- Konu Sahibi Dandinidastana2
-
güzel sanatlar resim mezunuyum. ve calışmıyorum gayette mutlu mesuıt yaşıyorum. hayat bana güzel. zaten istesemde bulundugum kasabada meslegim veya daha önce yaptıogım işler ile ilgili birşey yapamam. burada hiçbir şey yok :)Lisans mezunu evli ve cesitli nedenlerle calismayip hayatindan memmun olan varmi aranizda.bircok ruhsal sorunlara uol acti bende.zaten var olan sorunlari unutmama degil buyutmeme sebep oldu.depresyonuma depresyon katti.acaba depresyonsuz ev hanimi varmi.yollari neler
ben ben ben valla cok iyi böylee ohh esimin maas kartı bende kredi kartı bende gezmeye falan da karısmaz her sene tatil planlarını ben yaparım özel günlerde altın olur hediyeler ben beyeniririm benden 1 tane daha yok duya cok guzel yasamaya bakkk keyfini cıkar tabi ask evliligi yaptım cok kücüktim ama bu arada bu sene üni sınavına 1 kere daha girdim güzel bi bölüm kazanırsam ordan devam edicemLisans mezunu evli ve cesitli nedenlerle calismayip hayatindan memmun olan varmi aranizda.bircok ruhsal sorunlara uol acti bende.zaten var olan sorunlari unutmama degil buyutmeme sebep oldu.depresyonuma depresyon katti.acaba depresyonsuz ev hanimi varmi.yollari neler
Lisans mezunu evli ve cesitli nedenlerle calismayip hayatindan memmun olan varmi aranizda.bircok ruhsal sorunlara uol acti bende.zaten var olan sorunlari unutmama degil buyutmeme sebep oldu.depresyonuma depresyon katti.acaba depresyonsuz ev hanimi varmi.yollari neler
Lisans mezunuyum hatta iki üniversite bitirdim. Evlenene kadar çalıştım sonrasında eşimin işi gereği şehir değiştirdik. Çocuk vs derken bir daha çalışmadım. Boş vaktimde pilates vs yapıyorum. Zaten çocuk büyük bir zamanımı alıyor. Kendi çocuğumu kendim büyütüyorum. Soranlara kariyerimin zirvesindeyim diyorum. Depresyonun imkanlarla ilgili olduğunu düşünüyorum ben. Eğer koşullar aileyi zorluyorsa çalışmamak depresyona itebilir. Ama böyle bir durum söz konusu değilse zaten insan hobileriyle ilgileniyor.Lisans mezunu evli ve cesitli nedenlerle calismayip hayatindan memmun olan varmi aranizda.bircok ruhsal sorunlara uol acti bende.zaten var olan sorunlari unutmama degil buyutmeme sebep oldu.depresyonuma depresyon katti.acaba depresyonsuz ev hanimi varmi.yollari neler
Ben ben ben .Lisans mezunu evli ve cesitli nedenlerle calismayip hayatindan memmun olan varmi aranizda.bircok ruhsal sorunlara uol acti bende.zaten var olan sorunlari unutmama degil buyutmeme sebep oldu.depresyonuma depresyon katti.acaba depresyonsuz ev hanimi varmi.yollari neler
Lisans mezunu evli ve cesitli nedenlerle calismayip hayatindan memmun olan varmi aranizda.bircok ruhsal sorunlara uol acti bende.zaten var olan sorunlari unutmama degil buyutmeme sebep oldu.depresyonuma depresyon katti.acaba depresyonsuz ev hanimi varmi.yollari neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?