Liseden evliliğe :)

bizde ben lise 3teyken çıkmaya başladık 5. senemiz bitiyor. şimdi üniversitedeyiz benm bitirmeme bi sene kaldı o bu sene bitiriyor okulu iş bulunca evlencez inş hatta seneye artık bi resmiyet olsun diye söz yapalım aile arasında dedik :)

Lise 1 de çıkmaya başladık,şu an üniversite son sınıfa geçtik ve hala birlikteyiz tam 9 seneyi devirdik birlikte büyüdük resmen:) aynı şehirde aynı sınıfta okuyoruz seneye nişan sonrada evlilik düşünüyoruz hayırlısıyla:)

İsviçre'de yaşayan bir arkadaşım "hikayedevamediyor.blogspot.com" adında türkçe bir siteden bahsetti. Çok ilginç bir hikaye. Yeni açılmış. Roman gibi parça parça yayınlanıyor. Sanki içinde bir şifre var gibi. Her gün girip bakıyorum yeni bölüm yayınlamışlar mı diye. Bu hikaye sitesinin ne olduğunu, kimin yazdığını bilen var mı?
Sevgiler...

Peri masalı gibi adeta. Keşke benimde böyle olsaydı lise aşkım lisede kaldı

Biz varız bebeyimmeşimle lisenın bittiği sene bir ekim ayında tanıştık çok şükür hiçç ayrılmadık çokk kavga ettikkk
ve evlendikk 8 yılın ardından..maşaallah Allah herkese sevdiğini nasip etsin..
NASİPSE OLUR..BİDE BEBECİKLERİMİZ OLURSAAAA,BİDE BAHÇELİ EVİMİZ..BİDE SON MODEL COROLLA MIZ

Staja başlamıştım o yaz, sene 2005 2 ay sonra benim aynı grupta olduğumuz takım arkadaşım kardeşimi de getiricem demeye başlamıştı. Başlıycam senin kardeşine getirme buraya kimseyi başka diyordum bende.

Sonra günlerden p.tesi ben gözlerimden uyku akarak işyerine doğru ilerlerken oda ne? xxx' in yanında bir çocuk, heh getirmiş kardeşini diye sitem etmiştim. Asansöre bindik, bak smuwila kardeşim dedi. Hiç bakmadan hıı diye kafamı sallayıp geçiştirdim tanışmayı, utangacımdır biraz.

O günden sonra kaçamak bakışlarını yakaladım hep, o kadar güzel bakıyordu ki..
Aynı işyerinde 5-6 aydır birlikte çalışıyor ama tek kelam etmiyorduk ancak işe girerken veya çıkarken karşılaşırsak günaydın, iyi akşamlar..

Sonra biz bir şekilde konuşmaya başladık numaramı istedi derken sohbetler telefonda da devam etti. O çok sürmedi ama, işyerinde flört yasaktı ayrıldık. Sonra ben stajım bitince çıktım oradan. Günler geçmiyor, onu bir daha ne zaman görebilirim acaba diye düşünüyordum?

Hep dua ediyordum bugün değil, bir gün razıyım Allahım diye..

Kader öyle birşey ki, insan tahmin bile edemiyor. Stajım bitince onunla bir daha görüşemeyeceğimi düşünürdüm nasıl göreyim ki? Sadece oturduğu semtin adını biliyordum. Bir gün verdiğim msn adresini kaybedip arkadaşı bulup beni ekleyince, tabii bilmiyor kim olduğumu oturduğu yeri söyleyip yoksa bu okulda mı okudun? yoksa x' i tanıyor musun deyip dalgaya vurmasaydım kanka olduklarını bilmeyecektim. Sene 2006 biz tekrar başlamıştık, üniyi okuduk, çalışmaya başladı, bir sürü şey yaptık birlikte. 7 sene oldu acısıyla tatlısıyla çok kavga ettik ama hiç ayrılmadık..

Hep birbirimizin sevgilisi, sırdaşı dostu olduk.

