Limon Testinin gerçekliğini merak ediyorum

swethome arkadaşım sıkma canını vardır herşeyde bir hayır bir dahaki aya inşallah

betül canım değerin gayet iyi ALlah tamamına erdirsin tatlım darısı bizlerin başına şimdi dua etme sırası sende hamiş olmakla kurtulacağınımı sanıyorsun biz varız geride dimi ama:)))))

kızlar sabah ilk idrarla ACON GEBELİK TESTini yaptım ve iki çizgi vardı çok mutluyum ALLAH herkese nasip etsin inşallah bekleyenlerde hamile olur.
amin canım
mrb kızlar bu limon testini bende uyguladım dibe çöktü.. acaba doğrumuki...
bende onu kanıtlamaya çalışıyorum hayatım
Bende yaptım dibe çöktü ama nasıl yani herkes hamiş mi?Yaptım ama nasipcim inanamadım açıkçası...
belli olmaz be dünya tatlısı
kızlar kan sonucu pozitif ...çok şükür Allahım herkese nasip etsin.swethome sen aldın mı sonucu?
tebrik ederim hayatım hayırlısıyla sorunsuz bir gebelik yaşaman dileğiyle
slm kızlar. ben şu limon testini merak ettim.acaba bu test kaçıncı hafta yapılıyo. ilk haftadan çıkıyomu.yumurtalık tedavisi gördüm.dün çatlatma iğnem oldu.bugünden itibaren bekliycem bende..
adetine yakın zamanda canım sonucu banada bildirirsen sevinirim
Aldim sana yazmiştim zaten am topikteki arakdaşlara da yazayim.
Hamile değilm..................

beta hcg 0,100 yani umutsuz
şimdi doktora gitmek ve iyice incelenmek gerekeck
belirtilerim çoktu.
Diş gebelik felan olmaz umarim

inşaallah değildir canım üzülme demek kolay biliyorum ama umut devam ediyor

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza benimde 4-5 günüm geçiyordu yanlız bu sabah adet gördüm.ama çok az oluyorum merak edip limon testini yaptım dibe çöktü acaba hamilemiyim benim iki yaşında oğlum var aslında henüz hazır değilim hamilelige ama bir yandanda içim kıpır kıpır.:CüvCüv::1no2:

ben yaptım ama bısey anlamadım pet bardakta coktugu falan gorunmedı yada coktude ben secemedım:SS

Ya arkadaşlar bu çok saçma değil mi? Testleri ayda bir kere yapıyorsunuz ve fiyatı 2,5 YTL, içenler için sigara parası bile değil. Ayrıca hiçte bilimsel olmayan bir yöntemle kendinizi kandırmanızın faturası çok daha ağır olacaktır.

hergün 15 dkk bir tuvalete taşınan ben bu topiği okuyunca tuvaletim gelmedi sabahdan beri bekliyorum tuvaletimin gelmesini nihayet az önce yapabildim testi benimkide dibe çökdü adetime daha 9 gün var belim agrıyo be gögüslerim acıyo ama bu bana her adetten önce olur bi kaç gün daha bekleyip kan testi yaptırcam bakalım limon testi dogru çıkıcakmı. bu mubarek gecede allahım herkesin dualarını kabul etsin kandiliniz mübarek olsun
:dance::enbuyukkk:

haklı olabilirsin canım ama biz doğru demiyoruz zaten eskiler bu yöntemi kullanıyormuş o zamanları ne yazıkki test yoktu bende merak ettim acaba doğrumu diye araştırma yapıyorum yani anlayacağın

herkeste dibe çökmüş yaaaa...Yüzeyde kalınca pozitif sonuç olmasın?Tüh yaa ümitlenmiştim bende..:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Valla bende yaptım şimdi..
Limon dibe çöktü :)))
Reglimde 1 hafta geçikti zaten..
Yarin dr ile randevum var,
İnşallah öyledir yaaa

hamile olmadığınızı öğrendiğinizde sarsıntı ğecirip ortada bırakmayın ama limonata sanıp tüketenler olabilir lülülülülülü lülülülülülü

ya janet hiç gülesim yoktu bugün nerden buluyorsun böyle lafları ya jeyyar çok hoşsun valla gülmekten öldüm:roflol::roflol::roflol::roflol:

Valla bende yaptım şimdi..
Limon dibe çöktü :)))
Reglimde 1 hafta geçikti zaten..
Yarin dr ile randevum var,
İnşallah öyledir yaaa
bende limon testini deneyenlerdenim benimde dibe çöktü bilmiyorum cumaya kan tahlilide yapıcam inşallah hamişimdir gerçi evede dayanamayıp idrar testi yaptım negatif ama 5 inde adet günüm tam emin değilim o nedenle idrarda daha geçmeden çıkmaz diye biliyom ben inşallah cumaya hayırlı haberler veririm size:))):lepi::1hug:a.s.

2.5ytl verin test alın nimetle oyun olmaz günah ya, bunlar cehalet döneminden kalma şeyler inanmıorum yaa

kızlar bencede deneyip deneyip psikolojinizi bozmayın.bütün yazıklarınızı başından sonuna kadar okudum insanın hevesle yapası geliyor aslında ama beynimizi resmen kandırıyor bu limon olsun karbonat olsun bu gibi tesler.evde limon var ama yapmadım yapmıcamda en güzeli beklemek a.s.allahım inşallah bütün anne olmak isteyenlere bebeklerini önce karnına sonra kucagına verir:CüvCüv:.hepinize sevgiler.a.s.

güzel hanımlar benim evliligim 5.yılını bitirdi yakında 6.yılımıza gircez.şimdiye kadar hiç çocuk istemiyordum hep korunuyorduk bu ay artık bebegimiz olmasını düşünmeye başladım.bir anda anne olmak istegi düştü kalbime.eşim hep istedi ama sagolsun benim hep hazır olmamı bekledi.ben artık hazırım ve çok istiyorum.umarım bu ay ilk denememiz inşallah olur.bütün dualarım sizinle :1hug:

selam kızlar

testi yapıp yapmamak elinizde ben sadece araştırıyorum dedim ve sizlerden yardım istedim.
yardım edip etmemekte elinizde tabiiki ama sizden ricam
yapmayacak olsanız inanmıyor olsanız bile bu bir araştırma saygı göstermeniz
hepinize teşekkürler.........................

canim sana katiliyorum burasi paylasim yeri bildiklerimizi duyduklarimizi burda paylasacagizzz

edit edit edit edit edit edit edit edit edit

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…