Popüler Konu LenaG ile MasterFit

LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee
29 Kasım menüm

8:30
2 sütlü kahve

12:00
2 tavuk but
Fırında patlıcan domates
1 bardak ayran

16:30 akşam yemeği bitti
Öğlen kalan patlıcanlardan 1 kase
2 ısırık tonlu tost
Su 2 litre
Eki Görüntüle 3512091

Aldığım kalori 500
Spor ile yaktığım kalori 351
Afiyet olsun canım 💕menü ve adımlar çok güzel inşallah güzel bir eksi gelir 😘😍

Kızlar yeni telefon aldık, şu an bilgiler yükleniyor, büyük oğlum bekledi, bekledi, duramadı gitti. Tüm bilgilerin aktarılması için hala 2 saat var🥴
Bende artık yatmaya gidiyorum
Belki sabah yeni telefonu kullanıma hazır edemeyebilirim
Tartı için gecikirsem haberiniz olsun 😘😘😘

Kendi adınıza konusun:confused:ben gecen hafta regl oncesi yasadim bitti. Yasandi bitti saygisizca:KK75::KK70:burcum boga dolunay bana yariyor mu acaba:KK58: . Masallah diyim kendime şurada kalmis tartiya yarim gün :KK23:zaten biraz tansiyonum düşuyor gibi, diyeti bozmayi hic istrmem:KK12:
Allah hepinize gönül ferahligi versin , ummadık yerlerden güzel haberler alin 🙌
Yasla ilgili degil yane:KK45:
Böcüğüm elle tutulur bir mazeretimiz var onu yeme lütfen :KK12:tabi ki sana maşallah. :KK60:

Ohhh yarasın, ağlamak iyidir kuşum, iç dış yıkama gibi düşün 🤣🤣 benzetme deyince de ben 😜

İki haftadır çok güzel kilo verdiğini unuttuysan hatırlatayım can benim. Vücut elbette elinde olanı kaybetmek istemeyecek, o yüzden küçük bir takılma yaşıyorsun sadece. Lütfen kendini üzme ve yapabilirsen her gün tartilma. Heyecanla tartı sonucu görmek daha keyifli olmaz mı sence de 🥰

Bence kötü canım ama senin duruma nasıl baktığın önemli. Anlık kilo değişiklikleri olması yüksek ihtimal, eğer gördüğün artı seni bozmuyorsa sorun olmayabilir. Ben eksi görünce gaza geliyorum ama artı görünce amannn olmuyor deyip yeme atağına da girebiliyorum.

Amiiinn, af gelir mi dersin 🤪
Arkecim inan unutmuşum yazdığın çok mantıklı ben de aynı şeyi yazardım kendime olunca aklıma gelmiyor. :KK5: üst üste kilo verince vücut ayarlama yapıyor :super:

Mavişler
Bugün son günüm.Inşallan verimli bir hafta geçirmişizdir.Listeleriniz harikaydı.Yarın güzel sonuçlar bizimle olsun inşallah 🙏

@Boncuk2307 @Cakinin Gelini Elhan Elhan @Cicekbocekkaktus @Jasminium84 @60kiloyum @yosunlupapatya @tomrs @60kiloyum @Ankee @Asya89 @malahit @Tutku44 @Beyaz leylak @bluegreeneyes @Pembepilates
@FitVenus
Kaptanım umarım çok güzel eksilerin olur. Hafta boyunca bütün güzel mesajların desteğin için sonsuz teşekkürler 💜 🌹 💐 :KK60:

Valla benim modumu bu ara eşim düşürüyor, ona da anlayış göstermeye çalışıyorum, geçen hafta kapıda duran araba bozuldu, tamire götürdü, ses Seda yok, arıyor, muhatabı telefona çıkmıyor 😔, canı sağolsun, biraz evden çıksın ona da bana da iyi geliyor, hamdolsun hafta sonu geldi de çıktı dışarı 🤩
Hafta sonları olmasa kafayı yeriz herhalde.
Sanki yemek boğazımda kalmış gibi hissediyorum, su içiyorum, inmiyor aşağı 😂😂
Ahhhaaa işte ben bu. Boğazımda kalan o dugumlenmis şeyi sokemiyorum
29 Kasım

Menü
Yok

1 lt üzeri su
3 kupa zencefil, limon çayı
2 kupa kahve

LenaG LenaG sibel_84 sibel_84
Yarın güzel bir eksi gelmezse bilmiyorum artık.
Yansın kaptanım artıkk 😂 nedendir bilmiyorum şişti her yanım ödem de değildir dukan kiraz sapı Karahindiba kahve tüm tuşlara basıyorum nereden çıktı bu şişlikler anlamadım

İnşallah kaptanım bir gün dışında kaçamak yapmadım ama ben de ümid ediyorum güzel gelsin yarın sonuç 🙏teşekkür ederim 😊 ne kadar naif bir kaptanlık yaptın harika olan sensin ❤️
O şişlik bende de var. Parmaklarım dolma gibi olmuş. Dün üç tane kiraz saplı çay içtim bana mısın demedi.
Sağol canım inşallah yarın tartı da yakar buraları 🤩 1 haftadır tartilmiyorum ve liste dışına çıkmıyorum. Çok umutluyum inşallah hüsrana uğramam.

