- Konu Sahibi cobanyildizi_esra
-
ben en uzun 1 hafta çıkmıştım biriyle o da 3 ay da o yüzden :) evliliği mi? biz nasılsa biter diye başlamıştıkyani ikimizinde düşüncesi buymuş sonra çıktı ortaya tabi :) ben ona aşık olana kadar bile 6 ay geçmişti :) ama 1,5-2 yıl olduğunda kesin evlenicez diyoduk
bizim hikayemiz biraz daha ilginç.biz ilkokulda aynı sınıftaydık kocacımla.5 seneden sonra okul bitti,bir daha görüşmedik.11 yıl sonra ortak bi arkadaşımız sayesinde biraraya geldik.14 şubatta başladık,14 mayısta nişanlandık,19 ekimde evlendik.şimdi 2.5 yaşında bir meleğimiz var.geçenlerde evlilik yıldönümümüzde kocacım çiçekle gelince küçük hanım kıskandı."babam hep anneme çiçek alıyo,bana hiç almıyo"diye şikayet ediyo dedesine.bu akşam da onun çiçeği geldi.küçücük bir buket:)anne-kız çekişmeleri başladı anlayacağınız:)hepinizin böyle tatlı kuzucukları olsun inşallah:)
Selam kızlar. Hayatının aşkıyla lisede tanısıp uzun yıllar flört edipte evleneniniz var mı aramızda :)
hayır canım.aynı şehirde aynı ünide okuduk. hatta aynı evde kaldık kimi zaman. ama şuan ben türkiyedeyim o çinde devam ediyo okumaya
Bizde lisede aynı sınıftaydık, üniversitede ben başka şehirdeydim ama devam ettik. 3,5 ay yurtdışına gittim yıkılmadık tam gaz..En büyük destekçimdi. Geldim mezun olduk, askerliği, iş bulma telaşı... Ev hazırlıkları, 10 senelik bir beraberlik ve 2 ay sonra düğünümüz var hayırlısıyla inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?