Lahana çorbası dediler..

ewet bende bu mantıkla yapıyorum
1- diyete hazırlık
2- vücutta biriken suyu atmak
3-bağırsağı yumuşatmak
4-mideti küçültmek- rahatlatmak
5- insilün direncini kırmak
6-açlık krizleriyla başa çıkmak
7- sanırım 7 yok

İlk 6 sı olsa zaten 7. ye gerekte yok

Sevgili günlük acıktım mı ne? 4 günlük açlık kendini göstermeye başladı. Az önce 1 muz yedim ama bana mısın demedi. Normalde muz beni hemen keserdi ama bu kez öyle olmadı ama yok yokkk kesin kararlıyım bu diyet bozulmayacak ! Miğdem açlığını garip sesler çıkararak dile getirmeye başladı. Hayır yani belki merak ediyorsundur diye söylüyorum midecim hiç bekleme kaçamak maçamak yok şimdiye kadar yediklerime say şekerim

Sevgili günlükcümmm an itirabi ile tam 79 kilo geldimmmmm. Ama şöyle bişey var karnım toktu acayip tuvaletim üzerimde giysilerim vardı ve ayakkabılarımla tartıldım. Tartılabileceğim hiç bir yer bulamadım kampüste. Yakınlarda bir spor salonu vardı kimse görmeden hopp çıktım indim. Aslında biraz daha vermişimdir ama olsun 1 kilo 1 kilodur buda yeterrrrr

hadi bakalım bak bugünde bitirdik .. bende tatlı krizlerine girdim ama yemedim ..

çorbamdan höpürdettim :))

Günaydın canım günlük. Bugün diyetimin 5. gününe uyandım. Ve farkettim ki ben hayatımda ilk kez yaptığım diyetin 5. gününe uyanıyorum. Bir mutluluk bir sevinç ki sorma. Mutluluktan açtım dolabı kaşar ve sucuğu kaptığım gibi gittim mutfağa yarım ekmekten bol yağlı bir tost yapmışım ki sorma. Sorma ! Çünkü böyle bir şey yapmayacağımı gayet iyi biliyorsunnn. Nefis çorbamı daha bi keyifle içmeye başladım ve artık 80 kg değil 79 kg biriyim

Bugünümün diyet menüsü
çorba çorba çorba çorbaaaa
1 salatalık
200 grlık biftek
5 orta boy domates
bol bol suu

bunu yapmicanı biliyorduuuuummmm .. çorbana ihanet etme ... çorbanın lezzeti sucuklu tost gibi değil ama sonucu sucuklu tosttan daha lezzetli :))))

Ne 5 orta boy domatesi, ne 200 gram bifteği ne 3 öğün çorbası vala günlük bugün sana yedikerimi yazayım önce. 100 gram biftekcik, 2 tane orta boy domates ve 1 öğün lahana çorbası. Şu anda kendimi patlayacak kadar şiş hissediyorum günlük yaa. Midem mi küçüldü ne Gecede bol suyla şöyle 1 kupa da bitki çayı içtim mi tamamdır bu iş Ama bugün pek spor yapamadım, şimdi odayı toparlayım biraz, birazda son ses şarkı açıp kıvırıyım barii

Günaydın olsun herkeseee. Bugün diyetimin 6. günü. Şimdiye kadar bir kere bile kaçamak yapmadım. Tek sorunum 2 gündür sadece 1.5 litre su tüketebildim. Bugün bunu dengelemeye çalışacağım. İyiyim iyiyim iyiyim iyiyim çok iyiyiyimmmmm

Bugünün menüsünü yazayım
150 gramlık biftek eti
2-3 porsiyon lahana çorbası
domates, marul, lahana ve salatalıktan oluşan salataa
1 kupa bitki çayı
mümkün oldukça çok suuu haydi kolay gelsin bana

Aman Tanrım tam 6 gündür ağzıma çikolata sürmedim. Bugün çikolata krizim tutmaya başladı. Markete gidip 2 paket bitter çikolata aldım ama bunu neden yaptım bilmiyorum. Yemeyeceğimden eminim ama sarılıp uyuyabilirim sanırım

canım topiğin hayırlı olsun öncelikle

sana önerim karatay diyetine bi göz atman olacaktır kesinlikle tok kalarak zayıflamak demek karatay demek bence

ama az yiyerek de zayıflayabilirsin tabi ama gerçekten halsiz kalmadan bu işi halledersin ben de aynındandım senin bi gram eksik fazla değil

karatay diyorum başka bişey demiyorum

Saol canım benim. Evet Karatay diyeti benimde aklıma yattı. Hem uygulaması zor değil hemde günde 2 öğün beslenmek çok işime gelir. Malum öğlenleri okulda oluyorum ve yiyecek hiç bir şey bulamıyorum adam akıllı. Ama önce bir kaç kilo verip motive olmak ve şu krizlerimle iyice başa çıkabilir duruma gelmek için sıkıyorum biraz. 24 günlük bir küre başladım. O bittikten sonra Karatay diyetine başlayabilirim sanırım

