biliyorum canım ama bu diyete başlamadan önce çokça araştırma yaptım. Söylenenlerin çoğu doğru. Bu diyet kilo verdirmiyor verdirse bile bırakılır bırakılmaz hemen alınıyor. Hele de uzun süre uygulanınca bağışıklık sistemini çökertiyor. Ama bu diyeti iki sebepten yapıyorum. İlki az yediğim için 1 hafta da midem küçülecek ve iştahım kapanacak. Diğeri de 7-5-7-5 günlük periyotlar halinde yapıyorum. 1 hafta yapıp 5 gün normal besleneceğim. ve 24 günün sonunda bir daha bu diyeti yapmayacağım. Bir nevi diyet öncesi hazırlık gibi bişey:):)
ewet bende bu mantıkla yapıyorum
1- diyete hazırlık
2- vücutta biriken suyu atmak
3-bağırsağı yumuşatmak
4-mideti küçültmek- rahatlatmak
5- insilün direncini kırmak
6-açlık krizleriyla başa çıkmak
7- sanırım 7 yok
Günaydın canım günlük. Bugün diyetimin 5. gününe uyandım. Ve farkettim ki ben hayatımda ilk kez yaptığım diyetin 5. gününe uyanıyorum. Bir mutluluk bir sevinç ki sorma. Mutluluktan açtım dolabı kaşar ve sucuğu kaptığım gibi gittim mutfağa yarım ekmekten bol yağlı bir tost yapmışım ki sorma. Sorma ! Çünkü böyle bir şey yapmayacağımı gayet iyi biliyorsunnn. Nefis çorbamı daha bi keyifle içmeye başladım ve artık 80 kg değil 79 kg biriyim
Bugünümün diyet menüsü
çorba çorba çorba çorbaaaa
1 salatalık
200 grlık biftek
5 orta boy domates
bol bol suu
canım topiğin hayırlı olsun öncelikle
sana önerim karatay diyetine bi göz atman olacaktır kesinlikle tok kalarak zayıflamak demek karatay demek bence
ama az yiyerek de zayıflayabilirsin tabi ama gerçekten halsiz kalmadan bu işi halledersin ben de aynındandım senin bi gram eksik fazla değil
karatay diyorum başka bişey demiyorum
Geçmiş olsun Seçil. Çok üzüldüm( Tansiyonunu ve nabzını ölçtürme imkanın var mı? Devam ederse hemen bir doktora gitmende fayda olacaktır.
Diyet yaparken dengeli, sağlıklı beslenmeye dikkat etmeliyiz. Kürlerle yapılan diyetlerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Kendin için sağlıklı bir beslenme planı oluşturmanı tavsiye ederim.
Ve iştee 30 aralık günü menüm
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, 1 kk beyaz peynir, yarım salatalık, maydonoz, 2 badem, 1 ceviz
ara:1 fincan bitki çayı, 2 3 gün kurusu kayısı
öğle:1 porsiyon mercimek çorbası, 1 kase yoğurt
ara:1 kivi, limonlu maydonoz
akşam: 2 dilim çavdar ekmeği 1 dilim kaşar ve yarım domatesle sandwich, 1 bardak ev yapımı tuzsuz ayran
Kahvaltı kalorisi:460
öğle ve aralar:265
akşam:558
toplam:1283
almam gerekenden fark: 138 kalori kardayımkızlar lütfen menüme bakın ve eskiklikleri fazlalıkları söyleyin:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?