemeğimi mideye indirdim, 1.5 lt suyumuda içtim 45 dk yürüdüm 1 saatte ayakta kitap okudum ohh mis Gitcek bu kilolar gitcekkkk

Günaydın günlükcüm. Bugün benim için o kadar o kadar o kadar yoğun birgün ki anlatamam. çok önemli bir sınavım, hasta ziyaretim ve 10 saatlik bir nöbetim var. Ve ne yazık ki saatlerim genellikle çakışıyor ama sorun yok her şey kontrol altında. Güzelce duşuma aldım suyumu içtim ve kahvaltımı yaptım, inşallah bozmayacağım bugün diyetimi. Bana şans dile olur mu
Haydi gel bugün ki menüme bakalımda sevgili bayanlar bana eksikleeri fazlaları söylesinlerrr
Kahvaltı: 1 haşlanmş yumurta, 3 zeytin, yarım kk peynir, yarım dilim çavdar ekmeği, maydanoz
ara:1 fincan bitki çayı, 2 gün kurusu kayısı
öğle: yoğurtlu çorba, salata 1 dilim çavdar ekmeği
ara: 1 elma, 210 kalorilik diyet bisküvi
Akşam: domates, kaşar ve maydanozdan oluşan mini sandvich, 1 bardak ev yapımı ayran

Bu gece 01.00 a kadar nöbetim var inşallah dayanabilirim :44::18:

Uhh 2 dakka aram var hemencecik bi foruma bakayım dedim ohh acayip yoruldum koşuşturmaktan ama diyetimi bozmadım bozmadım bozmadım aferim bana. Öğle yemeğimi yedim şimdi de bitki çayımı yudumluyorum varya kızlar içim dışım su oldu artık su içmekten. Bir de farkettim ki menüde ekmeği fazla kaçırmışım bugün. Bende öğle yemeğimde ki ekmeği yemedim sonuçta akşam 2 dilim ekmekten sandvich yiyeceğim. Öyle işte hepinizi çok çok öpüyorum. Yaaa arada girin okuyun topiğimi yorumlar yapın beni yalnız bırakmayın

Yoook günlükcüm yook gelen giden yok topiğime yine kaldık mı baş başa. Neyse olsun eminim iyi sebepleri vardır çok sevgili diyetdaşlarımın günaydın günlükcüm nasılsın? Ben çok iyiyim diyetimde çok iyi. Bugün 6. günüm. Dün benim için gerçekten çok zor bir gündü. Gözümün önünden yemekler tatlılar abur cuburlar geçti durdu. Diyeti bozmam an meselesiydi ama yapmadım. Gerçekten yapmadım inanabiliyor musun Hatta ara öğünümde bisküvi yediğim için kızdım kendime ve elmayı bile yemedim. Bu arada bisküvinin kalorisi 116ymş 200 değil inşallah bu kararlılıkla devam edebilirim. Hayır bir de sınav haftası canım tatlı şeyler istiyor sürekliiiii Neyse gel sana bu günkü menümü yazayım da gör. Gören okuyan hanım aplalarda az mı çok mu bi yorum yapsın heleee

Sabah: 2 gün kurusu kayısı, 2 bardak su
Kahvaltı:1 kk kadar peynir, salatalık, maydanoz, 3 zeytin, 1 dl çavdar ekmeği
ara: yarım bardak süt, 4 adet badem, 1 ceviz
öğle: 1 kutu ton balığı (100gr lık) salata
ara:1 fincan bitki çayı, 1 tane nar
akşam: 1 elma, 1 kase yoğurt
gece: çok canım isterse şekersiz türk kahvesi veeeeeee 3 lt suyum var bi yarım saatte yürüyüş yaparım diye düşünüyorum. Bence iyi gidiyorum. Sizcee???

alkış alkış kararlığına sağlık arkadaşım
gün gelecek o yağlı ballı yiyecekleri yemediğimiz için ne kadar iyi yaptığımızı anlayacaz , sabredelim
iyi gidiyosun tatlım kendinde az da olsa fark görüyorsan hafta başı tartılmalısın motive edecektir seni

Daha tartılmama 14 günüm var canım yaaa

Uhhh koca bir tabak ton balıklı salata yedim şiştimm. Şöyle köşe bucak bi temizlik yapmadan gitmez bu şişlikk

Yok yok köşe bucak temizlemekle olmayacak bu iş ben en iyisi Leslie aplayla bi 2 mil yürüyümde geleyim.