Bence de çok yordu canım seni. Bu hafta dinlenirsin artık.

Ne güzel işte çifte kavrulmuş olmuş 😍 inşallah tamamen rahatlamissindir.
Bende umutluyum hepinizden.
Bir hafta yapıp kenara çekilmek lazımmış. Bu hafta hatta izin mi alsam hem regl geldi grupları da sıkıntıya koymayayim.
29.11.24
08.10
1 haşlanmış yumurta, 1 karabuğday patlağı üzerine labne ve azcik bal, 2 ceviz

12.30
Biraz tahıllı atıştırmalık

16.00
Sade kahve, muz, 2 ceviz , 2 hurma

18.30
1 kase Tarhana çorbası, 3 köfte, yoğurt ,marul soğan , az ekmek

Şu:2 lt. sibel_84 sibel_84 LenaG LenaG
Afiyet olsun canım menü harika.
29.11.2024

Sabah işim çıktı evden acil çıktım kahvaltı yapamadım

13:00 7 fındık 1 fincan Türk kahvesi

19:30 akşam
2 kepçe şehriye çorbası
2 halka fırında palamut
1 tabak salata

2,5 litre su
Adım 4929

LenaG LenaG @Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
Afiyet olsun canım menü yakıyor.🔥🔥🔥
Bugünkü menüm
Sabah sucuklu yumurta çeyrek ekmek
Öğlen
8 YK ıspanak bir kase yoğurt
Akşam
Kavurma çeyrek ekmek salata 5-6 sarma
Ara leblebi bı kare çikolata
Şu 2 lt
Reglim bir hafta geçti tuvalete çıkamıyorum yarın inşallah çok artı çıkmam ve inşallah bu regl gecikmesi hayra alamettir test yapmaya korkuyorum valla 😭😭
LenaG LenaG @Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
Ahhha ikinci bebiş haberi mi alacagiz yoksa.😁
Sadec hir menu olmuş canım afiyet olsun.
O ipin ucu ben de de büyük sıkıntı. Bir gün sonralar hep tartıya göre ayarlanıyor. :KK64:tartilmadan bir haftayı deneyeceğim ama izin alarak.
Ya işte gruplari etkilemek de istemiyorum açıkçası.

Geçmişten geldim.
Herkese günaydın buz gibi bir Erzurum sabahından.
Artık yuruyuslerde yalan oldu...

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-30-07-16-02-135_com.miui.weather2.jpg
    Screenshot_2024-11-30-07-16-02-135_com.miui.weather2.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 11
Hafta sonları olmasa kafayı yeriz herhalde.

Ahhhaaa işte ben bu. Boğazımda kalan o dugumlenmis şeyi sokemiyorum

Yarın güzel bir eksi gelmezse bilmiyorum artık.

O şişlik bende de var. Parmaklarım dolma gibi olmuş. Dün üç tane kiraz saplı çay içtim bana mısın demedi.

Bende umutluyum hepinizden.
Bir hafta yapıp kenara çekilmek lazımmış. Bu hafta hatta izin mi alsam hem regl geldi grupları da sıkıntıya koymayayim.

Afiyet olsun canım menü harika.

Afiyet olsun canım menü yakıyor.🔥🔥🔥

Ahhha ikinci bebiş haberi mi alacagiz yoksa.😁
Sadec hir menu olmuş canım afiyet olsun.

Ya işte gruplari etkilemek de istemiyorum açıkçası.
İzne beraber çıkalım mı :KK22:ben leğenimi alıp sizin taraflara gelmeyi düşünüyorum. Karlar eridi mi :rolleyes:

:skandal:
Gün aysın da o nasıl bir derece :KK17:
Ya işte böyle bir derece. Balkona çıktım ve dondum. Ben sıcağa alışmış birisi için bu dereceler çok fazla. Hep yaz geldim Erzurum'a. Erzurumluyum ama dört sene kaldım. Ya unuttum soğuğunu ya da bu şekilde değildi. Şu iki senedir acayip bir kış yaşıyoruz.

X