kızlar kan sonucu pozitif ...çok şükür Allahım herkese nasip etsin.swethome sen aldın mı sonucu?
amin canımkızlar sabah ilk idrarla ACON GEBELİK TESTini yaptım ve iki çizgi vardı çok mutluyum ALLAH herkese nasip etsin inşallah bekleyenlerde hamile olur.
bende onu kanıtlamaya çalışıyorum hayatımmrb kızlar bu limon testini bende uyguladım dibe çöktü.. acaba doğrumuki...
belli olmaz be dünya tatlısıBende yaptım dibe çöktü ama nasıl yani herkes hamiş mi?Yaptım ama nasipcim inanamadım açıkçası...
tebrik ederim hayatım hayırlısıyla sorunsuz bir gebelik yaşaman dileğiylekızlar kan sonucu pozitif ...çok şükür Allahım herkese nasip etsin.swethome sen aldın mı sonucu?
adetine yakın zamanda canım sonucu banada bildirirsen sevinirimslm kızlar. ben şu limon testini merak ettim.acaba bu test kaçıncı hafta yapılıyo. ilk haftadan çıkıyomu.yumurtalık tedavisi gördüm.dün çatlatma iğnem oldu.bugünden itibaren bekliycem bende..
Aldim sana yazmiştim zaten am topikteki arakdaşlara da yazayim.
Hamile değilm..................
beta hcg 0,100 yani umutsuz
şimdi doktora gitmek ve iyice incelenmek gerekeck
belirtilerim çoktu.
Diş gebelik felan olmaz umarim
Merhabalar
Hepimiz heray gebelik testleri için bir sürü para döküyoruz.
Bir arkadaşımın annesi bana bir zamanlar eskilerin yaptığı bir testi öğretmişti.Bende merak ediyorum bu testin doğruluğunu birazdan size anlatacağım testi
hamiş olan ve olmayan herkes yapamı ? Testin doğruluğunu kanıtlayabileyim.
Şimdi limonu görebileceğiniz şeffaf bir kaba (afedersiniz) idrarınızı yapın ve üstüne bildiğimiz yarım limonu damla damla üstüne sıkın.
limon eğer dibe çökerse var
limon eğer yüzeyde kalırsa yok demekmiş.
bana bu konuda yardımcı olursanız sevinir şimdiden hepinize teşekkür ederim.
arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza benimde 4-5 günüm geçiyordu yanlız bu sabah adet gördüm.ama çok az oluyorum merak edip limon testini yaptım dibe çöktü acaba hamilemiyim benim iki yaşında oğlum var aslında henüz hazır değilim hamilelige ama bir yandanda içim kıpır kıpır.:CüvCüv::1no2:
Ya arkadaşlar bu çok saçma değil mi? Testleri ayda bir kere yapıyorsunuz ve fiyatı 2,5 YTL, içenler için sigara parası bile değil. Ayrıca hiçte bilimsel olmayan bir yöntemle kendinizi kandırmanızın faturası çok daha ağır olacaktır.
hamile olmadığınızı öğrendiğinizde sarsıntı ğecirip ortada bırakmayın ama limonata sanıp tüketenler olabilir lülülülülülü lülülülülülü
bende limon testini deneyenlerdenim benimde dibe çöktü bilmiyorum cumaya kan tahlilide yapıcam inşallah hamişimdir gerçi evede dayanamayıp idrar testi yaptım negatif ama 5 inde adet günüm tam emin değilim o nedenle idrarda daha geçmeden çıkmaz diye biliyom ben inşallah cumaya hayırlı haberler veririm size:))):lepi::1hug:a.s.Valla bende yaptım şimdi..
Limon dibe çöktü :)))
Reglimde 1 hafta geçikti zaten..
Yarin dr ile randevum var,
İnşallah öyledir yaaa
canim sana katiliyorum burasi paylasim yeri bildiklerimizi duyduklarimizi burda paylasacagizzzselam kızlar
testi yapıp yapmamak elinizde ben sadece araştırıyorum dedim ve sizlerden yardım istedim.
yardım edip etmemekte elinizde tabiiki ama sizden ricam
yapmayacak olsanız inanmıyor olsanız bile bu bir araştırma saygı göstermeniz
hepinize teşekkürler.........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?