Uwww hayatımda ilk kez 3 litre su içtim. Çokta zor değilmiş. Bundan sonra günde minimum 2.5 litre suyla devam öyleyse

Sevgili günlük bu sabah çok kötü uyandım. Hatta uyanamadım bile. Hiç bir eklemim tutmuyordu sanki ve hiç bir kasım çalışmıyor gibiydi. Kaldimde çok hızlı atıyordu ve başımda dönüyordu. o an anladım ki tansiyonum çok fena düşmüş, ağır diyetten dolayı vücudum halsiz kalmıştı. Bende hemen kalkıp dolabı açtım ama ne yazık ki yiyebileceğim sadece zeytin vardı 3 4 tane zeytini ağzıma attım ve kavanozda ki balı farkettim. Hemen 1 tk da ondan yuttum ve yok bu iş böyle olmayacak deyim yurdun hemen altında ki markete indim. hızlıca yiyebileceğim bir şeyler baktım ama az kalorili olanların çoğu yapmak için zaman ve enerji istiyordu oda o anda bende yoktu. Yeni gelen poğaçalara takıldı gözüm. Tam alacaktım ki dur ya bunlar çok yağlıdır en iyisi simit alayım. Bir tane simit, bir de dayanamadım yulaflı bisküvi aldm ve odaya çıktım. Şimdi onları yiyiyorum. Sabaha göre daha iyiyim. Diyetimde 6 gün bitmiş bugün 7. gün olacaktı ama bugün bozdum. bugün kendime ara verme günü ilan ettim. yarın tekrar daha düzgün bir diyete başlayacağım...

Kalbim hala çok hızlı atıyor. 1 saattir sanki koşmuşumda durmuşum gibi tık tık tık atıyor :S

Geçmiş olsun Seçil. Çok üzüldüm( Tansiyonunu ve nabzını ölçtürme imkanın var mı? Devam ederse hemen bir doktora gitmende fayda olacaktır.

Diyet yaparken dengeli, sağlıklı beslenmeye dikkat etmeliyiz. Kürlerle yapılan diyetlerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Kendin için sağlıklı bir beslenme planı oluşturmanı tavsiye ederim.

çok haklısın canım, bu kez daha düzgün bir diyet yapmayı düşünüyorum. Bundan sonra her sabah gün içinde ne yiyeceğimi yazacağım. Zahmet olmazsa eğer topiğime girip gün içinde yiyeceklerimi okuyup eksik ya da fazla olanları söyleyebilir misin? Her türlü öneride kabulümdür :26:

Selam kızlar. Bu lahana diyetini sıfırladım. Gerçi hiç tartılmadım şu an kaç kilo olduğuma dair hiç bir fikrim yok ama ben sanki 80mişim gibi sil baştan yapacağım. Yarın yeni bir diyete başlıyorm. Lahana çorbasının bana en büyük artısı midemi küçültmüş olması ve adam akıllı hiç bir şey yemeden 6 gün dayanabildiğimi görmek oldu. Yeni diyetim kalori hesabı üzerine. Bir sitede boyuma yaşıma ve kiloma göre günlük almam gereken kalorinin 2488 olduğu yazıyordu. Ve haftada 1 kilo verme içinde almam gereken günlük kalori 1388 miş. Buna göre öğünlerimin kalorilerini hesaplayarak kendime menü yapacağım. Bir gün kaçamak yapıpta 1388 kalorinin üzerine çıkarsam ertesi gün az kalori alarak dengeleyeceğim. Şu anda 80 olduğumu varsayarsam ki bir iki kilo falan vermişimdir. ilk hedefim 18 şubat günü tartıda 69 u görmek. Umarım sağ sağlim atlatırım şu diyet sürecini...

Ve iştee 30 aralık günü menüm
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, 1 kk beyaz peynir, yarım salatalık, maydonoz, 2 badem, 1 ceviz
ara:1 fincan bitki çayı, 2 3 gün kurusu kayısı
öğle:1 porsiyon mercimek çorbası, 1 kase yoğurt
ara:1 kivi, limonlu maydonoz
akşam: 2 dilim çavdar ekmeği 1 dilim kaşar ve yarım domatesle sandwich, 1 bardak ev yapımı tuzsuz ayran

Kahvaltı kalorisi:460
öğle ve aralar:265
akşam:558
toplam:1283
almam gerekenden fark: 138 kalori kardayım kızlar lütfen menüme bakın ve eskiklikleri fazlalıkları söyleyin:18:

Sabah ve öğlene 1 er dilim tam buğday ya da çavdar ekmeği ilave etmeni tavsiye ederim. Badem ve cevizi araya çekip gün kurusunu 2 den fazla yemeyebilirsin. 138 kcal eksik alırsan karda olmazsın ne yazık ki.. Kilo verdikçe kaloriyi kısmak zorunda kalacaksın. Şimdiden azaltmaya başlarsan daha sonra açlık sınırında yaşayıp kilo verememene sebep olabilirsin. Bu kiloları 1 günde almadığımıza göre bir günde veremeyiz. Sabırlı olmayı ve vazgeçmemeyi öğrenmemiz gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…