- Konu Sahibi cobanyildizi_esra
-
ben lisede tanıştım. üniversitede çıkmaya başladık. üç senedir birlikteyiz. allah izin verirse evlilik düşünüyoruz ama bi üç beş sene daha var:2:
şehirleriniz ayrı mı üniversitede :)
ayy süpermiş yaaa Allah tamamına erdirsinn :))beennlisenin başında o bizim sınıfa geldi aşık olduk lise bitene kadar aynı şehirdeydik.. şu an üniversitedeyiz.. ayrı şehirlerdeyiz hem de 12 saat uzaklıkta ama üstesinden gelmek üzereyiz.. aşkım seneye mezun olacak.. 5. yılımızı bitirmek üzereyiz... onu ilk tanıdığımda çocuktum ben onunla büyüdüm :) üniversite bittikten sonra düşünüyoruz bişiler inşallah
Lisede arkadaştık aynı sınıfta 2 sene okuduk. Sonra ikimizde farklı şehirlerde farklı insanlarla olduk fakat gel gör ki kader yollarımızı liseden mezun olalı 5 sene geçmişken birleştirdi. Şimdi askerde gelsin hayırlısıyla nişan olacak
ben varımmmm
lise 1 de çıkmaya başladık. o zaman ikimiz de 14 yaşındaydıkşimdi 21 yaşındayız.. birlikte büyüdük biz. ilk başlarda çocukça çekingenliğimiz, daha sonra ergence hareketlerimiz, şimdi daha olgun mantıklı bakış açımız.. iyi kötü her dönemi elele atlattık.
10 gün sonra 7 yılı devirmiş olucaz
bu yaz sözleniyoruz kısmetse
Yaniii 41 kere maşallah demek istiyorumm helal olsun size 7 yıl az bir süre değill liseden sonra üniv. icin falan ayrılmadınız mı hep dipdibe miydiniz 7 yıl boynca. böyle sorunlarınız olmadı mı hiç dayanacak gücününüzn olmadıgı zamanlar filan :)
canım 2005 in başlarında oldu bi ayrılığımız, bizi çekemeyenler aramızı bozdular, ayırdılar bizi. fakat daha sonra yine kaderimizmişiz ki biz yine birbirimizin karşısına saf ve temiz olarak çıktık. ondan sonra çok şükür bi sorunumuz olmadı. zaten en başta ilişkiye sen ve o olarak başlıyosun. zamanla sen biraz o oluyosun, o biraz sen oluyo ve en sonunda biz oluyosunuz. bundan sonrası aşka ve saygıya bakıyo
ikimiz de edirneliyiz, evlerimizin arası 15 dk. üniversitede ben edirnede okuyorum, o edirnenin ilçesinde. ben kendi ellerimle o iyi bi bölümde okusun diye edirneyi yazmadım. daha doğrusu ikimiz de trakya üni deyiz ama onun kampüsü edirnenin ilçesinde. o da edirneye 1,5 saat uzaklıkta. her salı okuluna gidiyor, salı, çarş, perş orda duruyor, cumaları geliyor. yine şükür ki hiçbir zaman görüşememe derdimiz olmadı.
okumak istersen burada hikayemiz yazıyo http://www.kadinlarkulubu.com/yasanmis-gercek-ask-hikayeleri/352121-9829-masalimiz-9829-a.html
lisede çıkmaya başladık 3 ayda rekor olarak koyduk kendimize3 ayı doldurabilirsek çok büyük bişey başarmış olucaktık şimdi mi? 7. yılımızı doldurduk işi gücü yoluna koyarsak evlenebilicez hayırlısıyla vay be söylerken dolu dolu 7 yıl diyorum da sanki 7 ay olmuş gibi
Neden 3 ay :) 7 Yıl ne demek ya baya olmus Allah tamamına erdirsin:) cıkmaya basladıgınız bu ilk aylarda onla evleneceğinizi düşünüyor muydunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?