Liseden evliliğe :)

çok güzel bir hikayee
sonrası............ bu adamın eşin olduğunu tahmin ediyorum

Lise değilde dersanede tanıştık 17 yaşında 9 sene flört ve ardından evlendik şimdi 1.5 yıllık evliyiz bebeğimizde yolda Allah bağışlarsa

Lisede 1 yıl aynı sınıftaydık, selam bile vermezdim
Yıllar sonra karşılaştık, duygularını açıkladı
Kem küm derken evlendim

ayy ne güzel bı konu olmuş o zaman bende anlatayımm....Lise1 de çıkmaya başladık 3 sene bırlıkte engüzel zamanları geçirdik sonra yollarımız bı şekılde ayrıldı,5 sene sonra tekrar bır araya geldik çıkmaya başladık ve 3. senenın sonunda evlendık :)) Aynı adama ıkıncı kez aşık oldum kızlarr..Hayatın neresınde olursan ol gerçek sevgi çıka geliyo ben buna ınanıyorum.Hiç bı zaman hiç birşey için vazgeçemıyeceğim tekşey eşim o benım en kıymetlım.Şimdi bebişimizde yoldaaa :)))

çok güzel bir hikayee
sonrası............ bu adamın eşin olduğunu tahmin ediyorum
Evet esimdir.Bizim hayatimizdan iyi bir roman çikar. Ayriliklarimiz ,evlenmemizde tanismamiz kadar <trajik ,komik> oldu.Zaman zaman bir kasik suda bogmak istemekle berar , çeyrek asırdan fazla ne o beni sevmekten,nede ben onu sevmekten vaaz geçmetiM............

Son düzenleme:

Inanirmisiniz o bana çikma teklifi bile etmedi!!!! dedi gibi oldu,mahalleden tanidigi bir arkadas gibi beni okul yolunda tesadüfen bulurdu,ondan bundan konusurduk bir adi yoktu bu iliskinin bu tam 2.5 ay sürdü.Yine bir gün çarsiya gene kirtasiye için gittim dönüs yolunda bizim adami bir kizla yakaladim beni görmemezden gelip yanimdan gecti.Bende ona arkadasimla haber yoladim beni bir daha aramasin.Aradan sanirim bir iki hafta geçti,ben kuzenimle balkonda otururken onun arkadasiyla benim evin ordan geçecegini uzaktan gördüm. Yasim 15 yari deli yari çocuk cagi tam bizim ordan geçerken kuzenim yüksek sesle onlar
duysun diye ;-Bak seninki geçiyor diyecekti
bende ona ; --ölmüs asklari karistirma diyecektim öyle anlastik
AMA heycandan ben öyle demedim onun yerine :--ölmüs mezarlari karistirma dedim
O andan benim kuzenim sok içinde bana bakiyor asadakilerde kahka ata ata gidiyor bense hiç seklimi bozmadan basim yukarda dik dik bakiyorum. Cok sonradan ögrendimki esimin arkadasi benim hakimda dediklerini (sen bu deli kizi geri almaya bak,en azindan her günün neseli geçer). Vede öyle oldu bir gün gene beni okul yolunda yakaladi ¨
dediki;-Niye kizdinki biz beraber çikmiyorduk biz sadece arkadasiz,
- yoksa sen baskami biliyordun,
-ama baska dersen!Ben düsünmeye hazirim.
-Sana çikma teklifi edebilirmiyim ?
Ilk defa o gün bir kasikta bogumak istedigimi hatirladim......
Bunun gibi deli dolu hikaye bende çok ..........
Hayatinizi ne fazla ciddiye ,nede hafife alin." Ônce kendi halinize güllün sonra baskalarina"

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…