Ben ortaokul 2'ye yeni gecmistim, sinif arkadasimla beraber çarsiya kirtasiyeye kitap almaya giderken yolda bir genci gördüm ama nasil begendim bilemesiniz.
O zamanlar benim kiz oldugum bile meçhuldu ,nedeni ise erkek gibiydim.Erkeklerle futbol oynar,onlarla kavga eder ,erkek gibi saçimi kisa keserdim.(Ailem derdiki bunu kim allacak büyüdünde ,alacak birini bulsakta kesin adami dövüp geri döner.)
Arkadasima dedimki,bir gün asik olacaksam böyle birine asik olurum ,yetmedi arkadasimda zorla alip bu gencin arkasindan biriki sokak daha yürüdûk biraz daha göreyim diye ,"çok sonradan ögrendimki megerse o genç arkadasimin komsusu imis o zamanlar bana söylememisti"
Ben ortaokul 3'te iken o gençi bizim mahallede gördüm en yakin arkadasima söyledim , bir önceki olayidi zaten ona anlatmistim biliyordu
Arkadasima onu gösterdim, oda bana o gençi tanidigini akrabasi oldugunu söyledi ,istersem beni onunla tanistiracagini.
Gizli gizli hayal kurdugum seyin bir anda gerçek olma ihtimali beni korkuttu,olmaz dedim arkadasima hayal baska gerçek baska hem o benden yasça 6 yil büyüktü (15 yasinda iken 6 yas çoktur) hiç bir sekilde ona benim hakimda konusmamasin söyledim, arkadasimda gerçekten bir sey söylemedi,ama onunla ayni ortamda olmam için arkamdan is çevirdi ,
O beni fark eden kadar ,,
Her gün evden ögleden önce çikar arkadasimi evin önünden alir , beraber okula giderdik
Bir gün bana dediki ; --ben çok hastayim bugün okula gelemiyecegim sen git.
Yola koyuldum aradan bir kaç dakika sonra arkamdan biri bana 'merhaba bakarmisin 'dedi .Döndüm O
aman allahim yer gök nerede diye düsünürken adam benimle konusuyor oda yetmedi benimle beraber yürüyor ,sonra durdum
dedimki;--Senin kim oldugunu biliyorum,kizlara nasil davrandiginida biliyorum ilgilenmiyorum seninle
Oda bana gülerek;--Dur bir dakika ben sana çikma teklifi yaptigimi hatirlamiyorum sadece mahalleden biri oldugun için konusuruz dedim........
" Allahim simdi yer açilsin bende içine gireyim lütven " içimden dedimi,yanaklariminda alev alev yandigini çok iyi hatirliyorum......
Sonra..............