- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi Dandinidastana2
-
Beeen beeenLisans mezunu evli ve cesitli nedenlerle calismayip hayatindan memmun olan varmi aranizda.bircok ruhsal sorunlara uol acti bende.zaten var olan sorunlari unutmama degil buyutmeme sebep oldu.depresyonuma depresyon katti.acaba depresyonsuz ev hanimi varmi.yollari neler
Lisans mezunu evli ve cesitli nedenlerle calismayip hayatindan memmun olan varmi aranizda.bircok ruhsal sorunlara uol acti bende.zaten var olan sorunlari unutmama degil buyutmeme sebep oldu.depresyonuma depresyon katti.acaba depresyonsuz ev hanimi varmi.yollari neler
Madem evde cocuklarimiza bakacaktik, bidaha o gunler hic gelmeyecekti nicin yillarca ailelerimize yuk olup okuttuk kendimizi.ve kontenjan isgal ettik
O halde kiz cocuklarinida okitmayalim.zaten evlenip cocuk buyutecekler.
Bu yorumum evde oturmayi dogru bulanlara gelsin.
Kacyildir evdesiniz.Ben aynı durumdayım canım hatta evde olup sıkılan depresyona giren bir ben varim sanıyordum.. ben de mühendislik mezunuyum üstelik yüksek lisans da yaptım iş bulamadığım için bir firmada yönetici asistanı olarak çalışıyordum ama bazı sebeplerden ayrıldım o kadar pişmanım ki şu an.. evde oturmak çok kötüymüş kendimi dinlemekten hastalık hastası oldum resmen.. ve iş bulamıyorum bulunduğum şehir ve okuduğum bölüm maalesef bu anlamda çok kısıtlı..
Yasiniz kac acaba.umarim bir is bulursunuz diplomalariniz da bosa gitmez.Lisans, yüksek lisans+4 bilgisayar sertifikası sahibi biri olarak evdeyim.
Depresyonda mıyım hayır, çünkü vakit yok. Düşünmeye ve sıkılmaya vakti olanlar giriyor depresyona, bende öyle bir lüks yok.
Ha evde çok mu mutluyum o da hayır, çünkü emeklerimin birer diploma ve sertifika olarak albümlerdeki resimlerden farkı olsun isterdim ama şu an yok.
Hala bu yaşta kpss ye giriyorum bir umut, özelde bu yaşta ve bu tecrübesizlikle iş de yok.
Okumak illaki sonucu çalışmak para kazanmak olarak mı algılanmalı?Madem evde cocuklarimiza bakacaktik, bidaha o gunler hic gelmeyecekti nicin yillarca ailelerimize yuk olup okuttuk kendimizi.ve kontenjan isgal ettik
O halde kiz cocuklarinida okitmayalim.zaten evlenip cocuk buyutecekler.
Bu yorumum evde oturmayi dogru bulanlara gelsin.
Ev beni boguyor uzerime geliyor duvarlar.iste tam bunu yasiyorum evde olunca.Çocuk olmadan önce çok iş aradım ama mesleğimden ötürü vazgeçtim.
Tam kendi işimi kurma hayallerim varken, hamile kaldım.
Birini büyütüyorum araştırayım derken tatatatamm ikinci hamilelik geldi.
Depresyona giremedim, öyle bir lüksüm olmadı.:)
Ama çocukların kreş yaşı geldiğinde mutlaka iş kuracağım kendime.
Çünkü evde olmak bana göre değil.
Bu halimle bile haftada en az 3-4 gün dışarıdayım, ev beni boğuyor üzerime geliyor duvarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?