- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.701
Bilemezsin.Günaydın bencede kaptancim zorlama kendini en dogru karar A AklinYolu1
Bugünde dikkatli gidicem ama yarin büyük ihtimalle artiyim cokta kafama takınca olmuyo su son bikac gündür takildim yine çünkü
Latteler içiliyorsa daha iyi oluyorsun sanırım
Ahahaha hiç kullanma o zamanSadece dilimi uyusturdu baska bi si yapmadi.
Zaten oksuruk geldiyse uzun suren o .Günaydın kızlar A AklinYolu1 kuzum dikkat et kendine ılık şeyler içmeye çalış sürekli öksürük çok kötü benimde grip yapıştı yakama bırakmıyor arada öksürüğe dönüyorkızlarr menümü yazmıyorum çünkü çok saçma oluyor sizinde etkilenmenizi istemiyorum. normal yemek yiyorum 5 dk geçmeden çıkarıyorum arada ufak tefek atıştırma yapyorum o kadar. Bu arada fakirin tartısını aldım yağ ölçümü yapanlardn o tartı beni 3 kilo fazla cıkardı napayım ben başkan diğer tartı tırtlıyor çünkü He şunu da söyleyeyim görünler yanağından bir yanak gitmiş diyor kapalı olduğum için bol giyiniyorum dar kıyafetle görünler ne yaptın sen diyor bunu duymak paha biçilemezz
Bugun yesil cay fatma.Slm demeye geldim akşama gereksiz istenmeyen beklenmeyen misafirim var o yüzden çok işim var kızlar. Yemekli olduğu için onlar gidene kadar uğrayamam.
Resmen diyetimin içine ettiler bu nedir ya 700 gr artıdayım şuan offff
gunaydin hanimlar C cizen_bayan A AklinYolu1 cok gecmis olsun bendede durumlar ayni kizlar ve kucuk oglan hasta bende ayniyim oksuruk hapsirik devam ananas aldim alerji ve oksuruk icin ananas iyimis 1 dilim yedim aksam biraz rahatlatti
9.5 da 1 bardak sut
13 de 1 haslama yumurta 2 ceri domates maydonoz yesil cay
16 da 1 dilim ananas
18.30 zerdacalli baharatli yogurt
21de yesil cay
kokulusabun
Zaten oksuruk geldiyse uzun suren o .
Sana suyla deneme yap demistim otekinde ne oldu?
Bu tartilardan biri yanlis.
Kusmus olabilir.aa bunu bilmiyordum bende ilk fırsatta alıp deneyeceğim kuzum sağol bilgin için
suyla deneme yaptım o zaman sıkıntı yoktu şu son zamanlarda bişey oldu anlamadım bende yenisi gelince alındı galiba bozuldu hemen
bence yeni aldığım doğru gibi çünkü annem ve kızkardeşim tartıldı yenisi doğru diyorlar eskisi eksik tartıyormuş bu zamana kadar boşa sevinmişimmKusmus olabilir.
Ne olursa olsun uc kilo fark fazla. Yeni aldigin da dogru tartiyor gibi durmuyor.
Onu da suyla deneyeceksin cizzy.bence yeni aldığım doğru gibi çünkü annem ve kızkardeşim tartıldı yenisi doğru diyorlar eskisi eksik tartıyormuş bu zamana kadar boşa sevinmişimmama mantıken ben vermişim yine o kadar diye düşünüyorum nedir şu tartılardan çektiğim ya
Her ne kadar ilerleme kaydetmesemde ilk sayfanın sıkı takipcisiyim canım.Normalde begenilere bakmam ama ozellikle ilk sayfaya bakiyorum ve ALL_StaR'dan begenen kisiler asagida. Bakmiyorsaniz ve ilgilenmiyorsaniz ben de zamanimi ayirip hic guncelleme yapmayayim o zaman.
Onu da suyla deneyeceksin cizzy.
Hello giirlllz
Benim mönüm
Sabah
Ilık limonlu su
Bi tane tam, bi tane beyaz haşlanmış yumurta
Bi dilim kepek ekmek
Öğle
Bi Türk kahvesi
Iki hurma
Bi maden suyu
Aksam
Uc dört yemek kaşığı yemek
Yoğurt, yeşillik
Bu yag ve kas kilo olcenler nasıl ölçüyor meraklardayim
Hadi bakalım yarın tartı günü. Eb azından vu menüye sadik kalmam laızm
Bol su bol su
Bol çiş bol cis
nasilsiniz hanimlar bugun buralar gunesli gece soguk martta guzel isinir artik havalar
gunes cok isitmasada bugun guzel adana :)
soguk alginligimizda bitsin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?