Şimdi de asker de...
Gelince nasip olursa söz yapacağız ve kimbilir, belki de seneye evli olacağız.. :123:

Son düzenleme:
Lisede bakışarak başladı her şey. Ama liseden mezun olacağım günlerde çıkmaya başladık. Sonra ben üniversiteyi başka bir şehirde kazanıp gittim. O yaşadığımız şehirde kazandı. 2 yıl uzak mesafe ilişkisi yürüttük. Zaman zaman ben gittim, zaman zaman o yanıma geldi. O, okulu bırakıp tekrar sınavlara girdi ve benim okulumu kazandı. Şu an aynı okuldayız ve her gün birlikteyiz. Memlekette de aynı mahallede oturuyoruz. 1 buçuk yıldır sözlüyüz. Okul bitince evlenmeyi düşünüyoruz nasipse. 2 yıl sonra falan :)

Bizde aynı lisedeydik o benim bir üst sınıfımdı. Liseden beri beraberiz. Şu anda da aynı üniversitedeyiz. Ama daha evliliğimize var 2-3 yıl daha

7.sınıfta arkadaş olup çıkmaya başladık şimdi üniversite 3. sınıftayım 2005 yılından beri birlikteyiz Allah nasip ederse iki üç yıl sonra evlenmeyi planlıyoruz çocukluk ergenlik gençlik tüm yıllarımızı beraber geçirdik :)

Ben ortaokul 2'ye yeni gecmistim, sinif arkadasimla beraber çarsiya kirtasiyeye kitap almaya giderken yolda bir genci gördüm ama nasil begendim bilemesiniz.
O zamanlar benim kiz oldugum bile meçhuldu ,nedeni ise erkek gibiydim.Erkeklerle futbol oynar,onlarla kavga eder ,erkek gibi saçimi kisa keserdim.(Ailem derdiki bunu kim allacak büyüdünde ,alacak birini bulsakta kesin adami dövüp geri döner.)
Arkadasima dedimki,bir gün asik olacaksam böyle birine asik olurum ,yetmedi arkadasimda zorla alip bu gencin arkasindan biriki sokak daha yürüdûk biraz daha göreyim diye ,"çok sonradan ögrendimki megerse o genç arkadasimin komsusu imis o zamanlar bana söylememisti"
Ben ortaokul 3'te iken o gençi bizim mahallede gördüm en yakin arkadasima söyledim , bir önceki olayidi zaten ona anlatmistim biliyordu
Arkadasima onu gösterdim, oda bana o gençi tanidigini akrabasi oldugunu söyledi ,istersem beni onunla tanistiracagini.
Gizli gizli hayal kurdugum seyin bir anda gerçek olma ihtimali beni korkuttu,olmaz dedim arkadasima hayal baska gerçek baska hem o benden yasça 6 yil büyüktü (15 yasinda iken 6 yas çoktur) hiç bir sekilde ona benim hakimda konusmamasin söyledim, arkadasimda gerçekten bir sey söylemedi,ama onunla ayni ortamda olmam için arkamdan is çevirdi ,
O beni fark eden kadar ,,
Her gün evden ögleden önce çikar arkadasimi evin önünden alir , beraber okula giderdik
Bir gün bana dediki ; --ben çok hastayim bugün okula gelemiyecegim sen git.
Yola koyuldum aradan bir kaç dakika sonra arkamdan biri bana 'merhaba bakarmisin 'dedi .Döndüm O
aman allahim yer gök nerede diye düsünürken adam benimle konusuyor oda yetmedi benimle beraber yürüyor ,sonra durdum
dedimki;--Senin kim oldugunu biliyorum,kizlara nasil davrandiginida biliyorum ilgilenmiyorum seninle
Oda bana gülerek;--Dur bir dakika ben sana çikma teklifi yaptigimi hatirlamiyorum sadece mahalleden biri oldugun için konusuruz dedim........
" Allahim simdi yer açilsin bende içine gireyim lütven " içimden dedimi,yanaklariminda alev alev yandigini çok iyi hatirliyorum......
Sonra..............

Son düzenleme:
Lisede degil ama universite basladi, sadece 1 ay sonra tanistik, hemen hemen 8 yil iliski, 2 yil da evlilik...
Sayilir mi?

Ben lise 2deydim o da lise sondaydı şarkı söylerken tanıştık.. Sonra cok konuşmadık.. Zaten hep kavga ederdik gıcık olurdum.. Ne onun ne benim aklımın ucundan bile geçmezdi birlikte olacagımız.. 1-2 yıl geçti konuşmalarımız başladı.. Şuan birlikteyiz.. Okulu bu yıl bitecek ve küçük bi söz gibi birşey düşünüyoruz. Sevgilim biraz kıskanç, bir sahibim olduğu belli olacakmış:)))))

beeeennn
2006 da lise 2 bitmişti o yaz çıkmaya başladık lisede aynı sınıftaydıkk beraber mezun olduk aynı üniversitede okuduk askerede yolladım aşkımı vee mutlu sona ağustosta ulaştık dilerim bütün bekleyenlerr tez zamanda kavuşurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…