Günaydın günlükcüm, nasılsın? Benim içim buruk biraz.. Dün diyetimi az bir şey bozar gibi oldum. 1 tane brownie yedim 2 tanede kinder yedim çok üzgünüm Ama yılmadım zaten onlarıda akşam yemeği yerine yemiştim saat 19.00 da yani. Bugün hiç bir şey olmamış gibi devam edeceğim...
Sabah: 2 gün kurusu, 2 bardak su
Kahvaltı: 1 yumurta, kk yarısı peynir, 3 zeytin bol maydonoz ve kahvaltıdan 5 dk sonra bitki çayı
ara:4 badem, 1 ceviz, 1 yaprak marul
öğle: 1 porsiyon bulgur pilavı(4 yemek kaşığı), yoğurt 5 dk sonra bitki çayı
ara:1 salatalık maydanoz
akşam: 1 kabak, 1 dilim ekmek

dün kendime çok kızdım ve artık sıkmaya karar verdim ! bu menüm yine iyi kızlar dahada azalacak

Evett kahvaltım bittim çayımıda içtim şimdi sıra spordaa...

Selam günlükkk ödeve dalmışım akşam yemeğimi ancak yiyebildim. Kabak haşlayacak vaktim olmadığı içinde marul, maydanoz, kırmızı lahana, domates ve salatalıkla kendime bir salata yaptım ve ufak bir dilim ekmekle yedim. Birazdan da bitki çayımı içeceğim. Şimdiye kadar 2 litre suyumuda içtim kaldı 1 lt Bana dar olan düğmesini kapatamadığım bir kotum var onu odanın baş köşesine koydum, ilk hedef onun içine girmek

Ders çalışmalıyım ders çalışmalıyım ders çalışmalıyım ahh günlükcüm sorma sınavlar geldi çattı ama ben bir türlü başına oturupta adam akıllı çalışamıyorum. Ne zaman kafamı kaldırsam kendimi nette kilo verme, sağlıklı zayıflama, diyet le ilgili bir şeyler araştırırken buluyorum. Bu diyetin sınav zamanına denk gelmesi kötü oldu ama yapacak bir şey yok Öyle işte şimdide 1 saat kadar çalışıp yatmayı düşünüyorum gelip sana içimi bir dökeyim dedim. Yarında saat 10dan 15.00 a kadar nöbetim var. Hem çalışmak hem okumak hemde diyet yapmak çok zor işmiş be günlükcüm. Ama olsun bu 10 günü atlattım mı rahatım sonra 1 ay tatil yapacağım. Bol bol gezeceğim annişimle babişimle vakit geçireceğim, önceden benim için işkence olan alış verişe artık daha hevesli çıkacağım. Aaa sen kilo mu verdin bakıımm aa vallahi vermişsin kızz diyen insanları duyup mutlu olacağım, aa ama hiç yemedin ki bak birazda ondan ye çok güzel o diyenlere direneceğim,yüksek başarı belgemi gören babamın gözlerinde ki gururu görüp onurlanacağım, sarılıp annemin mis gibi kokusuyla uyuyacağım ohhh. Ah be günlük gurbette olmak çok zormuş biliyor musun. Allah hiç kimseyi yerinden yurdundan etmesin hadi benim amacım güzel okuyup hayırlı bir evlat olmak için kendi ayakları üzerinde durmak için katlanıyorum hasretliğe ama Allah kimseyi gurbete gitmek zorunda bırakmasın ohh içimi döktüm rahatladım. İyi geceler kızlar, bu gece tanımasam da hepiniz için ayrı ayrı dua edeceğim, inşallah her şey gönlünüzce olur

Günaydın günlükkk. Nasıl mıyım? iyiyim iyiyim merak etme.. Sabah uyandım mis gibi duşuma aldım hazırlandım şimdide işe gidicem. Yaa günlük herkes pazarları sıcacık yatağında yatıyordur, ben nöbete gidiyorum. Neyse gel sana bugün ki menümü yazayım.
Sabah: iki bardak su 2 gün kurusu kayısı
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 küçük dilim çavdar ekmeği, 2 zeytin, yarım kk peynir, bol maydanoz
ara:4 tane badem 1 tane ceviz
öğle: domates kaşar ve maydanozla muhteşem sandvich
ara:1 yeşil elma
akşam:Mercimek çorbası, salata
İşte olduğum için rahat rahat bitki çayı içemeye bilirim ama elimden geldiğince içmeye çalışacağım ve ne yazık ki henüz spor yapamadım, belki akşam yaparımmm
Veee tabi ki 3 lt su
Haydi günlükcüm bana kolay gelsin sanada iyi günlerrr

Selammm ben geldimmm. Biraz önce yeşil elmamı yedim ohh pek tatlı pek nefisti. Eee bütün gün merdiven inip çıkmak dışında bir spor yapmadım en iyisi Leslie ile bi 2 mil yürüyeyim. Sonrada akşam yemeğimi yaparımmm Ama şey normalde menümde akşam yemeği için mercimek çorbası yazıyordu ama dolapta kabak buldum ve çürümek üzereydi, o yüzden onu ve 1 tane ufak boy patatesi haşlayıp yiyeceğimm yanında da bol yoğurtla tabikideee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…