Staja başlamıştım o yaz, sene 2005 2 ay sonra benim aynı grupta olduğumuz takım arkadaşım kardeşimi de getiricem demeye başlamıştı. Başlıycam senin kardeşine getirme buraya kimseyi başka diyordum bende.
Sonra günlerden p.tesi ben gözlerimden uyku akarak işyerine doğru ilerlerken oda ne? xxx' in yanında bir çocuk, heh getirmiş kardeşini diye sitem etmiştim. Asansöre bindik, bak smuwila kardeşim dedi. Hiç bakmadan hıı diye kafamı sallayıp geçiştirdim tanışmayı, utangacımdır biraz.
O günden sonra kaçamak bakışlarını yakaladım hep, o kadar güzel bakıyordu ki..
Aynı işyerinde 5-6 aydır birlikte çalışıyor ama tek kelam etmiyorduk ancak işe girerken veya çıkarken karşılaşırsak günaydın, iyi akşamlar..
Sonra biz bir şekilde konuşmaya başladık numaramı istedi derken sohbetler telefonda da devam etti. O çok sürmedi ama, işyerinde flört yasaktı ayrıldık. Sonra ben stajım bitince çıktım oradan. Günler geçmiyor, onu bir daha ne zaman görebilirim acaba diye düşünüyordum?
Hep dua ediyordum bugün değil, bir gün razıyım Allahım diye..
Kader öyle birşey ki, insan tahmin bile edemiyor. Stajım bitince onunla bir daha görüşemeyeceğimi düşünürdüm nasıl göreyim ki? Sadece oturduğu semtin adını biliyordum. Bir gün verdiğim msn adresini kaybedip arkadaşı bulup beni ekleyince, tabii bilmiyor kim olduğumu oturduğu yeri söyleyip yoksa bu okulda mı okudun? yoksa x' i tanıyor musun deyip dalgaya vurmasaydım kanka olduklarını bilmeyecektim. Sene 2006 biz tekrar başlamıştık, üniyi okuduk, çalışmaya başladı, bir sürü şey yaptık birlikte. 7 sene oldu acısıyla tatlısıyla çok kavga ettik ama hiç ayrılmadık..
Hep birbirimizin sevgilisi, sırdaşı dostu olduk.
Şimdi de asker de...
Gelince nasip olursa söz yapacağız ve kimbilir, belki de seneye evli olacağız.. :123: